Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pjaniceva glavna karakteristika igre je brza izmjena kratkih pasova na sredini terena, cekanje da se odbrana razvuce i onda upucivanje kvalitetnog pasa u prostor gdje bocni igraci utrcavaju i prave visak. Kod nas Pjanic niti ima s kim razmjenjivati pasove u sredini na prvu, niti ima kome poslati loptu u prostor jer su nam bocni igraci daleko najslabiji dio tima. Niti znaju utrcati niti znaju uputiti centarsut. Sinoc je to jednom upalilo i zabili smo go. U Romi Pjanic uz sebe ima 2 strasna trkaca koji znaju i igrati i ima brze krilne igrace. U repci Miralem moze jedino uzeti loptu i vuci je po 20ak metara pa da onda nesto pokusa. To nazalost ne moze proci.
Ne kontam sto ga pljujete?
pa imao je 100% tacnost pasova 20 prema spahiicu, 15 prema sunjicuu ... uh, zaboravih, jednom je cak i mujdzi dodao
pa imao je 100% tacnost pasova 20 prema spahiicu, 15 prema sunjicuu ... uh, zaboravih, jednom je cak i mujdzi dodao
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dobro si to primjetio..Pantelija je napisao/la:Ne kontam sto ga pljujete?
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
- Kobe Bryant
- Kontakt:
1. Selektor veca neznalica od Safeta, katastrofa 5 centarhalfova ( Sunjic, Spahic, Cocalic, Zukanovic i Vranješ) 3 sidrasa napadača ( Dzeko, Djurić, ibisevic) samo jedan igrač sredine NIDJE VEZE Pjanić i jedno krilo Lulić???? Nije cudo sto smo iz bezazlene polukontre primili gol. Ccccc
2. ibisevic. Fakat do kada vise????
3. Visca, koliko sam Safeta kritikovao zbog Avdije, ni Visca ne zna centrirati
4. Jedino je Dzeko Tito odigrao otvarao se dolazio po loptu, kada je god Pjanić uposlio Viscu ili Lulića nista
5. Jedino je Dzeko bolje odigrao od Miralema...
2. ibisevic. Fakat do kada vise????
3. Visca, koliko sam Safeta kritikovao zbog Avdije, ni Visca ne zna centrirati
4. Jedino je Dzeko Tito odigrao otvarao se dolazio po loptu, kada je god Pjanić uposlio Viscu ili Lulića nista
5. Jedino je Dzeko bolje odigrao od Miralema...
Kako niste primjetili da se Cocalic 3-4 puta sudara sa svojim igracima? Pjanic nema nikakvu podrsku u sredini, naravno da nece nista napraviti. Nekoliko puta kad je pokusao sa riskantnim pasovima, saigraci ga ili ne prate ili ne znaju primiti loptu.
Pjanic je kvalitetniji igrac od Dzeke za igru u vecem klubu
Dzeko je kvalitetniji igrac od Pjanica za igru u manjem klubu
Pjanke nije igrac koji ce sam povuci ekipu i kao pojedinac napraviti visak. Isto kao i Modric. On je igrac sistema, stavi ga u jednu Barcu i taj njegov sitni pas i tehnicka prefinjenost doci ce do potpunog izrazaja, ne samo u Barci nego u bilo kojem elitnom klubu.
Dzeko je drugaciji tip igraca. Nema on kvalitetu da bude top3 igraca na svojoj poziciju, za razliku od Pjanketa, ali u bilo kojem manjem klubu on ce ciniti prevagu jer je jednostavno po svojoj osobnosti i fudbalskim karakteristikama pravi i istinski vodja.
Pjanic se ne treba pljuvat, to je takav tip igraca
Druga stvar, Lulic se pljuje pretjerano i bespotrebno.
Momak je pretrcao najvise na utakmici i fakticki je on najzasluzniji za gol.
Taj manjak u sredini koji je stvoren odlicnim pritiskom Iraca na nase veznjake, Lula je pokusao nulirati svojim ulascima u sredinu. Covjek je idealan za BTB veznjaka gdje bi nam dosta dao na dinamici a samim tim i rasteretio nase veznjake. Strasno me podsjeca na Di Mariu iz Reala, naravno par levela ispod, ali u sustini uloga im je ista.
