FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- milanribar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kazem onako samo, a naravo da nece doci. Na forumu nikad nisu pogodili nijednog igraca, cista price iz makjate kad neko lupi igraca. Sretnes Stanica i pitas jel se to vracas u Zelju, frajer se nasmije grohotom.
Lupetaju samo bezveze godinama!
Lupetaju samo bezveze godinama!
ne kontam da i dalje pišešmilanribar je napisao/la:Napisi javno ime i prezime tog igraca i ako taj igrac dode u Zelju, ja sad pred svima obecavam da nikad vise necu na ovom forumu napisati slovo!pile87 je napisao/la:Ima drug mladi reprezentativac jedne zemlje.zeka_tm87 je napisao/la:zna li se osim brazilaca ima li jos kakvih igraca na probi i da li koji od brazilaca ostaje???
Einigkeit und Recht und Freiheit
- milanribar
- Kontakt:
Hajd skontat ces, ima vremena za tebe. Samo polako..
- themaniaks
- Kontakt:
Ko ce doci u ovom trenutku je manje bitno koliko je bitno da uzmemo Borac,pritisak je na igracima ogroman sigurno a Borac koliko god u krizi bio uvijek je nezgodan,ja ne ocekujem vise nista od ove ekipe samo znam ukoliko ne pobjedimo idemo u zonu ispadanja i onda u goste Radniku koji nas je uzeo na Grbavici,neka nam je Bog na pomoci.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Nama pauze nikada nisu godile, trebali smo koju prijateljsku odigrati, da se ova "pojačanja" vide na djelu a i prvotimci da se ne uspavaju.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Ima, samo je kod nas mudonja. Bilo je na glavnojceze je napisao/la:Mislim da ima dosta dobrih igrača i u našoj ligi koji bi bili napredak u odnosu na one koji su sad u klubu, a ove južnoamerikance dovoditi samo u slučaju da su neki ekstra igrači. Oni su onako atraktivni, ali opet imaju dosta minusa.
Tomić je sam sebi zatvorio vrata Grbavice sa onim što je uradio, bez obzira ko je tu kriv on ili njegov agent, uradio je što je uradio, ali sa druge strane on je kvalitetan igrač koji bi bio pojačanje za Želju i ukoliko bi bio spreman ispoštovati klub, potpisati ugovor, onda to i ne bi bila loša stvar. Ne znam, to je sad do struke i uprave, u svakom slučaju trebaju dobro odvagati sve prije no što donesu odluku. Stanić je uvijek dobrodošao, bar meni.
Znam da je ovo sve šuplja, ali više volim kad se piše o ovome, nego o Grediću, Plavom zamku, violinama i sl.
Nego, naletio sam na ovaj članak, pa me zanima postoji li u Želji nešto slično?
Ako ne, onda bi možda klub treba razmisliti o tome, ipak je fudbal danas više nauka i biznis nego zanimacija.
http://www.goal.com/hr/news/12492/na-ru ... _HP_RI_1_2
Opet ponavljam dok je AO bio igrali smo prijateljske cesto,Dolina je napisao/la:Nama pauze nikada nisu godile, trebali smo koju prijateljsku odigrati, da se ova "pojačanja" vide na djelu a i prvotimci da se ne uspavaju.
treba JocI I ovima da daju gol a da nije na treningu.
Za "pojacanja" pretezno svi govore Mailson mozda I ostane dok ovi drugi I nisu nesto. Imamo vec takvih
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
istina, imamo i nutricionistu i psihologa ... mada od kako ih imamo postadosmo gori 
šalu na stranu, bilo bi lijepo vidjeti bar jednom u 3 mjeseca izvještaj ovog nutricioniste kakvo je stanje kod nas ... ono da izmjere šta se izmjeriti da pa za 3 mjeseca da se vidi ima li pomaka i slično ...
