sloboda72 je napisao/la:Ako misliš na na onu iz 1989,u povodu 70 rođendana,"RSD SLOBODA 1919 -1989,mislim da ćeš je teško naći i u antikvarnicama.Preporučujem ti bibllioteku.Vjerovatno se može dobiti na čitanje u čitaonici biblioteke a ne na nošenje kući.tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda 72, gdje se ima kupiti ova knjiga o RSD sa ilustracijama?
Mislim da ti se isplati i na ovaj način doći do te dragocijene knjige, jer možeš mobitelom slikat i stranice koje te interesuju.
Dio knjige koji se odnosi na Fudbalski KlubSloboda je na 114 stranica.(prvih 114 str.)
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Može se i kopirati , tako da ti ne ostaješ bez knjige.klasik je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:Ako misliš na na onu iz 1989,u povodu 70 rođendana,"RSD SLOBODA 1919 -1989,mislim da ćeš je teško naći i u antikvarnicama.Preporučujem ti bibllioteku.Vjerovatno se može dobiti na čitanje u čitaonici biblioteke a ne na nošenje kući.tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda 72, gdje se ima kupiti ova knjiga o RSD sa ilustracijama?
Mislim da ti se isplati i na ovaj način doći do te dragocijene knjige, jer možeš mobitelom slikat i stranice koje te interesuju.
Dio knjige koji se odnosi na Fudbalski KlubSloboda je na 114 stranica.(prvih 114 str.)Nisam znao da je knjiga toliko "vrijedna" daj mi ponudu koju ne mogu odbit i tvoja je, korice su malo al bas malo ostecene, al unutrasnjost je ko nova. jedva kojiput prelistano.
Ja volim FK Tuzla City
Ma moze naravno, ako neko ima zelju dogovoricemo se, odnijet u neku kopirnicu nek to zavrse.sloboda72 je napisao/la: Može se i kopirati , tako da ti ne ostaješ bez knjige.
Sretan rodjendan voljenom klubu,abd narednih godina da nize uspjehr,dosta nam je vise losih stvari u vezi Slobode.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Suljo20002
- Kontakt:
Sretan rođendan gigantu TK 
Strasnu buru........
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Pred sutrasnji mec u Irskoj.. onda od utorka euforija pred mec sa Celikom 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Gigantu BiH*Suljo20002 je napisao/la:Sretan rođendan gigantu TK
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ljudi pripremite se prvi dan prijelaznog roka dolazi nam jedno megapojacanje. Sve je vec zavrseno. Opet ce se na baklanu pisat samo o Slobodi. Saznao sam iz pouzdanog izvora!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
pa haj napisi ovdje ako je vec sve zavrseno a moze i na ppSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudi pripremite se prvi dan prijelaznog roka dolazi nam jedno megapojacanje. Sve je vec zavrseno. Opet ce se na baklanu pisat samo o Slobodi. Saznao sam iz pouzdanog izvora!![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
ppSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudi pripremite se prvi dan prijelaznog roka dolazi nam jedno megapojacanje. Sve je vec zavrseno. Opet ce se na baklanu pisat samo o Slobodi. Saznao sam iz pouzdanog izvora!![]()
ppSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudi pripremite se prvi dan prijelaznog roka dolazi nam jedno megapojacanje. Sve je vec zavrseno. Opet ce se na baklanu pisat samo o Slobodi. Saznao sam iz pouzdanog izvora!![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
reprezentativac 
Dzekokobac je napisao/la:reprezentativac
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
susjedDoeTz je napisao/la:Dzekokobac je napisao/la:reprezentativac
Mandzukickobac je napisao/la:susjedDoeTz je napisao/la:Dzekokobac je napisao/la:reprezentativac
Nad tobom sunce najljepše sja
Komsija ili sused? 
- hule_barca
- Kontakt:
pa ako je zavrseno sve, nema razloga niti straha da se objavi. Makar inicijali pa da nagadjamo 
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.