Za Dablin:
Begovic
Mujdza-Sunjic-Zukanovic-Kolasinac
Pjanic-Besic-Lulic
Visca-Dzeko-Hajrovic
Dzeko je kvalitetniji igrac od Pjanica za igru u manjem klubu
Pjanke nije igrac koji ce sam povuci ekipu i kao pojedinac napraviti visak. Isto kao i Modric. On je igrac sistema, stavi ga u jednu Barcu i taj njegov sitni pas i tehnicka prefinjenost doci ce do potpunog izrazaja, ne samo u Barci nego u bilo kojem elitnom klubu.
Dzeko je drugaciji tip igraca. Nema on kvalitetu da bude top3 igraca na svojoj poziciju, za razliku od Pjanketa, ali u bilo kojem manjem klubu on ce ciniti prevagu jer je jednostavno po svojoj osobnosti i fudbalskim karakteristikama pravi i istinski vodja.
Pjanic se ne treba pljuvat, to je takav tip igraca
Druga stvar, Lulic se pljuje pretjerano i bespotrebno.
Momak je pretrcao najvise na utakmici i fakticki je on najzasluzniji za gol.
Taj manjak u sredini koji je stvoren odlicnim pritiskom Iraca na nase veznjake, Lula je pokusao nulirati svojim ulascima u sredinu. Covjek je idealan za BTB veznjaka gdje bi nam dosta dao na dinamici a samim tim i rasteretio nase veznjake. Strasno me podsjeca na Di Mariu iz Reala, naravno par levela ispod, ali u sustini uloga im je ista.
Za Dablin:
Begovic
Mujdza-Sunjic-Zukanovic-Kolasinac
Pjanic-Besic-Lulic
Visca-Dzeko-Hajrovic
Sta ti je skrivio Spaha pa da ga nema u sastavu????
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Traze ga Barcelona, Bayern i Real.
Nije mi nista skrivio, jednostavno mislim da su Sunjic i Zukanovic sa mladjim kostima bolji izbor za utakmicu 72 h nakon prve
Cak i u prvom poluvremenu ga nisu vidjeli a u drugom su zbog magle definitivno obustavili potragu !!!NYKnicks Fan je napisao/la:Traze ga Barcelona, Bayern i Real.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ekonomskom terminologijom Pjanic je klasican dobar vojnik, a ne svojeglava licnost... dakle od njega nikad lidera koji ce povuci ovu repku... ne smijem ni pomisliti sta ce biti kad se Spaha i Dzeko oproste... ko ce voditi ovu repku...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Al meni je najjace sto ljudi misle da i nam se igra popravila kad bi Pjanic zavrsio na klupi!
E, svasta...

Steta sto nema vise Misketa... jer je on pokazao kako se moze sa def veznim, koji ne zna nista sa loptom, pored sebe moze razbiti bunker protivnika... cak i sa 2 spica ispred sebe kao i jucer... ali miske je vizionar a ovaj sistemski igrac....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
SlevinKelevra je napisao/la:Al meni je najjace sto ljudi misle da i nam se igra popravila kad bi Pjanic zavrsio na klupi!![]()
![]()
![]()
E, svasta...
![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Tada smo imali Misketa (koji je prakticno sam pobijedio Grke), koga sada imamo? Ajde, Husika, kritikuj ako ces kritikovat, al ne pisi gluposti...Husika je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Al meni je najjace sto ljudi misle da i nam se igra popravila kad bi Pjanic zavrsio na klupi!![]()
![]()
![]()
E, svasta...
![]()
![]()
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakav majstor i igračina hvala ti majstore puno što si izabrao da igraš za nas iako si pogriješio, pristao si da igraš sa jednim Cocalićem u paru koji je imao 3 pasa u fazi ofanzive u 1. polv. hvala ti majstore, a pusti ove budale što komentarišu jer su jedne velike neznalice na koje mi se povraća.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kakav majstor nestajanja, svaka cast majstore, sve sam vise ubijedjen da je ona magla u drugom dijelu tekme bila dio performansa naseg majstora nestajanja u vidu magle...
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Pojma ti nemaš o fudbalu a glavu dajem da nikad nisi odigrao utakmicu, zato uhvati se nauke nije ovo za tebe.Husika je napisao/la:Kakav majstor nestajanja, svaka cast majstore, sve sam vise ubijedjen da je ona magla u drugom dijelu tekme bila dio performansa naseg majstora nestajanja u vidu magle...
MES QUE UN CLUB!
Opet će pokidati u Irskoj

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505, Serha i 31 gost.