BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Vezni red Bešić-Pjanić-Medunjanin(Salihović) i prolazimo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- ElCartel11
- Kontakt:
Wandelanoite je napisao/la:Vezni red Bešić-Pjanić-Medunjanin(Salihović) i prolazimo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
To i ja govorim već evo dva dana, mi ako povedemo 1-0 njima je gotovo. Oni jednostavno NE ZNAJU izvršiti pritisak i krenuti jako ofanzivno, isto kao što mi ne znamo igrati bunker i braniti se.GabrielBatistuta je napisao/la:Ma ne zna irska napasti. Gledo sam ih protiv poljaka kad su 2:1 izgubili. Ko napadaju al ne znaju sve jalovo samo da nas ne zajebe neki nas nekom glupom greskom.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Mi jedino sami sebe možemo yebati kao što smo se yebali u Zenici ali uz pravu taktiku i optimalnu igru ja sigurno vjerujem u naš prolaz.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Znam znam , valjda neće i utorak biti neslužbeno to sam mislio rećiFaraonTM je napisao/la:Sutra je dan žalostiCaptain4 je napisao/la:U utorak neće biti kod nas dan žalosti zbog tekmePrincipatus je napisao/la:Mi optimisti, Irci optimisti.
E neko ce se zahebati kao sto Ciro jednom rece.![]()
Zamisli slavlje ako prođemo, ima danas EU instant kazni
"We need to suffer. And we need to fight."
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Sutra treba samo jako uc utakmicu! Irci ce se 100% branit, jer oni imaju rezultat koji im godi a i oni vecinom igraju tu igru. Mi MORAMO napast jer mi moramo prvi zabit gol. Pjanic sutra mora igrat malo naprijed, u Zenici u pojedinim momentima on je igrao predefanzivno, naravno to je greska Mese. Takodjer Pjanic sutra mora izvodit slobodne kao u Romi jer mozda taj jedan slobodni odluci utakmicu. Mesa ne smije opet napravit veliku gresku da krene sa dva spica i jednim veznim. Mislim da je to i bio razlog poraza. Mislim da ce sutra EDIN DZEKO odigrat jednu od svojih najboljih utakmica i odlucit ko ce na Euro.
NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA!
NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
MI otkako je dosos MEsa ne igramo tehniku i sve smo skoro utakmice pod vodstvom Mese dobili iz prekida naravno glupsoni ce tvrdjeti da igramo na rezultat da je Mesa takticar bla bla cinjenica je da igramo ko qarine i da jedino Deko ulijeva nadu nazalost istrosio je se previse u Zenici vracajuci se na centar da bi organizovo se napad..Jeb.eš ekipu ako Dzeko mora da ode na centar da gurne loptu na krilo pa da otrci u 16m i tako skoro citavu utakmicu..Naravno,Mesa nista nije mogo skontati sem ubacivanja Đurića al ovaj putedoo3 je napisao/la: Meša se po meni u dosta situacija ponaša ziherski, mi smo se njima trebali suprostaviti našim najjačim oružjem -tehnikom, onim što oni najviše mrze, spustiti loptu, igrati po zemlji od noge do noge , apsurd je i pokušati njima parirati trkački jer mi nikad nismo bili takva reprezentacija.Ljudi imaju jednu od boljih odbrana i mi u takvim situacijama igramo faktički bez sredine terena koja je realno mogla naparaviti nešto vise u napadu, a istovremeno igramo sa petoricom nazad a znamo da su oni loši u napadu.
- Principatus
- Kontakt:
MP8 je napisao/la:Neko opasno trola Irce na njihovom forumu da Dzeko propusta revanš zbog one situacije na kraju utakmice kada se uhvatio za preponu, a sto je najtužnije oni su nasjeli na to![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U zadnje dvije godine, Irci kuci:
5 Pobjeda: Oman, Gibraltar, SAD, Gruzija, Njemacka
3 Nerjeseno: Skotska, Engleska, Poljska
2 Poraza: Srbija, Turska
5 Pobjeda: Oman, Gibraltar, SAD, Gruzija, Njemacka
3 Nerjeseno: Skotska, Engleska, Poljska
2 Poraza: Srbija, Turska
- akisarajevo92
- Kontakt:
vjerovatno su i kod njih na forumu svi selektori, pa ce prilagoditi igru protiv nas bez Dzeke, uh kako ce nasjestiPrincipatus je napisao/la:MP8 je napisao/la:Neko opasno trola Irce na njihovom forumu da Dzeko propusta revanš zbog one situacije na kraju utakmice kada se uhvatio za preponu, a sto je najtužnije oni su nasjeli na to![]()
Don't believe the hype.
- Goalgetter
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:MP8 je napisao/la:Neko opasno trola Irce na njihovom forumu da Dzeko propusta revanš zbog one situacije na kraju utakmice kada se uhvatio za preponu, a sto je najtužnije oni su nasjeli na to![]()
Irska ce se braniti, to se zna. Igrat ce isto kao i u Zenici to svi znamo. Ukoliko rano damo gol, a ja vjerujem da hocemo jer smo ipak bolji, sto se vidjelo i u Zenici, mi prolazimo 100 %. Uslov da prodjemo je i naravno Mesina formacija, tj kako ce on to postaviti. U prosloj tekmi je sve fulao.
27.10.2020
Irska se neće braniti upamtite!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Jos bolje za nas jer i da ga primimo opet moramo 1 dati.X31987 je napisao/la:Irska se neće braniti upamtite!
A braniti ce hoce, ustvari ponoviti ce utakmicu u Zenici nemaju oni sta mijenjati, a i da hoce ne znaju nista drugo.
Nad tobom sunce najljepše sja
Samo trebamo presing im opalit kao što su oni nama složili. Golman im je nesiguran skroz , treba se to iskoristiti.
- Principatus
- Kontakt:
Irci ne znaju napadati, to su pokazali. Prica njihovog selektora da ce napadati je za malu djecu. Mozda ce biti nesto ofanzivniji, sto bi bilo dobro. Ako ne, isto dobro. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ako uvalimo go u prvom poluvremenu haos će da nastane
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ne znate vi kako će Muki sutra faliti. Nema kod nas ekipi igrač koji zna ubaciti loptu kao on.
Ako ga zabijemo mislim da smo uradili 65% poslaX31987 je napisao/la:Ako uvalimo go u prvom poluvremenu haos će da nastane
**** mukija sutra mi ispit a meni u glavi samo utakmica :S
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
-
DeepPurple
- Kontakt:
Ovako kad te ljudi citaju, rekli bi vidi Irca na ovom forumu.Captain4 je napisao/la:Samo trebamo presing im opalit kao što su oni nama složili. Golman im je nesiguran skroz , treba se to iskoristiti.
Zadnja izmjena: DeepPurple, dana/u 15 nov 2015, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.