Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Vratio se treninzima, a ima fore jos 10 dana da popravi fizicku spremu.RM confirms Baines, Besic and Cleverley are training normally with the group but stresses they won't be rushed back.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sve zavisi od utakmice u Zenici ako izvucemo povoljan rezultat moze nam pomoci onda gore ako nas Irci ubiju sa kontrama i trkom onda nam BEsic nece ni trebati..
Eh nas ako ovakva Irska ubije bilo cime, ne trebamo ni na revans ici a kamoli euro.
Cut Irska da nas ubije
Cut Irska da nas ubije
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Sa treninga prije dva dana:

Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
A, Boze tog Martineza, te spreman Besic, potpuno se oporavio ali eto ne moze odmah na teren, pa ga ni na klupi. Dodje i sedmica poslije, ponovo ni na klupi...!? Pa, kad mislis covjeka uvesti?
Znam da ce ga Mesa uvesti u Dublinu sta god bilo, ali bi bilo bolje da je odigrao bar 15 minuta u Premiershipu nakon povrede.
Znam da ce ga Mesa uvesti u Dublinu sta god bilo, ali bi bilo bolje da je odigrao bar 15 minuta u Premiershipu nakon povrede.
Bolje bi bilo da je Mume odigrao bar 15 minuta ali nema veze,on ce igrati u Dublinu sigurno jer je jednostavno i iz kreveta bolji od alternativa.
Bitno je da je on zdrav i fizicki spreman.
Bitno je da je on zdrav i fizicki spreman.
Nema veze, nek' se fino oporavio od povrede. Igrači kao on jedva čekaju da zaigraju tako da nije upitno da će Mume biti onaj pravi protiv Irske u Dablinu

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Besic se nije potpuno oporavio jer se tek prekjucer vratio punim treninzima, a Martinez je obecao da ce ga cuvati i pripremati za baraz, odnosno nisu htjeli brzati sa povratkom.
I et', opet vam covjek ne valja.
I et', opet vam covjek ne valja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
unhallowed
- Kontakt:
Odlična stvar je što će u Dablinu biti direktan duel McCarthy-a i Bešića, pratit će sigurno to Martinez. Na Beši je da dokaže klasu da napravi pravu konkurenciju Barry-u i McCarthy-u.
Vraća li se on sad u ponedeljak?
- Goalgetter
- Kontakt:
Vraca se, najavio je Mesa.bull21 je napisao/la:Vraća li se on sad u ponedeljak?
Bešić od 12.09.(više od dva mjeseca) nije odigrao ni minute a prošle sedmice je počeo trenirati sa ekipom.Ali kako to objasniti ovim koji furaju PES-ove i SOCCER-e da momak nije spreman ni za poluvrijeme jer u virtualnom svijetu sve može 
cokara je napisao/la:Bešić od 12.09.(više od dva mjeseca) nije odigrao ni minute a prošle sedmice je počeo trenirati sa ekipom.Ali kako to objasniti ovim koji furaju PES-ove i SOCCER-e da momak nije spreman ni za poluvrijeme jer u virtualnom svijetu sve može
ne možeš to objasniti takvima
bolan, ne sjedi on za računarom kao ti, pa da ne može odigrat' ni pol
Vec desetak dana trenira punim kapacitetom, a vjerovatno je otprije imao lagane treninge, nije bas sjedio kuci i drko 2 mjeseca. Tako da, moze i mora izdrzati makar 70-75 minuta, ko ga pita. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Goalgetter
- Kontakt:
On moze i 120, takvog je mentaliteta. 
let3 je napisao/la:cokara je napisao/la:Bešić od 12.09.(više od dva mjeseca) nije odigrao ni minute a prošle sedmice je počeo trenirati sa ekipom.Ali kako to objasniti ovim koji furaju PES-ove i SOCCER-e da momak nije spreman ni za poluvrijeme jer u virtualnom svijetu sve može![]()
![]()
ne možeš to objasniti takvimaako Meša ne izvede Bešića u Dublinu, forumski mudraci i znalci ce mu odmah yebati familiju
"...Nekidan me recimo lav ganjo." "Lav?", zaprepastio se novinar. "Pa kako ste mu pobjegli?" "Kako?!", uzvratio Mujo. "Trči, haveru, pa preko rijeke ravno u šumu, na stablo, eto kako. Jedva sam mu ja pobjego." "Ali..." zbunio se reporter, "kako preko rijeke u šumu kad ste rekli da ovdje nema ni rijeke ni šume ni ničega?!?" "Eh, kako, kako...", sažaljivo ga pogledao Mujo. "Kad te ganja lav, nema tu 'ima-nema', nego bježi!"
Nadam se da je svjestan koliko nas je unazadio sa svojim kretenskim potezom. Sad ocekujem iskupljenje
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Sto volim ove sto se prave pametni.
Pa nije 2 mjeseca samo sjedio i eto odjednom se oporavio i odradio par treninga. Već je 10ak treninga odradio punim intenzitetom i naravno da može odigrati 90 minuta u Irskoj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa nije 2 mjeseca samo sjedio i eto odjednom se oporavio i odradio par treninga. Već je 10ak treninga odradio punim intenzitetom i naravno da može odigrati 90 minuta u Irskoj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.