Navijanje - bezveze mi je to sto svi spominjete katastrofalno navijanje i kojekakve babine sinove...nisu oni nista krivi...fazon je sto nemas vodje navijaca koji ce sve to voditi...kada god su fanatikosi prozivali istok, jug ili zapad ovi su se odazvali...dakle, moze se, samo treba neko ko ce to povesti...gdje su ti famozni robijasi i njihove vodje?
Istina, zalosno je da sam sinoc vise navijao prije pocetka utakmice nego za vrijeme...ali sam navijao svaki put kada se navijalo, i svi oko mene su navijali...jednostavno, samo je trebalo da neko povede navijanje...to nisam ja, ili neki babin sin...ali gdje su te vodje robijasa, manijaka, hordi i sl. drogerasi koji ce to voditi?
2 - ovo je ono sto je zalosno, samo dvije recenice se ponavljaju tokom 90 min, mozda i u tome lezi razlog slabasnog navijanja:
a.) Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej
b.) Bosna je sampion
c.) Nema pod "c" nista.
Dakle tuga kada je repertoar navijackih "tekstova" u pitanju, ali i onih koji se nazivaju vodjama a nista ne vode...kao sto u svemu moras imati vodju, tako i prilikom navijanja moras imati vodju.
Zakljucak:
nije do babinih sinova, vec do vodja ili vas forumasa koji budete na utakmici i kasnije pametujete nesto a nista niste poduzeli da stanje za vrijeme utakmice promijenite!