Jel zato sto je momak realan ili.... vi niste u dure..Effenberg je napisao/la:Hajmo ljudi humanitarnu akciju da se prikupe pare za lijecenje umobolnog
Bez zajebancije.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Ema Burgic u finalu ITF 10000$
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Simic 2:2 u prvom setu. Ajde
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Tomo isto u finalu u Antaliji.
Jelena isto pobijedila tako da nas sutra ceka BiH finale.
Nesto kasnije njih dvije igraju finale dubla.
Jelena isto pobijedila tako da nas sutra ceka BiH finale.
Nesto kasnije njih dvije igraju finale dubla.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Simic druze..AnelMid je napisao/la:Šimić - Burgic finale sutra
[THUMBS UP SIGN]oldtown1990 je napisao/la:Simic druze..AnelMid je napisao/la:Šimić - Burgic finale sutra
-
oldtown1990
- Kontakt:
Basic u 1.kolu Brescie protiv Berrerea (233.) a ako prodje u 2.kolu ga ceka stari znanac Berankis (82.)
Ema i Jelena pocele mec finala dubla i trenutno vode 2-1 u 1.setu uz prednost breaka.
EDIT: Ema i Jelena osvojile dubl titulu u Tunisu. Bravo naseee
Sljedece sedmice Aldin u Egiptu ($10.000), Tomo opet u Antaliji ($10.000) a Nerman u Tunisu ($10.000).
Ema i Jelena pocele mec finala dubla i trenutno vode 2-1 u 1.setu uz prednost breaka.
EDIT: Ema i Jelena osvojile dubl titulu u Tunisu. Bravo naseee
Sljedece sedmice Aldin u Egiptu ($10.000), Tomo opet u Antaliji ($10.000) a Nerman u Tunisu ($10.000).
Mirza prolazi prvo i onda taraba od provokatora...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Marterer je odličan u dvorani, može on izbaciti Berankisa vrlo lako
Ljudi moze li me neko educirati malo u vezi ove Simicke, ja sam do sad sve konto da je neka Srpkinja, mada jeste al nasa
znam da igra ove ITF circuite vidim cesto kad nesto na live kladjenju cackam i znala mi je valjat cesto jer ja vjerujem kad vidim srpsko ime jer oni imaju tu tenisku tradiciju hehehe. Dobro slaba je konkurencija tu gdje igra ali fakat kad god vidim dobija dan za danom. Vidim 23 godine da je oko 450 - 500 WTA, da li nije neki kapacitet pa se ne usudjuje igrati i neke jace turnire, ili se drzi sigurice ili sta? Mislim da moze jos bolje, ali cudi me kako ne stoji i bolje nego sad.
Hvala za svaki info
EDIT: Znam da je Dea mnogo mladja i bolje plasirana, ali eto kad god je pratim bude pusiona neka gdje uzme po 4-6 gemova u cijelom mecu. Mozda zato sto igra jace turnire ili sto je mladja neiskusnija, sto li?
Hvala za svaki info
EDIT: Znam da je Dea mnogo mladja i bolje plasirana, ali eto kad god je pratim bude pusiona neka gdje uzme po 4-6 gemova u cijelom mecu. Mozda zato sto igra jace turnire ili sto je mladja neiskusnija, sto li?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Pa to valjda možeš logički skontat. Šta će ona tražit na WTA turnirima sa pozicije 500. !? Bukvalno za turnir iz serije ITF25K mora igrati kvalifikacije tako da su desetke trenutno realnost. Imala je i povredu tako da je početkom godine bila nerangirana i morala je igrati kvale za turnire ovog tipa. Po ovom do sada prikazanom mislim da je njezin plafon neko 300. mjesto na WTA listi. Nadam se da griješim!
-
oldtown1990
- Kontakt:
Poraz Brkica u finalu Antalije. U 2sed osvojio 30 bodova tako da nije lose.
Ema i Jelena trenutno igraju 3.set i rezultat je 2-2. Sljedece sedmice takodje obje igraju u Tunisu.
EDIT: Jelena osvojila titulu.
Ema i Jelena trenutno igraju 3.set i rezultat je 2-2. Sljedece sedmice takodje obje igraju u Tunisu.
EDIT: Jelena osvojila titulu.
Zadnja izmjena: oldtown1990, dana/u 15 nov 2015, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ok hvala. Ma slabo se razumijem u te ITF, nego onako konto sam sto nekad nesto jace ne oproba, ali eto sad znam, hvala.remA1 je napisao/la:Pa to valjda možeš logički skontat. Šta će ona tražit na WTA turnirima sa pozicije 500. !? Bukvalno za turnir iz serije ITF25K mora igrati kvalifikacije tako da su desetke trenutno realnost. Imala je i povredu tako da je početkom godine bila nerangirana i morala je igrati kvale za turnire ovog tipa. Po ovom do sada prikazanom mislim da je njezin plafon neko 300. mjesto na WTA listi. Nadam se da griješim!
Ma ITF je svakako malo manje jasan u odnosu na ATP. Kao što je kolega iznad rekao, renking određuje turnire na kojima će igrati. Međutim, u ženskom tenisu se stvari mnogo lakše mijenjaju i mislim da je mnogo lakše napredovati nego u muškom. Evo, npr. neka Paolini je igrala polufinale 25K turnira i to joj je donijelo napredak od preko 100 pozicija, na početku sedmice je bila 581. a sutra će biti 480. na svijetu.Effenberg je napisao/la:Ok hvala. Ma slabo se razumijem u te ITF, nego onako konto sam sto nekad nesto jace ne oproba, ali eto sad znam, hvala.
U ženskom tenisu niko nema konstantu, od ovih na vrhu pa do donjeg doma ženskog tenisa, tako da jedna serija dobih rezultata donosi i veliki napredak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hvala Virto, nego ko dobi finale vidio sam da je dosta bilo breakova i preokreta u zadnjem setu?
Malo mi je cudno sto je bila postavljena Burgic za favorita kad je haman 400 pozicija iza Simicke ? Ja pratio na bet365 do 4:3 i onda sam samo vidio da nema vise prenosa, htio sam gurnut na Simic neku lovu ali ne volim se kladit na ITF pogotovo ne zenski.
Koja je da je dobila, svaka cast, dobra sedmica u Tunisu, valjda malo nase zeMske proigraju bolje, pogotovo Dea koju jos uvijek ocekujem jer je vrlo mlada. Da ne bude jos jedan talenat u bunar ne daj Boze.
Malo mi je cudno sto je bila postavljena Burgic za favorita kad je haman 400 pozicija iza Simicke ? Ja pratio na bet365 do 4:3 i onda sam samo vidio da nema vise prenosa, htio sam gurnut na Simic neku lovu ali ne volim se kladit na ITF pogotovo ne zenski.
Koja je da je dobila, svaka cast, dobra sedmica u Tunisu, valjda malo nase zeMske proigraju bolje, pogotovo Dea koju jos uvijek ocekujem jer je vrlo mlada. Da ne bude jos jedan talenat u bunar ne daj Boze.
Simic dobila u trecem 6-4.
Mogu obje napredovati još puno, Ema ima puno veći plafon, samo da izdrzi bez povreda i da se moze upotpunosti posvetiti tenisu.
Mogu obje napredovati još puno, Ema ima puno veći plafon, samo da izdrzi bez povreda i da se moze upotpunosti posvetiti tenisu.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Mirza se mora uozbiljiti ako misli proci ovog. Za sada bez breaka, sa jako malo poena na servis protivnika...
Poslusao te, uze brejk u pravom momentu. 6-5 i serva za set.
SET!
SET!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.