BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: BiH - Irska (Baraž)
Pred svaku vaznu utakmicu budu ovakve price, pa odma bi se reklo da je doslo do kakve povrede ili neceg, ne bi se to otkrilo 30 sati pred utakmicu sigurno
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- akisarajevo92
- Kontakt:
Budimo realni, mi bi na njihovom mjestu jos gore stvari pisali da privucemo klikove 
Don't believe the hype.
Ako im je cilj ovim nabijati klikove i sebi profit dabogda onda mami za dzenaze skupljo lovu ovim klikovima. Koliko bolestan moras biti da pises da je covjek upitan za utakmicu i stvarati jos vecu nervozu i dizati tenzije pred ovako vaznu utakmicu.akisarajevo92 je napisao/la:Budimo realni, mi bi na njihovom mjeste jos gore stvari pisali da privucemo klikove
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Bez obzira na sve ko god bude igrao dat ce 100% svojih mogucnosti da se plasiramo na EP 
Na kraj krajeva bez Džeke smo pobjedili Wels i Kipar, što ne bi i Irsku
Ja sam i dalje optimista, uz malo srece da se šanse iskoriste vjerujem u plasman i da sutra oko 23 slavimo

Na kraj krajeva bez Džeke smo pobjedili Wels i Kipar, što ne bi i Irsku
Ja sam i dalje optimista, uz malo srece da se šanse iskoriste vjerujem u plasman i da sutra oko 23 slavimo
- akisarajevo92
- Kontakt:
vecina portala to radi otkako je pocelo oglasavanje i putem facebooka, novac pokrece svijet, jbgShooter je napisao/la:Ako im je cilj ovim nabijati klikove i sebi profit dabogda onda mami za dzenaze skupljo lovu ovim klikovima. Koliko bolestan moras biti da pises da je covjek upitan za utakmicu i stvarati jos vecu nervozu i dizati tenzije pred ovako vaznu utakmicu.akisarajevo92 je napisao/la:Budimo realni, mi bi na njihovom mjeste jos gore stvari pisali da privucemo klikove
Don't believe the hype.
Sinan Sinanovic, debeli krmak, inace doajen BH novinarstva.akisarajevo92 je napisao/la:vecina portala to radi otkako je pocelo oglasavanje i putem facebooka, novac pokrece svijet, jbgShooter je napisao/la:Ako im je cilj ovim nabijati klikove i sebi profit dabogda onda mami za dzenaze skupljo lovu ovim klikovima. Koliko bolestan moras biti da pises da je covjek upitan za utakmicu i stvarati jos vecu nervozu i dizati tenzije pred ovako vaznu utakmicu.akisarajevo92 je napisao/la:Budimo realni, mi bi na njihovom mjeste jos gore stvari pisali da privucemo klikove
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Nista ako prodjemo baraz u utorak se ne ide nigdje, zayebi i poso i skolu i sve
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakvi bolesnici, **** ih klik.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jos jedna stvar se zanemaruje sto se tice utakmice u Zenici, a to je nasa opterecenost zutim kartonima. Jednostavno, u najmanje 4-5 situacija nasi igraci su prepustali lopte protivniku u situaciji 50:50, jer se jednostavno nije smjelo rizikovati da revans igramo bez nekog od kljucnih igraca, posebno kad je postalo jasno da nema nista od ranog vodstva i neke ubjedljive pobjede.
U Irskoj ocekujem puno zutriju utakmicu, posebno ako se Besic vrati
Ako su cijele kvalifikacije i muka koju smo prosli dosle do toga da moramo izboriti remi sa golovima protiv yebene Irske da odemo na prvenstvo, onda nas yebi ako to ne ostvarimo.
Doslo je vrijeme za naplatu onih promasenih prilika iz Zenice, 0:2 do 30. minute

U Irskoj ocekujem puno zutriju utakmicu, posebno ako se Besic vrati
Doslo je vrijeme za naplatu onih promasenih prilika iz Zenice, 0:2 do 30. minute
Još kad bi taj Irac znao engleski, super bi biloElegant je napisao/la:Evo jedan komentar sa Irskog foruma:
Samo radi ovoga ih trebamo pobjedit tj. kvlafikovati se.We're better then Bosnia, Hungary, Norway and Slovenia and Denmark who are in the play offs also. In fact we're better then a few of the teams who have already qualified.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Pa i ovdje je 70% foruma nepismeno, pa nikom ništa.Vedad87 je napisao/la:Još kad bi taj Irac znao engleski, super bi biloElegant je napisao/la:Evo jedan komentar sa Irskog foruma:
Samo radi ovoga ih trebamo pobjedit tj. kvlafikovati se.We're better then Bosnia, Hungary, Norway and Slovenia and Denmark who are in the play offs also. In fact we're better then a few of the teams who have already qualified.Nepismen čovjek. Nije then, nego THAN
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
džakailibu
- Kontakt:
i ovako 20 godina likovi kreiraju senzacionalne vijesti iz prve ruke. oni su zlo ove drzave od 95-teShooter je napisao/la:Ebem ti ja Fahro majku nenormalnu. Koji **** od novinarstva.
Muamer tanovic i ostali dziberi
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Samo radi ovoga ih trebamo pobjedit tj. kvlafikovati se.
[/quote]
Još kad bi taj Irac znao engleski, super bi bilo
Nepismen čovjek. Nije then, nego THAN
[/quote]
Pa i ovdje je 70% foruma nepismeno, pa nikom ništa.
[/quote]
Ah, i ja se zamaram glupostima
Još kad bi taj Irac znao engleski, super bi bilo
Pa i ovdje je 70% foruma nepismeno, pa nikom ništa.
Ah, i ja se zamaram glupostima
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Fahro trza narod mamu mu trznem hahaShooter je napisao/la:Ebem ti ja Fahro majku nenormalnu. Koji **** od novinarstva.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa i ne zna Engleski već IrskiVedad87 je napisao/la:Još kad bi taj Irac znao engleski, super bi biloNepismen čovjek. Nije then, nego THAN
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ovdje se smiju sto su poneki irci prepotentni na forumu nekome, sta bi tek irci trebali reci da su citali komentare ovdje prije utakmice u zenici.. bosnjo i logika..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Yebo irce u svakom smislu ba
Jel ima kakav dobar motivacijski video da se nalozi za sutraaaaa
Jel ima kakav dobar motivacijski video da se nalozi za sutraaaaa
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- akisarajevo92
- Kontakt:
kad bih ti rekao koliko para zaradjuju na dnevnoj bazi preko veze fb-google, bilo bi ti jasnijeGoalgetter je napisao/la:Kakvi bolesnici, **** ih klik.
Don't believe the hype.
Drug, u Irskoj se govori irski i engleski. Irski je svakako nastao od engleskog (naravno, ima razlika u fonetici, sintaksi i morfosintaksi), ali je to isti jezik (laički rečeno). Tako da je i na irskom i engleskom then-onda, a than-od. Totalno dvije suprotne riječi sa potpuno drugačijim semantčkim značenjem. Inače mi je struka vezana za jezikeUnofficialpage je napisao/la:Pa i ne zna Engleski već IrskiVedad87 je napisao/la:Još kad bi taj Irac znao engleski, super bi biloNepismen čovjek. Nije then, nego THAN
Možda se u Irskom jeziku piše then
Skidam PES samo da igram protiv iraca
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MiranGlasnic, perun, Soli i 35 gostiju.