Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

bega_afc
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la bega_afc » 13 nov 2015, 00:16

BigBigBang je napisao/la:Danas sam na tvu gledao svemirskog talenta Chubu Akpoma za kojeg sam nekoliko puta vidio postove da bi on kao trebao da dobije sansu u prvom timu kao konkurencija nasim smijesnim napadacima. E pa koliko god nam smijesni ovi napadaci bili jadni mi ako nam je ovaj svemirski talenat alternativa u slucaju istovremenih ozlijeda napadaca (sto kao sto znamo u Arsenalu uopste nije rijetka pojava). Dakle ovaj monstruozni talenat a gledao sam veci dio utakmice nije nijednom prosao niti je ista napravio proti Kerima Memije beka koji je los u defanzivi i za smijesne standarde Premijer lige BiH, dakle nijednom ga nije probio a kamoli sta drugo korisno da je uradio toliko o Akpomu, predvidjam mu nastavak karijere u Champioshipu ili nizim razredima eng fudbala kao i Afobeu i ostalim nasim velikim talentima. Sto se tice Chambersa on je bio dominantan ocekivano ali sad kakav je to pokazatelj icega sa obzirom na protivnika cuvao je Prevljaka koji je bio usamljen u napadu i logicno dominirao pogotovo u skok igri...
Pa kaze:
BigBigBang je napisao/la: Nasri je usao u izbor za najboljeg igraca premiershipa te sezone a tebi je taraba valjda jer je naguzio united koji je mislio da ce ga potpisati i otisao u City :lol:

Toliko imamo talenata u omladinskom pogonu da je to strasno, pogotovo stranih talenata. Ovaj Belerin je odlican, Gnabry, Eisfeld, Ebecilio, Akpom su strasni mladi igraci, kazu da je i Jon Toral dobar.
BigBigBang je napisao/la:Prokletstvo se nadvilo nad ovim klubom u svim segmentima (medicina, seniori, mlade kategorije). Ekipa Arsenala je po imenima i igrom danas dvije klase iznad Chelsija ali opet izgube na produzetke. Neko mora odgovarati za ovo, ovi antitalenti Chelsija iz Biafre, Sudana, Somalije potpomognuti otockim antitalentima su izbacili tim Arsenala sastavljen od velikih evropskih talenatakoji dominiraju u mladjim kategorijama najboljig evropskih reprezentacija.

Neko je spominjao onog Yenarisa kao buducu nadu za prvi tim. ON je medju najgorim igracima Arsenala u ovim mladim kategorijama i ne pokazuje nikakve kvalitete da dodje u rooster uopste, njegova jedina referenca za prvi tim je sto se nekad tamo slikao kao dijete pred utakmicu na Hajberiju sa kapitenom Arsenala.

Bitno je da se stvori par igraca za prvi tim u buducnosti, rezultati nisu bitni ali ima se za cim zaliti. Akpom, Gnabry, Bellerin i Ebecilio su pokazali klasu, Hajrovic nije bio los i sigurno je najbolji stoper u mladjim kategorijama, dok su nam lijevi bekovi odron i zbog njih smo 2 gola primili.
BigBigBang je napisao/la:Od mladih igraca Bellerin i Gnabry ce sigurno slijedece sezone igrati u prvom timu a mozda cak i Chuba Akpom koji trpa gdje god stigne.
BigBigBang je napisao/la:Bellerin je fakat strasan potencijal, nije ni cudo sto vec sada trenira sa prvim timom ofanzivno je strasan u defanzivi je dobar ali moze to poboljsati. On, Gnabry i Akpom slijedece sezone moraju dobiti sansu u nekim mecevima.
BigBigBang je napisao/la:Onaj Sagna je takav bolid da je to tesko za objasniti, frajer je limitiran on nista ne zna i bude li nam on desni bek ni tri Suareza nama nece pomoci naredne sezone. Walnut nije u losoj formi on je u normalnoj formi fazon je to sto on ne zna, limitiran je nista ne zna osim trcati i ponekad dati neki gol iz kontre i to je to. Vrlo brzo ce i Wenger uvidjeti da nema fajde od forsiranja ovog poluproizvoda.

Kod Sagne mi je najjace ono njegovo retardirano gradjenje lopte ledjima na protivnikovoj polovini kod aut linije gdje u 90% slucajeva gubi loptu.

Chuba Akpom je pravi killer ispred gola.
De nam priznaj, ko je preuzeo nalog? :lol: :lol: :lol: :rol: :rol:

Posebno bih izdvojio ovaj dio za Hajrovica i Chubu Akpoma kao kilera ispred gola. :lol: :lol: :lol: :lol: Grohotom se smijem.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 nov 2015, 00:18

To je bilo dok nije postao navijac Tereka.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 13 nov 2015, 00:22

Greivis je napisao/la:To je bilo dok nije postao navijac Tereka.
A evo i dokaza za tu tvrdnju.
BigBigBang je napisao/la:Prokletstvo se nadvilo nad ovim klubom u svim segmentima (medicina, seniori, mlade kategorije). Ekipa Arsenala je po imenima i igrom danas dvije klase iznad Chelsija ali opet izgube na produzetke. Neko mora odgovarati za ovo, ovi antitalenti Chelsija iz Biafre, Sudana, Somalije potpomognuti otockim antitalentima su izbacili tim Arsenala sastavljen od velikih evropskih talenatakoji dominiraju u mladjim kategorijama najboljig evropskih reprezentacija.
Ali eee, on je nekoliko puta vidio postove o Chubi Akpomu kao svemirskom talentu. To me je prekinulo. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 nov 2015, 01:00

Belerin i Gnabry rutinski pogodjeni oba su vrlo brzo zaigrala u prvom timu i to u premiershipu stim sto je Gnabry nazalost imao nesrecu i strucnjake doktore koji su ga godinu dana izbacili van fudbalske igre pa sad ne moze minutazu u WBA da izbori a bio je par puta starter u Arsenalau u Premier ligi.

