Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Istraumirala ga odbrana Chelsea, još i on sam sebe i to je mrka kapa. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
treba mu se zahvalit...sto je branio branio..sad se vadi na maglu

Čovjek svaku Utakmicu primi po dva-tri komada, još mogu misliti kakvi su međuljudski odnosi na treningu i utakmici Celzija, trauma je to
- JohnCleese
- Kontakt:
Asmir ne smije branit u Dublinu ni pod razno, covjek u prvom poluvremenu jedva uhvati obicnu dugu loptu, tj balon koji su Irci uputili iz prekida, ispade mu tek je na zemlji iz treceg puta iskontrolisa
, u drugom poluvremenu sreca pa nije bio jos koji sut prema golu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ko da brani? Sehic? 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zasto da nejasmin10 je napisao/la:Ko da brani? Sehic?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Stvarno kakve vi gluposti pričate ccc , kakav Šehić , kakav Burić ..
Begović je napravio transfer koji ova dvojica nikad u životu neće napraviti , bolji je tri puta od obojice. Nije on kriv što je odbrana Chelsea u trokurccu. Najbolji golman u historiji repke.
Begović je napravio transfer koji ova dvojica nikad u životu neće napraviti , bolji je tri puta od obojice. Nije on kriv što je odbrana Chelsea u trokurccu. Najbolji golman u historiji repke.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
Nerminovic
- Kontakt:
za jednu kvalifikaciju kiksao vise puta nego Buric za 2 sezone, pa?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pa, i dalje je za tri klase bolji golman od Sehica i Burica.
I pomirite se s tim da ćemo još najmanje 7 godina gledati na golu reprezentacije.
A i vidim Burica pravo krenulo ove sezone.
I pomirite se s tim da ćemo još najmanje 7 godina gledati na golu reprezentacije.
A i vidim Burica pravo krenulo ove sezone.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ja bio sam zaboravio na tu genialnost Begovica. On je stvarno nenormalno propao. Isto tako je usro bio i protiv Kipra samo sto ga nisu kaznili za te nenormalne greske u ove zadnje dvije utakmice. On je se skroz izgubio. Da oni Irci nisu onako jadni i da su mogli jos koji sut prema golu uputit mogli su sav posao u prvoj tekmi zavrsit.JohnCleese je napisao/la:Asmir ne smije branit u Dublinu ni pod razno, covjek u prvom poluvremenu jedva uhvati obicnu dugu loptu, tj balon koji su Irci uputili iz prekida, ispade mu tek je na zemlji iz treceg puta iskontrolisa, u drugom poluvremenu sreca pa nije bio jos koji sut prema golu
I to je nama sad vratilo bod(ove) od Kipra, Belgije, egal protiv Belgije u gostima i vodstvo protiv Kipra u gostima? Kakve to veze ima? Covjek je kritican i tacka, sinoc je u svoj ugao primio gol ponovo.Captain4 je napisao/la:Stvarno kakve vi gluposti pričate ccc , kakav Šehić , kakav Burić ..
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
istina da je begović ne prepoznativ ove sezone ali time ga je učinila i situacija u čelziju
malo ko postigne to da neplanski uzme jedinicu u tako jakom klubu a da opet klub bude **** i da kao igrač tj.golman nazaduje
vela have
malo ko postigne to da neplanski uzme jedinicu u tako jakom klubu a da opet klub bude **** i da kao igrač tj.golman nazaduje
vela have
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
- JohnCleese
- Kontakt:
Nekad nam je Supic bio prvi golman, sad imamo u zamjeni dva golmana koja su 5. puta bolja od tog Supica, a nemaju jos zabiljezen nastup za reprezentaciju, kao da smo s ovim golmanom zakljucali mrezu pa ne mjenjamo nista, a mi redovno primamo golove osim protiv portira i osuguranja iz Andore
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Begović: Spremni smo za sve, ako treba i za penale
Jeli Beg ikad odbranio penal?
Koliko se sjećam Lampardu je odbranio .ibrakadabra je napisao/la:Begović: Spremni smo za sve, ako treba i za penale
Slabo me ko razocarao kroz ovaj ciklus kao begovic...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Robbie Brady priznao: Ni sam nisam vidio kako sam dao golJohnCleese je napisao/la: kao da smo s ovim golmanom zakljucali mrezu pa ne mjenjamo nista, a mi redovno primamo golove osim protiv portira i osuguranja iz Andore
...i slijepci mu daju golove.
Don't believe the hype.
Večeras kad skine tri penala i zabije odlučujućiakisarajevo92 je napisao/la:Robbie Brady priznao: Ni sam nisam vidio kako sam dao golJohnCleese je napisao/la: kao da smo s ovim golmanom zakljucali mrezu pa ne mjenjamo nista, a mi redovno primamo golove osim protiv portira i osuguranja iz Andore
...i slijepci mu daju golove.