Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
e jesu nakaradni,je.bem im sve zavraceno,nikad lopte dodat kad treba
hajmo Mirza,dobra asist za Chandlera
Hajdee sad trpaaaaj
bravo Mirza,samo rokaj kad te krenulo
Tako je,pogadjaj babooo
2 as,2 reb,6p,dobra odbrana,ellhamdulilah
Steta za onaj promaseni zicer, bilo bi to odlicnih 8p na poluvremenu, ali i ovako je dobro. Imam utisak da igra u grcu i da nema dovoljno samopouzdanja. Odbrana iznenadjujuce dobra, pogotovo na Galinariju. Idemo Mirza na 15ak poena aBd!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Galo nabaci centarsut,valjda ovo bude pocetak dobrih igara u dresu Sunsakobe24 je napisao/la:Steta za onaj promaseni zicer, bilo bi to odlicnih 8p na poluvremenu, ali i ovako je dobro. Imam utisak da igra u grcu i da nema dovoljno samopouzdanja. Odbrana iznenadjujuce dobra, pogotovo na Galinariju. Idemo Mirza na 15ak poena aBd!
Imamo li gdje pogledati njegove poene i skokove?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- storm_raider
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Bravo babo kosarke
idemo naprijed.. 29minuta je ogromno , reko sam sezona je duga a ovdje ga hejteri vec otpisali nakon par utakmica. On je prejak igrac da igra 5-6 minuta po utakmici... sto sezona odmice on ce vise i vise ulazit u formu.. jutros je sve imo i skokove i asistencije, dobra partija
. Idemo u nove pobjede mirzaaaa. Bas mi je drago 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
prvi meč koji sam ustao da pratim ove sezone i konačno dobra partija..
u prvom poluvremenu je bio zaista sjajan , bio je par puta u prilici da šuta, on je asistirao za lake poene..
bit će ovo još bolje
u prvom poluvremenu je bio zaista sjajan , bio je par puta u prilici da šuta, on je asistirao za lake poene..
bit će ovo još bolje
#Ynwa
Statistika od sinoc?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
11 p 9 s, 29 minuta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: Odg: RE: Re: Mirza Teletović
Hvala, izgleda da je upoznao grad i igraceSapce je napisao/la:11 p 9 s, 29 minuta
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Morris nije igrao, zato je imao veliku minutažubhfanatic14 je napisao/la:Bravo babo kosarkeidemo naprijed.. 29minuta je ogromno , reko sam sezona je duga a ovdje ga hejteri vec otpisali nakon par utakmica. On je prejak igrac da igra 5-6 minuta po utakmici... sto sezona odmice on ce vise i vise ulazit u formu.. jutros je sve imo i skokove i asistencije, dobra partija
Ha ja kada nekoga kritikuješ odmah postaneš hejter, bosanska posla ili do neba ili ispod zemlje nigdje sredine, a sredina je zlato
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
bhfanatic14
- Kontakt:
To je sigurno bio isto faktor. Al to ne umanjuje dobru partiju. Sto nece proci nezapazeno kod trenera. Vidjet cemo kako ce se dalje odvijat situacija.Chinaglia je napisao/la:Morris nije igrao, zato je imao veliku minutažubhfanatic14 je napisao/la:Bravo babo kosarkeidemo naprijed.. 29minuta je ogromno , reko sam sezona je duga a ovdje ga hejteri vec otpisali nakon par utakmica. On je prejak igrac da igra 5-6 minuta po utakmici... sto sezona odmice on ce vise i vise ulazit u formu.. jutros je sve imo i skokove i asistencije, dobra partija
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Vraca se on na staro kad se Markieff vrati. Treci je PF ekipe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne mora znacit. U biti su ga doveli da bi igro 20-25 minuta. Mozda ce ostat ovako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.