FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

carsijaba
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la carsijaba » 15 nov 2015, 10:17

delinjo je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:Teška polusezona. Čudna.

Mnoštvo propuštenih zicera, a da su samo tri ušla (Tiago protiv Mladosti DK sa pola metra i Đelmićevi ziceri i sebičnost protiv Zrinjskog, Slavija - šta reći) sada bi imali 29 bodova i sasvim bi se druga priča pričala. O ostalim zicerima nema potrebe pričati. Ne znam je li ijedna ekipa protiv nas ovakve stvari promašivala?

Nadam se da će nam se ovo vratiti. Nadam se i vjerujem, jer to u fudbalu tako biva. Nikada rezultat ili lova nije bila ta stvar da bi se Željo volio i za njega navijalo.
Ti si u evropi imao srece iz jedinih prilika da zabijas golove...sad se vratilo....prosto ;)
Ma ja, Dado Sadiković umjesto gola pogađa stativu za prolaz protiv Standarda na Koševu, a u Liježu dva puta pogađamo okvir gola i fulamo zicere. I ti to zoveš, vratilo nam se :urnebes:

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 15 nov 2015, 10:40

treba se sjetiti ipak i šta je ferencvaros fulao, i standard u prvom tamo...

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 15 nov 2015, 10:46

ChWilla je napisao/la:treba se sjetiti ipak i šta je ferencvaros fulao, i standard u prvom tamo...
Nije isto. Oni ne znaju a mi nismo srece imali :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 nov 2015, 11:06

oni nisu znali a mi nismo umjeli... :mrgreen:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 15 nov 2015, 11:11

Mi smo druga ekipa od one iz ELa, Kvesa i Baja pola ekipe bili. Nabrijanost ekipe i borba momaka su doveli do prolaza. Sad lade muda po terenu, igraju samo jace utakmice, a ove slabije misle lako cemo mi to. To je jedini problem kod nas, i jedino treba poraditi na tome. Vjerujrm da su se ovi stariji zasitili lige, al osim Dade Sadikovica, ovi ostali nasi omladinci su dosta slabiji nego na kraju prosle sezone, a zasto je to tako, do koga je to, i ne znam bas. Ganjati kup, to nam je jedina nada za Evropu. Ne mogu ni da zamislim koliko bi izgubili kada bi propustili Evropu ove godine ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 15 nov 2015, 11:32

Minjore je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:treba se sjetiti ipak i šta je ferencvaros fulao, i standard u prvom tamo...
Nije isto. Oni ne znaju a mi nismo srece imali :D
Mi smo u dvomecu protiv Ferencvarosa bili bolji i kvalitetniji u svim aspektima. I trkacki i takticki i tehnicki.. Pobjedu od 3:0 ne mozemo nazivati srecom.. Osim prvog poluvremena tamo mi smo bili bolji u ostala tri.. Standard je bio druga prica i nismo imali ni 5% sanse za prolaz. I oni su bili u igrackoj krizi i opet su demonstrirali fudbal za tri klase bolji od naseg..
BUDI ŽELJO !!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 15 nov 2015, 11:44

Mislim da je na Koševu Standard pokazao ono što smo mi u Budimpešti. Mi smo bili ti koji su bili bolji, imali neke šanse koje nismo iskoristili, a oni svoje jesu + ako uzmemo kvalitet koji je neminovno na njihovoj strani, konačan rezultat je ispadanje iz Europe
P.S. Novi sam zaljubljenik u plavu boju na forumu, određeno vrijeme pratim ovaj forum, pa reko' da i ja bacim koju šuplju s vama :D
Životni saputnik! 1921

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 15 nov 2015, 11:55

Eisenbahner1921 je napisao/la:Mislim da je na Koševu Standard pokazao ono što smo mi u Budimpešti. Mi smo bili ti koji su bili bolji, imali neke šanse koje nismo iskoristili, a oni svoje jesu + ako uzmemo kvalitet koji je neminovno na njihovoj strani, konačan rezultat je ispadanje iz Europe
P.S. Novi sam zaljubljenik u plavu boju na forumu, određeno vrijeme pratim ovaj forum, pa reko' da i ja bacim koju šuplju s vama :D
Jesi to ti Aldine :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 15 nov 2015, 12:06

Ajzea je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Mislim da je na Koševu Standard pokazao ono što smo mi u Budimpešti. Mi smo bili ti koji su bili bolji, imali neke šanse koje nismo iskoristili, a oni svoje jesu + ako uzmemo kvalitet koji je neminovno na njihovoj strani, konačan rezultat je ispadanje iz Europe
Jesi to ti Aldine :lol:
Bio bi fazon da se fakat zovem Aldin :D
Koliko sam primijetio, pomenuti se nikad ne predstavlja, već direktno napada :D Bez brige, nisam Aldin hehe
Životni saputnik! 1921

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 15 nov 2015, 12:10

Braćo nije Aldin, hoćemo mu halaliti?
Dobrodošao prijatelju :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 15 nov 2015, 12:40

Ajzea je napisao/la:Braćo nije Aldin, hoćemo mu halaliti?
Dobrodošao prijatelju :)
Prvo članska :lol: :tralala:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 nov 2015, 12:48

Hadzijalagic je napisao/la: Mi smo u dvomecu protiv Ferencvarosa bili bolji i kvalitetniji u svim aspektima. I trkacki i takticki i tehnicki.. Pobjedu od 3:0 ne mozemo nazivati srecom.. Osim prvog poluvremena tamo mi smo bili bolji u ostala tri.. Standard je bio druga prica i nismo imali ni 5% sanse za prolaz. I oni su bili u igrackoj krizi i opet su demonstrirali fudbal za tri klase bolji od naseg..
ja sam to baš obratno vidio. ferencvaros je stvorio u dvije utakmice 7-8 zicera od kojih nije pogodio nijedan, a mi smo pogodili sve. dok smo sa standardom imali dvije stative tamo, dadin zicer glavom, stativu ovdje...oni su nas raznijeli prvo tamo, ali mimo toga nisu.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 nov 2015, 13:18

