vidim nisam jedini za povratak stane ,što mi je drago,kad se sjetim njega i memije po deswnoj strani i onog niza od pet pobjeda lani dok se nije povrijedioIvicaOsim je napisao/la:Ukoliko potpisemo mailsona ja bih bio zadovoljan sa prelaznim rokom uz dolazak stanica i jednog napadaca, uglavnom to je to sto se tice latinoameričkih igrača za ovu godinu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zdrav stana je prevaga u našoj ligi. pitanje je samo jesu li izgladili odnose...
Odakle sad Stana odjednom u tim pričama, je li to samo razmišljate "naglas" ili ima nešto konkretno? Ako je samo maštanje, beze razbijate glavu, ima ugovor do kraja sezone, nema šanse da će sad poslije svega plaćati za njega pa da raja prave viceve o njima. 
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ako se može vratiti Stanu i TT.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Joooj kako bi nam TT i stana legli, znamo da su ekstra za nas klub jos bi prosli cijele pripreme bili bi 20% jaci s njima, ja sam samo amaru mogao oprostit da se inati kao npr. u slucaju zeba al ako se ovi sad nakon svega zbog inata i nekih problema od prije odricu takvih igraca to je smijesnoHadzijalagic je napisao/la:Navodno se i Tomić nudi preko Antolovića ali naši neće da čuju..
ne znam, meni onaj štoper nekako baš solidan 
valjda što je razbijač, šta li
pokušati ga kao zadnjeg veznog, ono da udara kad zagusti
))
valjda što je razbijač, šta li
pokušati ga kao zadnjeg veznog, ono da udara kad zagusti
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ja čuo za stanu i bekrića na utakmici protiv slavije,neko ovde napisa da stana ima ugovor pol+pola,tomića nebi ni da on nama plaća da igraGenie je napisao/la:Odakle sad Stana odjednom u tim pričama, je li to samo razmišljate "naglas" ili ima nešto konkretno? Ako je samo maštanje, beze razbijate glavu, ima ugovor do kraja sezone, nema šanse da će sad poslije svega plaćati za njega pa da raja prave viceve o njima.
Stanu bih svakako volio vidjeti, Tomića ne...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ovaj Latvijac je bio rep do 21 god,znaci zo je taj sto Pile govori al et danas raja rece nista od njega
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Bice i A reprezentativaca polako ovo su probe i treba pametno iskoristiti ove probe Tijago je tako dosao pa i Patrik i ovo treba sveki prelazni rok raditi pogotovo sa ovim brazilcima. Iznajmis stan i njih 4-5 komada jedno mjesec i jedan ce valjati uvijek.Format je napisao/la:Ovaj Latvijac je bio rep do 21 god,znaci zo je taj sto Pile govori al et danas raja rece nista od njega
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
drago mi je što su dvojica def.veznih na probi ,izgleda da su naš iskontali gdje gori,da je ubost makar sa tim lijevim bekom brazilcem,pile jesil bio danas na tekmi tvoje mišljenje.........pile87 je napisao/la:Bice i A reprezentativaca polako ovo su probe i treba pametno iskoristiti ove probe Tijago je tako dosao pa i Patrik i ovo treba sveki prelazni rok raditi pogotovo sa ovim brazilcima. Iznajmis stan i njih 4-5 komada jedno mjesec i jedan ce valjati uvijek.Format je napisao/la:Ovaj Latvijac je bio rep do 21 god,znaci zo je taj sto Pile govori al et danas raja rece nista od njega
Nisam,bio sam na poslu, neka mi je raja prenijela utiske uglavnom taj lijevi bek dobar pa sad bice tu jos neko vrijeme svi pa vidicemo.struja je napisao/la: drago mi je što su dvojica def.veznih na probi ,izgleda da su naš iskontali gdje gori,da je ubost makar sa tim lijevim bekom brazilcem,pile jesil bio danas na tekmi tvoje mišljenje.........
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Slažem se za ove probe, nadam se da će postati ustaljena praksa. Rashodi nisu veliki a korist može biti višestruka. Još kad bi uboli sa kakvim mladim Afrikancima kao Hajduk sa zadnja dva igrača, bilo bi superpile87 je napisao/la:Bice i A reprezentativaca polako ovo su probe i treba pametno iskoristiti ove probe Tijago je tako dosao pa i Patrik i ovo treba sveki prelazni rok raditi pogotovo sa ovim brazilcima. Iznajmis stan i njih 4-5 komada jedno mjesec i jedan ce valjati uvijek.Format je napisao/la:Ovaj Latvijac je bio rep do 21 god,znaci zo je taj sto Pile govori al et danas raja rece nista od njega
FK Željezničar
Pa pile onda bi Latvijac trebao ostat? Sta je zadnji vezni on?
Zeljeznicar! 1921 !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kakve su nam šanse da se vrati Nyema...onako samo pitam...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Kakvi su ovi brazilci, bilo bi ludo da sva tri ostanu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dobro je sto su ih doveli prije kraja sezone. Dovoljno vremena za upoznati igraca. Ali opet bih volio vidjeti nekog igraca sa "normalnom" igrackom karijerom. Da mu nije zadnja utakmica bila prije 6-10 mjeseci ili da je u godinu dana proveo ukupno 45 min. na terenu.
Ništa, raspustiti ove pijavice sa platne liste i zaputiti upravu preko okeana u favele, siguran sam da ćemo dole znatno bolje proći nego sa potpisivanjem ovih domaćih kvazi-zvijezda.
Kadeti našeg Željezničara jesenji prvaci Omladinske Premijer lige BiH
http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-naseg-ze ... bih/17470/
http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-naseg-ze ... bih/17470/
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 20 gostiju.