šalu na stranu, bilo bi lijepo vidjeti bar jednom u 3 mjeseca izvještaj ovog nutricioniste kakvo je stanje kod nas ... ono da izmjere šta se izmjeriti da pa za 3 mjeseca da se vidi ima li pomaka i slično ...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Da, takodjer hoce li biti onaj izvjestaj za clanove? Sto su govorili da ce biti 1/1. Radi li se na tome?salle86 je napisao/la:istina, imamo i nutricionistu i psihologa ... mada od kako ih imamo postadosmo gori
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Što se tice Tomića to si apsolutno u pravu. Većina igrača koje si nabrojao su za mene izvikani igrači, većina njih nema kvalitet da igra u Želji, neki od njih ne znaju ni osnovne stvari. Kad bi mogao doveo bi iz Borca Uglješu Radinovića, on i Sanicanin su jedina dva kvalitetna igrača u Borcu pored Jovica, Redžić i Becelic su precjenjeni i izvikani igrači. Iz Čelika ne bih nikoga dovodio, čak i taj Bureković jedino ima kondiciju na zavidnom nivou. Što se tice Veleža i Jankovića njega nema šanse da bih doveo, pa bolje gurati onda našu djecu nego dovoditi igrače koji su rođeni povrijeđeni, a uz to je i šupak prvi put ispao, kad je onakav Peco najbolji igrač Veleža onda tek možeš da vidiš koliko su oni u go.vnima. Imam osjecaj kad bi ovaj Obradovic došao u Želju da bi bio taraba teška, iz Radnika bi doveo desnog beka Dušana Hodžića, po meni strašan igrač. Barić iz Slavije je strašno brz igrač i možda bi nam za klupe dobro došao jedan takav, da uđe pri kraju i proba nešto na brzinu. Merajić je izvikan igrač, mada je za Mladenovića igračina.. Ako dovedemo Šivšića ili onog Osmankovića što je igrao za Velež onda smo dotaknuli dno, oba imaju kvalitet samo za federalnu ligu. Jovicica nisam nešto puno gledao..Ipee je napisao/la:Brate nije Manager da možemo tolike pare uzeti. Da imaju po 19 ili 20 godina možda i bi, ali ovako teško. Tomić bi se htio vratiti, ali mu je menadžer svojim ponašanjem priškrino vrata Grbavice, barem za sad.
Kad smo već kod želja, ne bih o odlascima jer možda su tu dva, tri igrača za otići. Trebamo se pojačavati, dovoditi bolje od ovih, a ove opet ostavljat, da imaš što kvalitetnijih 18 igrača.
Moje želje što se dolazaka tiču iz naše lige su Redžić iz Borca, Popović iz Čelika, Obradović iz Radnika, Barić iz Slavije, Janković iz Veleža (mada je ispao fakin), Merajić iz Olimpica, Peco iz Veleža, Bureković iz Čelika, Šivšić iz Travnika, Jovičić iz Rudara.
Moje mišljenje je da nam treba baš 5 pravih pojacanja na pozicijama na kojima nam škripi(lijevi bek, desni bek, defanzivni vezni, ofanzivni vezni, napadač) i da bi onda imali extra ekipu. U slucaju da potpiše Mailson onda ne bi bilo potrebe da dovodimo lijevog beka, a dolaskom desnog beka Memiju možemo staviti na desno krilo a Đelmića na lijevo itd..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
da nije ovaj ljevi bek potpiso sa nama kad na fb objavljiva sliku iz svlacionice i nesto je napisao na portugalskom i koliko sam skonto da je potpisao pa ako ima ko upućeni nek potvrdi
https://www.facebook.com/mailson.oliveira.142
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
teško ih je nazvati i izvikanim kad još nisu uspjeli pobjeći iz sredina gdje igraju. niko od njih nije sigurno pojačanje. u ovakvom stanju nama treba više i bolje od takvih, ako ih se ne može baš jeftino dovesti.Brkoo je napisao/la:Što se tice Tomića to si apsolutno u pravu. Većina igrača koje si nabrojao su za mene izvikani igrači, većina njih nema kvalitet da igra u Želji, neki od njih ne znaju ni osnovne stvari. Kad bi mogao doveo bi iz Borca Uglješu Radinovića, on i Sanicanin su jedina dva kvalitetna igrača u Borcu pored Jovica, Redžić i Becelic su precjenjeni i izvikani igrači. Iz Čelika ne bih nikoga dovodio, čak i taj Bureković jedino ima kondiciju na zavidnom nivou. Što se tice Veleža i Jankovića njega nema šanse da bih doveo, pa bolje gurati onda našu djecu nego dovoditi igrače koji su rođeni povrijeđeni, a uz to je i šupak prvi put ispao, kad je onakav Peco najbolji igrač Veleža onda tek možeš da vidiš koliko su oni u go.vnima. Imam osjecaj kad bi ovaj Obradovic došao u Želju da bi bio taraba teška, iz Radnika bi doveo desnog beka Dušana Hodžića, po meni strašan igrač. Barić iz Slavije je strašno brz igrač i možda bi nam za klupe dobro došao jedan takav, da uđe pri kraju i proba nešto na brzinu. Merajić je izvikan igrač, mada je za Mladenovića igračina.. Ako dovedemo Šivšića ili onog Osmankovića što je igrao za Velež onda smo dotaknuli dno, oba imaju kvalitet samo za federalnu ligu. Jovicica nisam nešto puno gledao..Ipee je napisao/la:Brate nije Manager da možemo tolike pare uzeti. Da imaju po 19 ili 20 godina možda i bi, ali ovako teško. Tomić bi se htio vratiti, ali mu je menadžer svojim ponašanjem priškrino vrata Grbavice, barem za sad.
