Nisi raspravljao, nego iznio misljenje u stilu 'glavom kroz zid'. Ti jedini kazes da je sve ok bilo, a 30 ljudi iz gradacca i par momaka iz jajca s kojim sam pricao kaze da je covjek navlacio za vas.gol-man je napisao/la:JEdnpm sam raspravljao , evo sad ponovo da spomenem. Na utakmici protiv Zvijezde sam bio pored vaših navijača, i de mi samo reci koliko i šta je pogrešno sudio za Metalleghe a šta nije sudio za Zvijezdu. Od 10 faula u zoni šuta, možda da samo jedan nije bio,a igrači Zvijezde su konstantno igrali na granici kartona. Niti je šiljio za nas niti je oštetio vas. Mogao je onom vašem svirati ofsajd da je šiljio kada je sam izišao pred golmana , šta čovjek promaši kao da nijednu nogu nemaProtiv Metaleghe nam sudio navlacio na 1. Ali nije mogao da svirne penal jer nije bilo materijala dobro postavljena ekipa Zvijezde bila. Ako je suditi po njegovim sudenjima ranije preferira pobjedu domacina, mada iskreno ja cu malo da mu staru pozdravim za ono u jajcu.
NK Zvijezda Gradačac
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
⭐
Hajd samo reci koji faul je svirao a da nije bio?
Izhleda svaki klub želi da kad kod kuće igra može lomiti i tući, a u gostima kad drugi igra tako onda je to masakr i krađa. I vi imate isti problem kao i Metalleghe jer znam 100 % da se sudije niti plaćaju niti "podmazuju". Pa da je bio plaćen svirao bi penal...
Izhleda svaki klub želi da kad kod kuće igra može lomiti i tući, a u gostima kad drugi igra tako onda je to masakr i krađa. I vi imate isti problem kao i Metalleghe jer znam 100 % da se sudije niti plaćaju niti "podmazuju". Pa da je bio plaćen svirao bi penal...
-
reddragon001
- Kontakt:
Druze ba sve je to ok ali za svaki kontakt faul ajde bjezi ba ne vrijedi se raspravljati ok ste ekipa ali da je nama svirao onoliko prekrsaja pa onaj Pljevak je bio kao na treningu sa 16m pa sa 18m pa sa 24m a on nikako da ubode.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Kao sto rekoh, nije navlacio u smislu da nas je klao. Ali svaki onaj faul 'i jest i nije' je svirao u vasu korist a nasim igracima mahao rukom da ustanu. A i to nekom dosta znacigol-man je napisao/la:Hajd samo reci koji faul je svirao a da nije bio?
⭐
Gosti sa igracem manje od 50-te minute
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Savic je bio dvostruki strijelac. I meni se ucinilo kao da je ristic gurnuo onu loptu u gol, al eto spiker kaze da je savic
sudija naklonjen nama, capljini nije sviran cist penal pri rezultatu 2-1 pa je sudac nakon toga bio dosta naklonjen capljini kao da je htio da ispravi gresku ali nista strasno. Crveni karton (drugi zuti) je bio cist ko suza.
Gledajuci igru bili smo dosta bolji, capljina nije presla centar u drugom poluvremenu (osim u zadnjih 5min). Capljina dobra u prvom poluvremenu. Kako god kontrolisali smo igru cijelo vrijeme , imali bolje sanse ali ni gost nije bio bezopasan
Gledajuci igru bili smo dosta bolji, capljina nije presla centar u drugom poluvremenu (osim u zadnjih 5min). Capljina dobra u prvom poluvremenu. Kako god kontrolisali smo igru cijelo vrijeme , imali bolje sanse ali ni gost nije bio bezopasan
⭐
Cestitke momcima na pobjedi,mislim ipak da na kraju ove polusezone moramo biti zadovoljni,svakako da je moglo i bolje da smo sa gostovanja umjesto poraza donijeli po bod.Moramo dovesti bar jos 3 kvalitetna igraca da napravimo prevagu ovako smo izjednaceni sa bar jos 3 ekipe.Zaostatak nije velik to se sve moze stici na pocetku drugog dijela.Moramo iskoristit priliku da sesad vratimo u pl,jer narednih godina to ce biti puno puno teze.
Kako su igrali, metalleghe i buducnost??
Igrali sutra.esprit24 je napisao/la:Kako su igrali, metalleghe i buducnost??
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
I novinama sam procitao da svi igraju danascokara je napisao/la:Igrali sutra.esprit24 je napisao/la:Kako su igrali, metalleghe i buducnost??
Kakav ti je to sarkazam
-
batigol777
- Kontakt:
Po meni najbolja ekipa koja je gostovala na Banji momci korektni skroz Penal je i po meni bio al mislim da sem te greske doduse velike nije bilo navlacenja crveni je cist odnosno drugi zuti klasicno ciscenje a ima zuti sam je kriv.
Meni je danas za oko zapao ona 3 ne samo zbog gola i 7 je bio dobar rado bi ih vidio u crveno bijelom dresu jos na proljece.
Meni je danas za oko zapao ona 3 ne samo zbog gola i 7 je bio dobar rado bi ih vidio u crveno bijelom dresu jos na proljece.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Koji ste sad koliko vam bjezi prvo mjesto
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
4 sa utakmicom vise i bod zaostatkasolinas je napisao/la:Koji ste sad koliko vam bjezi prvo mjesto
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Fino fino.crvenobijeli je napisao/la:4 sa utakmicom vise i bod zaostatkasolinas je napisao/la:Koji ste sad koliko vam bjezi prvo mjesto
Par pojacanja i to je to
-
crvenobijeli
- Kontakt:
U najgorem slucaju 4 boda zaostatka,ali imamo u proljece od 4 tekme 3 kuci,a jedna od tih je sa metalcima...samo treba par provjerenih igraca i to je toooo....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
A kako ste kukali ko zene kakve.
Mi smo imali 5 zaostatka na polusezoni.
Moze to zvijezda.
Bice i pojacanja.
Mi smo imali 5 zaostatka na polusezoni.
Moze to zvijezda.
Bice i pojacanja.
Bas me zanima kako ce nasi odradit ovaj prelazni rok to jest kakva ce imena bit... od zvucnih imena,prosjecnih ili nedaj boze losi...ako se bude imalo para i volje da se to odradi sablonski mogli bi se vratit u elitu jer nam i raspored u drugom dijelu odg.
Samo uprava da bude na nivou i mislim da bi zavrsili prvi na kraju sezone...
Samo uprava da bude na nivou i mislim da bi zavrsili prvi na kraju sezone...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.