Odlicno, sviđa mi se nacin rada Mese samo jos da igraci to obave na terenu.JavierBosnia je napisao/la:Zato sto se ne obracate na pravo mjesto. Imam ja dosta informacijaElegant je napisao/la:Zasto nemamo neke info iz Dablina? Cijeli dan prodje a nista o nasima, trening, zdravlje, neki plan?
Danas su momci imali neke lakse treninge, odnosno one standardne jutarnje treninge malo da se razgibaju sve to za pripremu jedinog pravog treninga koji je veceras na stadionu. Onaj zvanicni trening.
Momci su u hotelu, ispijaju kaficu. Meša danas prije treninga će okupiti momke u neku salu, odrzati govor i prezentovati taktiku. Ukazati na greške iz Zenice. Takodjer znam da je tokom odmora u hotelu bazdarevic neke igrače pozivao na razgovor gdje im je davao neke dodatne upute, skretao im paznju na neke greske. Sve to naravno kao uvertira pred trening.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: BiH - Irska (Baraž)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vracaju im se O'Shea (koji samo moze poremetiti stoperski par koji je odlicno funkcionisao u petak) i Long koji nije trenirao vise od mjesec dana.
Meni je jedino Walters njihovo pravo pojacanje za sutra.
Ma kakav O'Shea i Long, stiglo i nama pojačanje u Irskoj - vratio se Ibro

- Goalgetter
- Kontakt:
Sumnjam da ce svakako O'Shea i Long zaigrati. Fit jesu, ali nisu u takmicarskoj formi, a Walters sigurno upada umjesto Murphya.SlevinKelevra je napisao/la:Vracaju im se O'Shea (koji samo moze poremetiti stoperski par koji je odlicno funkcionisao u petak) i Long koji nije trenirao vise od mjesec dana.Meni je jedino Walters njihovo pravo pojacanje za sutra.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gledaj Vede, covjek izgleda smotano i kad kuca na telefon, a ne kad treba povesti loptu na punom stadionu 
Ma ja ono što sam vidio od utakmice u petak je da Irci ne znaju.. Al problem je što se mi spetljamo, pa to njihovo neznanje ne iskoristimo da valja. Nadam se da će sutra biti drugačija priča.. i ako ne išlo kako treba, volio bih vidjeti Đurića ranije u 2.poluvremenu. I samo ubacivati , jer vidi se da čovjek zna glavom. Jedan normalan ubačaj neku veče on odmah to koristi i odlična je prilika bila.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Šta ovo Zuka piskara? Da mu nije Sajo poslao dobitnu kombinaciju za sutra pa im je prezentuje 
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
Nebi bilo lose da im pusti neki dokumentarac tipa bitka za Stalingrad, Iwo Jima ili pak bitka za Zuc da vide sta je zrtva i kako se gine za domovinu. Mozda ih to moralise da preoru i isfrezaju onaj ljupki teren u Dublinu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Joj onaj Vanzemaljci iznad Sarajeva dere guzoveCepi1981 je napisao/la:Nebi bilo lose da im pusti neki dokumentarac tipa bitka za Stalingrad, Iwo Jima ili pak bitka za Zuc da vide sta je zrtva i kako se gine za domovinu. Mozda ih to moralise da preoru i isfrezaju onaj ljupki teren u Dublinu.
"We need to suffer. And we need to fight."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ili im samo jos jednom, potsjecanja radi, dat do znanja da sami plasman na EP donosi 12mil Euroa na racun NSBiH, a od toga ide 25% direktno igracima u dzep. Dakle igraju za 3mil Euroa, ili 6mil KM. Podijeli to na njih 20ak igraca, od koga je igralo 15ak "redovno", to daje oko 350 000 KM svakom igracu.Cepi1981 je napisao/la:Nebi bilo lose da im pusti neki dokumentarac tipa bitka za Stalingrad, Iwo Jima ili pak bitka za Zuc da vide sta je zrtva i kako se gine za domovinu. Mozda ih to moralise da preoru i isfrezaju onaj ljupki teren u Dublinu.
Na EP svaki poen daje 500 000 Euro-a, dakle za pobjedu odnosno 3 poena, 3 mil KM.
Šalji dalje, magarac ko vrati

To je to!Rajaz je napisao/la:Šalji dalje, magarac ko vrati![]()
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Zenga je napisao/la:Ili im samo jos jednom, potsjecanja radi, dat do znanja da sami plasman na EP donosi 12mil Euroa na racun NSBiH, a od toga ide 25% direktno igracima u dzep. Dakle igraju za 3mil Euroa, ili 6mil KM. Podijeli to na njih 20ak igraca, od koga je igralo 15ak "redovno", to daje oko 350 000 KM svakom igracu.Cepi1981 je napisao/la:Nebi bilo lose da im pusti neki dokumentarac tipa bitka za Stalingrad, Iwo Jima ili pak bitka za Zuc da vide sta je zrtva i kako se gine za domovinu. Mozda ih to moralise da preoru i isfrezaju onaj ljupki teren u Dublinu.
Na EP svaki poen daje 500 000 Euro-a, dakle za pobjedu odnosno 3 poena, 3 mil KM.![]()
![]()
Naše dorate ni to ne motiviše, njim ili se digne ili ne digne
#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ibro ofanzivni vezni protiv Irske.Ibizevic je napisao/la:Ma kakav O'Shea i Long, stiglo i nama pojačanje u Irskoj - vratio se Ibro![]()
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 15 nov 2015, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sa ovim sastavom do EURA!! <3Rajaz je napisao/la:Šalji dalje, magarac ko vrati![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
Yebes ti formacije ako mi lose igramo onda sve te formacije mozes objesit macku o rep !Zam da treba poslati na teren 11 najbolji al brate kad od njih 11 samo 3 odigraju dobro nemoj se vadit na foramciju .Yebem ti formaciju hocu pobjedu !
- Principatus
- Kontakt:
Evo jedan Irac je skontao. 
I can't believe people are saying that we neutralized Bosnia and they possessed no threat.
They were well on top and had us under the cosh. They had several openings. And this is when they were "off-form" and half the game was played in postponable conditions.
It's no coincidence that their performance levels dropped with the fog conditions.
They scored when they needed to directly after the Brady goal. I'm sure they are confident they can do what they need to do tomorrow night.
They won't play that badly again - and yet they still comfortably controlled the midfield and pitched a tent outside our box.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovo je Midhat izgleda hahahIbizevic je napisao/la:Ma kakav O'Shea i Long, stiglo i nama pojačanje u Irskoj - vratio se Ibro![]()
Njihovo najvece pojacanje je mozda Walters. Mada i on, kad se sjetim ona 2 autogola, pa one promasene penale. Nije ni on neka klasa ako cemo realno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Futbol, GG3, LeCoq, MiranGlasnic i 36 gostiju.