ChWilla je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la: Mi smo u dvomecu protiv Ferencvarosa bili bolji i kvalitetniji u svim aspektima. I trkacki i takticki i tehnicki.. Pobjedu od 3:0 ne mozemo nazivati srecom.. Osim prvog poluvremena tamo mi smo bili bolji u ostala tri.. Standard je bio druga prica i nismo imali ni 5% sanse za prolaz. I oni su bili u igrackoj krizi i opet su demonstrirali fudbal za tri klase bolji od naseg..
ja sam to baš obratno vidio. ferencvaros je stvorio u dvije utakmice 7-8 zicera od kojih nije pogodio nijedan, a mi smo pogodili sve. dok smo sa standardom imali dvije stative tamo, dadin zicer glavom, stativu ovdje...oni su nas raznijeli prvo tamo, ali mimo toga nisu.
Bas tako,Madjare smo izbacili jer smo odigrali muski i sto smo pogodili sve,opet smo zasluzeno prosli.

Inace,AMAR AMAR OSIM OSIM
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 15 nov 2015, 13:23

bistrikboy je napisao/la:Inace,AMAR AMAR OSIM OSIM
da je meni vidjeti trenerski tandem na klupi osim-odovic... harali bi ligom ko 2011/12...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 15 nov 2015, 13:55

ChWilla je napisao/la:na ovim pozicijama gdje škripi nama stvarno ne treba više istog, nego pouzdano i dosta bolji igrači. ne treba nam još jedan mladenović, to možemo popuniti i iz juniora, treba nam bitno bolji igrač. pravu desetku nemamo nikako, "velikog" centarfora isto tako. ali ako ne mogu dovesti da stvarno valja neka ne dovode dvadesetog "onako", nit' smrdi nit' miriše igrača. bolje da djeca igraju.
Bas tako, ali nema ti niko u klubu da to skonta'.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 15 nov 2015, 14:01

milanribar je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:na ovim pozicijama gdje škripi nama stvarno ne treba više istog, nego pouzdano i dosta bolji igrači. ne treba nam još jedan mladenović, to možemo popuniti i iz juniora, treba nam bitno bolji igrač. pravu desetku nemamo nikako, "velikog" centarfora isto tako. ali ako ne mogu dovesti da stvarno valja neka ne dovode dvadesetog "onako", nit' smrdi nit' miriše igrača. bolje da djeca igraju.
šta li će ovo bit da se ti sa chwillom slažeš,kad si imao prošli nick napadao si njega kao sad pileta i fkž 1921,ovo nije dobro ovo je neki predznak sudnjeg dana :D :D ,inače kako mamica..........

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 15 nov 2015, 14:08

struja je napisao/la:
milanribar je napisao/la:
šta li će ovo bit da se ti sa chwillom slažeš,kad si imao prošli nick napadao si njega kao sad pileta i fkž 1921,ovo nije dobro ovo je neki predznak sudnjeg dana :D :D ,inače kako mamica..........
:facepalm: :lol:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 nov 2015, 14:36

Mislim da ima dosta dobrih igrača i u našoj ligi koji bi bili napredak u odnosu na one koji su sad u klubu, a ove južnoamerikance dovoditi samo u slučaju da su neki ekstra igrači. Oni su onako atraktivni, ali opet imaju dosta minusa.
Tomić je sam sebi zatvorio vrata Grbavice sa onim što je uradio, bez obzira ko je tu kriv on ili njegov agent, uradio je što je uradio, ali sa druge strane on je kvalitetan igrač koji bi bio pojačanje za Želju i ukoliko bi bio spreman ispoštovati klub, potpisati ugovor, onda to i ne bi bila loša stvar. Ne znam, to je sad do struke i uprave, u svakom slučaju trebaju dobro odvagati sve prije no što donesu odluku. Stanić je uvijek dobrodošao, bar meni.
Znam da je ovo sve šuplja, ali više volim kad se piše o ovome, nego o Grediću, Plavom zamku, violinama i sl.

Nego, naletio sam na ovaj članak, pa me zanima postoji li u Želji nešto slično?
Ako ne, onda bi možda klub treba razmisliti o tome, ipak je fudbal danas više nauka i biznis nego zanimacija.

http://www.goal.com/hr/news/12492/na-ru ... _HP_RI_1_2
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 15 nov 2015, 14:42

Tomic ne bi bio pojacanje, zasto? Zato sto od kad je otisao iz Zelje on nije igrao nikako, a tome ima godinu dana. Vracati neke igrace zato sto su nekad bili dobri kod nas nije pametno, pored onoga da je okrenuo ledja kad nam je trebao. Tesko je sad naci igraca iz nase lige da nema ugovor bar 6 mjeseci, sto znaci da bi trebao platiti nesto. Ako bi platiti i doveli par igraca oprali bi bar dio sranja koji su napravili do sad. Ali ako nastave ovako otjerat ce ono malo raje sto je ostalo, a Zelju ce srozati kao kad je bio Hotic da ne moze uzeti nikoga na strani kao sto je krenulo.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 15 nov 2015, 15:31

U ovakvoj situaciji Tomic kakav god da je,bio bi pojacanje,mada mislim da od tog nema nista kao i za Stanica.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 11 gostiju.