BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Podcijenili smo Irsku. Nismo mi nista losije igrali nego protiv Velsa. Cak smo po meni i bolje protiv Irske odigrali nego Velsa, bar u prvom dijelu jer se drugo nije moglo ni gledati. Vels je imo svoje sanse u Zenici. A mi do zadnjih nekoliko minuta nismo nista uradili. Neki od nas smo upozoravali da se Irska zna branit i da mi tesko probijamo tavke timove.
Jedino sto me raduje je odgovor nasih igraca odmah nakok njihovog gola. Tek je ovo poluvrijeme. Sad moramo ici kod njih i zabit.
Jedino sto me raduje je odgovor nasih igraca odmah nakok njihovog gola. Tek je ovo poluvrijeme. Sad moramo ici kod njih i zabit.
HAHAHAHAHAHAHAAHAHDeepPurple je napisao/la:Ovako kad te ljudi citaju, rekli bi vidi Irca na ovom forumu.Captain4 je napisao/la:Samo trebamo presing im opalit kao što su oni nama složili. Golman im je nesiguran skroz , treba se to iskoristiti.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ovi sto su ih pobjedili ubijali su nas u ratovima, ima tu nesto, prolazimo sigurno, simbolika je toSlevinKelevra je napisao/la:U zadnje dvije godine, Irci kuci:
5 Pobjeda: Oman, Gibraltar, SAD, Gruzija, Njemacka
3 Nerjeseno: Skotska, Engleska, Poljska
2 Poraza: Srbija, Turska
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Jbg, citaju i oni nas forum i skontali zayebanciju za Džeku 
- Principatus
- Kontakt:
Ludji su od nas.HariTz je napisao/la:Jbg, citaju i oni nas forum i skontali zayebanciju za Džeku
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dobri su Irci skrozPrincipatus je napisao/la:Ludji su od nas.HariTz je napisao/la:Jbg, citaju i oni nas forum i skontali zayebanciju za Džeku
Jel' definitivno da propušta tekmu?Captain4 je napisao/la:Ne znate vi kako će Muki sutra faliti. Nema kod nas ekipi igrač koji zna ubaciti loptu kao on.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nije , ali će propustiti vjerovatno ..FaraonTM je napisao/la:Jel' definitivno da propušta tekmu?Captain4 je napisao/la:Ne znate vi kako će Muki sutra faliti. Nema kod nas ekipi igrač koji zna ubaciti loptu kao on.
Nermineee, javiii seeeee
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Čovjek guzi po IrskojShooter je napisao/la:Nermineee, javiii seeeee
-
Nerminovic
- Kontakt:
cuo sam da me neko zove
sta ima, trazite neke informacije? 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Zna li se šta novo?Nerminovic je napisao/la:cuo sam da me neko zovesta ima, trazite neke informacije?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koliko je kilo secera u Danskoj?Nerminovic je napisao/la:cuo sam da me neko zovesta ima, trazite neke informacije?
btw, skidam prvo poluvrijeme iz Zenice da gledam veceras. Krenuo skidati sve, a onda kontam koji ce mi qurac drugo?
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Momcino, daj ime hotela i broj sobe da ti posaljem kakvu irsku vilu. Ima ovih drugarica sto studiraju tamoNerminovic je napisao/la:cuo sam da me neko zovesta ima, trazite neke informacije?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
To bi mogao biti problem al' nadam se da će Vranješ odigrati kao u Zenici i onda nam nedostatak Mujdže neće biti toliki hendikep.Captain4 je napisao/la:Nije , ali će propustiti vjerovatno ..FaraonTM je napisao/la:Jel' definitivno da propušta tekmu?Captain4 je napisao/la:Ne znate vi kako će Muki sutra faliti. Nema kod nas ekipi igrač koji zna ubaciti loptu kao on.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne drzi nas u neizvjesnosti Nerko. 
A joj ljudi ovo za Edina DEFINITIVNO NIJE trollanje.
Pa i slijepac je mogao skontat u onoj situacij da je nesto ozbiljno. Igrao sam fudbal i povrijedio deset puta prepone to nije bezveze povreda i po mojoj procjieni nema sanse da Dzeko sutra bude na 100%!
Sad, naravno ako bi izasla ta informacija u javnost, ovi Irci bi se nalozili jos vise i razbili nas.
