Ko će ispasti iz lige 2015/16
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ko će ispasti iz lige 2015/16
Ja bi volio da ova Mladost ostane..Zasluzili su ljudi vise od svih ovih koji se pominju.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mladost nece ispasti... igraju fin i uspjesan fudbal...Rinuka je napisao/la:Ja bi volio da ova Mladost ostane..Zasluzili su ljudi vise od svih ovih koji se pominju.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Dakle po meni ispadaju Olimpic, Borac ,Rudar, Travnik, Drina i Velez.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nadam se da necejovanmaksimovic je napisao/la:mladost nece ispasti... igraju fin i uspjesan fudbal...Rinuka je napisao/la:Ja bi volio da ova Mladost ostane..Zasluzili su ljudi vise od svih ovih koji se pominju.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Tek cemo u 22 kolu saznati ko prvi ispada. A nakon zimske pauze ce biti tradicionalnih preokreta. Meni je jos rano za prognozu.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ko će ispasti iz lige 2015/16
Zanimljivo da niko Celika ne spominje, a ljudi su u najgorim problemima od skoro svih kandidata za ispadanje. Ako se ne pojacaju, mislim da i oni ispadaju.
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 13 nov 2015, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nakon ova tri proljetna kola biće sve jasnije, ja mislim da ce uz Drinu i Velez Rudar i Borac ispasti, za iduća dva mjesta biće borba, očekuje nas svasta na pravo proljeće al ova tri kola koja se sad igraju odredice dosta toga
-
belosevic28
- Kontakt:
Ispadaju: Velez, Drina, Rudar, Travnik, Celik i Slavija.
Borac ''mora,, ostati, Vitez i Mladost zdrave sredine, zasluzuju opstanak, Gracic ko Gracic, pogurat parama i tjt otprilike.
Borac ''mora,, ostati, Vitez i Mladost zdrave sredine, zasluzuju opstanak, Gracic ko Gracic, pogurat parama i tjt otprilike.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Beduin
- Kontakt:
Ma gdje pise da neko "mora" ostati, jbt ko da ne pratite ligu. Ispadao i Borac, i Velez, i Sloboda, i zasto opet ne bi ispadali? "Neko" moze materijalno stati uz klub, kao sto je uz Borac pred pocetak sezone da bi mogli uopstte igrati ligu, ali sigurno nece taj "neko" jos i kupovati utakmice i sve ostalo, a dug se nagomilavati... na kraju je vise relativna fuzija npr. Borca nego iz sezone u sezonu kamaranje duga, nikakvi rezultati, sve manja podrska sa stadiona... ne znam zasto ikoga cudi mogucnost ispadanja nekog veceg kluba, kakva politika i kakvi bakraci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema vise klubova koji su sigurni, najsvjeziji primjer je Sloboda, Sloboda bi danas bila ugasen klub da se nije pojavio covjek sa velikim novcima koje je stekao na legalan nacin i opstao u zemlji gdje je najveca kazna ako prevaris drzavu, u prevodu....naucen je da krvavo moras raditi da bi imao i opstao u velikoj bari sa puno velikih krokodila.....ovdje je mala bara a puno krokodila....prezivjeti ce oni koji imaju i znaju...nema vise nista na lafinu, tradiciju, filozofiju, pokret....samo novac i znanje.....ko nema novac i znanje taj odpada tj. ispada iz PL......pogotovo sto UEFA nalaze sve strozije kriterije koje NS BiH mora ispostovati da bi neki tim mogao dobiti licencu i takmiciti se u PL.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Drina, Rudar, Velež i Borac već ispali. Pored njih još Travnik i Slavija.
I to što kažešMokroguz je napisao/la:Tek cemo u 22 kolu saznati ko prvi ispada. A nakon zimske pauze ce biti tradicionalnih preokreta. Meni je jos rano za prognozu.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Smiri ba Keno, izađi malo na zrak, ili na smog, mog'o bi i on pomoći 
Mladost Doboj Kakanj ispada sigurno
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Mladost ce Vama u subotu zabiti ekser u kovceg i dati Vam kartu u jednom pravcu za prvu ligu RS 
Pa Rudar je odavno u svojoj ligi vracen kao i Borac... Ovo je cisto da se uzme para... Klade i to, ali Mladost svakako ispada, provjerena informacija.ziher je napisao/la:Mladost ce Vama u subotu zabiti ekser u kovceg i dati Vam kartu u jednom pravcu za prvu ligu RS
? &
-
kakanjac62
- Kontakt:
Prijedor je napisao/la:Pa Rudar je odavno u svojoj ligi vracen kao i Borac... Ovo je cisto da se uzme para... Klade i to, ali Mladost svakako ispada, provjerena informacija.ziher je napisao/la:Mladost ce Vama u subotu zabiti ekser u kovceg i dati Vam kartu u jednom pravcu za prvu ligu RS
I ti si jedan od onih koji su informisani.Dobra ti informacija .Samo izgleda da je tebi Mladost opsesija nocima ne spavas sanjas Mladost .Popusti covjece poludit ces I onako si vec odlijepio.
Olimpic garant a za ostale ne znam
Re: RE: Re: Ko će ispasti iz lige 2015/16
Nista kralju lupi milju na kladionicu i opari se. A subotu lupi hendikep na Mladost. Provjerena informacijaPrijedor je napisao/la:Pa Rudar je odavno u svojoj ligi vracen kao i Borac... Ovo je cisto da se uzme para... Klade i to, ali Mladost svakako ispada, provjerena informacija.ziher je napisao/la:Mladost ce Vama u subotu zabiti ekser u kovceg i dati Vam kartu u jednom pravcu za prvu ligu RS
Re: RE: Re: Ko će ispasti iz lige 2015/16
Bože dragi vas dva isto mala djeca se raspravljate.... Sigurno prije 23-24 kola se neće jasnije znati tko ce u cvajtu,tad kreću potezanja veza,kupovina i sve ostalo... Sad je sve relativno (dvije pobjede u vrhu si,dva vezana poraza i padas ispod crte)Addict je napisao/la:Nista kralju lupi milju na kladionicu i opari se. A subotu lupi hendikep na Mladost. Provjerena informacijaPrijedor je napisao/la:Pa Rudar je odavno u svojoj ligi vracen kao i Borac... Ovo je cisto da se uzme para... Klade i to, ali Mladost svakako ispada, provjerena informacija.ziher je napisao/la:Mladost ce Vama u subotu zabiti ekser u kovceg i dati Vam kartu u jednom pravcu za prvu ligu RS
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.