Kad smo već kod želja, ne bih o odlascima jer možda su tu dva, tri igrača za otići. Trebamo se pojačavati, dovoditi bolje od ovih, a ove opet ostavljat, da imaš što kvalitetnijih 18 igrača.
Moje želje što se dolazaka tiču iz naše lige su Redžić iz Borca, Popović iz Čelika, Obradović iz Radnika, Barić iz Slavije, Janković iz Veleža (mada je ispao fakin), Merajić iz Olimpica, Peco iz Veleža, Bureković iz Čelika, Šivšić iz Travnika, Jovičić iz Rudara.
Moje mišljenje je da nam treba baš 5 pravih pojacanja na pozicijama na kojima nam škripi(lijevi bek, desni bek, defanzivni vezni, ofanzivni vezni, napadač) i da bi onda imali extra ekipu. U slucaju da potpiše Mailson onda ne bi bilo potrebe da dovodimo lijevog beka, a dolaskom desnog beka Memiju možemo staviti na desno krilo a Đelmića na lijevo itd..
Ma nije valjda istina da naši ozbiljno razmišljaju o Osmankovicu i Sivsicu
ovaj je na probi,nije potpisao bar još nijephily je napisao/la:da nije ovaj ljevi bek potpiso sa nama kad na fb objavljiva sliku iz svlacionice i nesto je napisao na portugalskom i koliko sam skonto da je potpisao pa ako ima ko upućeni nek potvrdi
struja je napisao/la:ovaj je na probi,nije potpisao bar još nijephily je napisao/la:da nije ovaj ljevi bek potpiso sa nama kad na fb objavljiva sliku iz svlacionice i nesto je napisao na portugalskom i koliko sam skonto da je potpisao pa ako ima ko upućeni nek potvrdi
znam da je na probi
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Cim spomenemo nekog boljeg igraca ,odmah svi kazu nema para za tog,sumnjam da smo na to spali,mi trazimo u manjim klubovima u BiH neka pojacanja,trenutno smo u takvoj situaciji da nam trebaju provjereni igraci,ako hocemo evropu.Meni je Bevab iz Zagreba dobar,lijevi bek,ne treba milion za njega,al naravno trazio bi i pristojnu platu.
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
prevodio sam i ja preko google,nešto u fazonu da mu je ovo novi početak itd,vidjećemo šta će bitphily je napisao/la:struja je napisao/la:ovaj je na probi,nije potpisao bar još nijephily je napisao/la:da nije ovaj ljevi bek potpiso sa nama kad na fb objavljiva sliku iz svlacionice i nesto je napisao na portugalskom i koliko sam skonto da je potpisao pa ako ima ko upućeni nek potvrdi
znam da je na probiovo je objavio pa sad kontam da nije potpiso sa nama
Nije...Gator je napisao/la:Ma nije valjda istina da naši ozbiljno razmišljaju o Osmankovicu i Sivsicu
Sivsic jeste nedavno nudjen(prije petnaest dana). Uprava trazila stav strucnog staba. Strucnjaci rekli da nije za nas.
Skoro je neko pisao o ovim stvarima...Normalno je da igraci i njihovi menadzeri pokusavaju skrenuti paznju na sebe. Imedju ostalog i na nacin da kazu kako se za njih interesuje Zeljo.Ili recimo onaj tekst o tome da Zeljo prati nekog igraca N.Travnika...Nidje veze. Taman ce Zeljo ili bilo ko drugi objaviti koje igrace prati.
Nikako ne treba ozbiljno shavatati bilo koga i bilo kakve izjave osim zvanicnih informacija iz kluba.
para nema za bacanje, ali ima sigurno više nego što je odavno bilo. i svima je jasno da nam trebaju prava, provjerena pojačanja.
@phily, Vidiš da je napisao da zahvaljuje Bogu što mu je ispunio životni san da zaigra za Želju,klub za koji navija od ranog djetinjstva. Zahvaljuje onom dijelu rodbine koji je vjerovao u njega i ovaj početak novi a poseban pozdrav ide i za onaj dio rodbine koji je mislio da je promašio profesiju.. Da ti ne prevodim cijeli tekst ovo ti je ukratko..
Sad malo ozbiljno bar prema treninzima ovaj Mailson djeluje kao odličan igrač, mada da ne bi pogriješili, treba ga testirati još neko vrijeme i onda donijeti odluku sta dalje sa njim..
Sad malo ozbiljno bar prema treninzima ovaj Mailson djeluje kao odličan igrač, mada da ne bi pogriješili, treba ga testirati još neko vrijeme i onda donijeti odluku sta dalje sa njim..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 32 gosta.