Mesa ili spekulise da jednostavno slozi sutra prije tekme sastav bez Edina ili ce ga stavit svakako jer njegova "aura" na terenu vec je faktor nekog respekta sto Irci imaju... makar ga i izveo nakon 5min.
Pa i slijepac je mogao skontat u onoj situacij da je nesto ozbiljno. Igrao sam fudbal i povrijedio deset puta prepone to nije bezveze povreda i po mojoj procjieni nema sanse da Dzeko sutra bude na 100%!
Sad, naravno ako bi izasla ta informacija u javnost, ovi Irci bi se nalozili jos vise i razbili nas.
Mesa ili spekulise da jednostavno slozi sutra prije tekme sastav bez Edina ili ce ga stavit svakako jer njegova "aura" na terenu vec je faktor nekog respekta sto Irci imaju... makar ga i izveo nakon 5min.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Insajder osjeca pritisak, sve je sad do Shootera, ako posalje vilu imate postavu za sat vremena! 
Broj sobe 208, ime hotela se ne sjecam ali je 5 minuta od stadiona.

Broj sobe 208, ime hotela se ne sjecam ali je 5 minuta od stadiona.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Vako ako je Mujdža tu :
Begović
Mujdža Cocalić Spahić Zukanović
Bešić Pjanić
Višća Medunjanin Lulić
Džeko
ako nema Mensura onda može biti nekoliko opcija
1. Da Lula ide na njegovo mjesto a unutra Salihović.
2. Bičakčić mjesto Mujdže
3. nazad Šunjić Cocalić Spahić
Višća, Bešić, Pjanić, Salihović, Lulić
Hodžić Džeko.
4. Kolašinac također može biti u opciji prije Zuke, mada kontam da neće Meša tolike rokade praviti.
Cocalić mi se čini mnogo stabilniji od Šunjića, iako je momak odigrao dobro prije nego ga je Brady ''izvrtio'', na sredini moramo imati manevar koji će omogućiti Hare ili Mume, napadu dodatnu dozu agresije i pritiska te trke može omogućiti Ara mada mislim da ga selektor neće na prvu baciti u vatru i to kao debitanta.
Mi ćemo primiti gol imam osjećaj, pitanje je možemo li ga dati i kada, idealno bi bilo da prvi povedemo i da do kraja odigramo muški i sa m.u.dima. Dosta toga su u petak i diktirali kartoni gdje neki najvažniji igrači strepiše od istih.
Nadamo se da će Meša uvidjeti gdje je pogriješio i to ispraviti na najbolji mogući način te da ćemo i imati dosta sreće.

Begović
Mujdža Cocalić Spahić Zukanović
Bešić Pjanić
Višća Medunjanin Lulić
Džeko
ako nema Mensura onda može biti nekoliko opcija
1. Da Lula ide na njegovo mjesto a unutra Salihović.
2. Bičakčić mjesto Mujdže
3. nazad Šunjić Cocalić Spahić
Višća, Bešić, Pjanić, Salihović, Lulić
Hodžić Džeko.
4. Kolašinac također može biti u opciji prije Zuke, mada kontam da neće Meša tolike rokade praviti.
Cocalić mi se čini mnogo stabilniji od Šunjića, iako je momak odigrao dobro prije nego ga je Brady ''izvrtio'', na sredini moramo imati manevar koji će omogućiti Hare ili Mume, napadu dodatnu dozu agresije i pritiska te trke može omogućiti Ara mada mislim da ga selektor neće na prvu baciti u vatru i to kao debitanta.
Mi ćemo primiti gol imam osjećaj, pitanje je možemo li ga dati i kada, idealno bi bilo da prvi povedemo i da do kraja odigramo muški i sa m.u.dima. Dosta toga su u petak i diktirali kartoni gdje neki najvažniji igrači strepiše od istih.
Nadamo se da će Meša uvidjeti gdje je pogriješio i to ispraviti na najbolji mogući način te da ćemo i imati dosta sreće.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Shooter šalji toNerminovic je napisao/la:Insajder osjeca pritisak, sve je sad do Shootera, ako posalje vilu imate postavu za sat vremena!
Broj sobe 208, ime hotela se ne sjecam ali je 5 minuta od stadiona.![]()