Sto se tice AKpoma tog svemirskog talenta sam vidio u seniorskom fudbalu tek kasnije i mogu da zakljucim da je lik tipicni "africki" igrac dominira na fizikalije u mladjim kategorijama jer izgleda ko senior ali kad naleti na sebi ravne u seniorskom fudbalu i izgubi tu prednost u fizikalijama ne ostane mu vise nista jer nema grama fudbalske inteligencije i tehnike. Evo ja se izvinjavam na velikoj pogresci desi se ljudi se zayebu treba biti oprezan kad su u pitanju afro igraci oni u mladjim kategorijama izgledaju bolji nego sto realno jesu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 nov 2015, 16:48

Jel treba i napisati da je Sančez igrao 90 minuta za Čile. Pa čovjek će izdahnuti :shock:

Ja bi mu dao sedmicu dvije odmora pa makar i rezultati ispaštali
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 13 nov 2015, 16:53

Mirror je spomenuo da profa planira odmoriti malo Wengera kada se Ox oporavi, ali ja mislim da ne nema od tog ništa. Po gotovo ako Ramiz i Teodor ne budu spremni.
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 nov 2015, 16:55

anell je napisao/la:Mirror je spomenuo da profa planira odmoriti malo Wengera kada se Ox oporavi, ali ja mislim da ne nema od tog ništa. Po gotovo ako Ramiz i Teodor ne budu spremni.
:mrgreen: :mrgreen:

makni taj dres sa avatara dok ga nisi urekao :stop:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 13 nov 2015, 17:00

:facepalm: pa ja treba Wengeru malo odmora :mrgreen:
Nema tog dresa koji može najoboljeg beka lige a možda i svijeta ureći :kafa:
Pld W D L
38 26 12 0

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 13 nov 2015, 21:48

Ziko ga zabi Njemcima
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

anell
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 13 nov 2015, 21:53

AsharaK je napisao/la:Ziko ga zabi Njemcima
Ubica
Pld W D L
38 26 12 0

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 13 nov 2015, 22:26

Vidis kako se moze kada se ne popije.
Pld W D L
38 26 12 0

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 nov 2015, 22:41

Čekamo ramba da nam kaže ko je asistent :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 nov 2015, 23:04

Panjoud ce jos na kraju biti prvi spic Francuza posto ce onaj mahniti Benzema u buksu :rol: :rol: Ako budu igrali ovakvu formaciju ko veceras a vjerovatno hoce Panjoud im ne gine ko prvi spic :lol:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 13 nov 2015, 23:06

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Čekamo ramba da nam kaže ko je asistent :mrgreen:
Predasist je bitniji. :kafa:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 nov 2015, 23:12

rio_Ferdy88 je napisao/la: Čekamo ramba da nam kaže ko je asistent :mrgreen:
Što mene?

Dobar assist i strašan prodor po krilu.
U principu ono što smo znali, a to je da je Martial krilo a ne špic

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Golaso :salut:
A.F.C. Bournemouth!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 nov 2015, 01:26

Ima li meca da ga Neuer nije primio od Girouda?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 nov 2015, 02:21

Naravno igrac cim napravi dribling na krilu to znaci on je krilo a ne spic :rol: Samo cudi me da ovog Martiala prozivaju za nasljednika Henrya a ne Piresa npr. mora da nisu dobro prostudirali pozicije :rol:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 14 nov 2015, 02:30

Zajebi to sve mogo nam je Giroud zaginut bas sada kada je "proradio". :(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 14 nov 2015, 10:36

Greivis je napisao/la:Ima li meca da ga Neuer nije primio od Girouda?
Pretprosle sezone je Giroud postedio Neuera.

3 gola Bayernu, mislim da mu je ovo drugi Njemackoj (dao im je jedan prije prelaska u Arsenal). :salut:

Santi busi Harta po drugi put ove godine. :salut:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 nov 2015, 13:38

Navadili se, a Panjoudu se nije dalo da ga da svom zemljaku prosli vikend, postedio ga je loma..

Nego gledajte ovo.. Kakav tata :tokralju: :tokralju: :tokralju:

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -20bn.html

Hhahahahahahahah ne vjerujem pa lik ce postat medju najbogatijim ljudima na svijetu najvjerovatnije. Flamini ce da kupi Arsenal. Prvi vlasnik-igrac u historiji fudbala. :kafa: :kafa: :mrgreen: :mrgreen:

Ne vjeruejm sta sam procitao cuj Flamini milijarder hahahahahahahahahahaha
Mathieu Flamini - making energy sexy.
slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bow: :bow: :bow:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.