FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 19 maj 2010, 23:37

Bosnier je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Pocinje snimak!
Na kojem kanalu ?
RTRS

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 19 maj 2010, 23:38

Bosnier je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Pocinje snimak!
Na kojem kanalu ?
Na RTRS ko nije gledao, neka uziva, **** ligu sampiona kakva tekma...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

kuga1234
Kontakt:

Post Postao/la kuga1234 » 19 maj 2010, 23:38

suntu jeu je napisao/la:
United Rule je napisao/la:Sramota da ste baklju ubacili medjun nase navijace a opet sramota kako se oni vasi valjaju po terenu i kako ste smijesno uzeli kup, sa 4 "nasa" gola...

svijumi zamalo me u glavu baklja ne pogodi sunce im lesinarsko...ps...imam slike lesinara kome treba sutra cu poslat...

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 19 maj 2010, 23:40

kinone je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:Čestitke Borcu i Lešinarima !

Mali željo ! :lol:
MI smo igrali finale, a vi ?
Kad mi je tesko sjetim se Saše Kajkuta...

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 19 maj 2010, 23:41

Respektiva je napisao/la:
kinone je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:Čestitke Borcu i Lešinarima !

Mali željo ! :lol:
MI smo igrali finale, a vi ?
Kad mi je tesko sjetim se Saše Kajkuta...
kad mi je tesko sjetim se da sarajevo ne igra europu
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 19 maj 2010, 23:44

kinone je napisao/la:

Sarajevo će da igra europu !

http://img2.pict.com/32/59/44/3527113/0/21edtar.jpg

:mrgreen:

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 19 maj 2010, 23:46

Respektiva je napisao/la:
kinone je napisao/la:

Sarajevo će da igra europu !

http://img2.pict.com/32/59/44/3527113/0/21edtar.jpg

:mrgreen:
hvala na ideju uradicemo ove majice da se mozemo sjetiti da smo igrali finale kupa za razliku od nekih
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 19 maj 2010, 23:47

EastStand je napisao/la:$ сте нас!!! ? сте "... То ' се ?.
Pa ne bih baš rekao, mislim da je Amar rekao da je Borac jedina ekipa koja nas je nadigrala u Banja Luci. Ako ćemo tako ni vi baš niste puno vjerovali. Naravno čestitke na osvojenom kupu! Nama odlična lekcija za budučnost.

Prika
Kontakt:

Post Postao/la Prika » 19 maj 2010, 23:48

A titula vam netrebe,ali ipak slavite po svojim kucama u B.Luci......Čestitke na zasuluženom osvajanju kupa BiH :)

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 19 maj 2010, 23:49

Ovi mi je druga utakmica nase lige koju sam ikada gledao. Ako je ovo inace kvalitet nase lige (barem top 4 kluba), onda je nasa liga veoma dobra.
Kao prvo, utakmica je bila fantasticna, i Borac i Zeljo su stvarno izvrsno igrali, i cestitke svim igracima. U prvom poluvremenu Borac je iz kontri izgledao itekako opasan dok je Zeljo stezao obruc, ali Borceva odbrana je cuvala dobru liniju blizu svog gola. Zeljo dosta opasniji u drugom djelu, dok se Borac malo izgubio na pocetku. Kraj utakmice je bio nezaboravan, prilike na sve strane.
Cestitke Borcu na osvojenom kupu BiH, a Zelji na tituli. Bratska podjela dvije odlicne ekipe. Nadam se da ce nas dobro predstavljati u Evropi.

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 19 maj 2010, 23:55

Jao sta sve pitari nece smisliti, slusaj ovo
Kaze idu 2 pehara ulicom i 1 ode u Banja Luku
Da nisam tuzan smijao bih se sad
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 19 maj 2010, 23:56

slika

Uploaded with ImageShack.us
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 19 maj 2010, 23:58

Jedan od viceva prije utakmice: Sjede pitar i manijak u kafani dodje konobar i pita sta cemo momci? Manijak: daj meni DUPLU! Pitar: ja necu nista. NASTAVAK POSLIJE UTAKMICE: otvaraju se vrata kafane i ulaze STEVANOVIC I KAJKUT.... :D :D :D VOLIM BORAC, VOLIM BANJA LUKU :!: :!: :!:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 maj 2010, 00:00

Osvojili ste kup Bosne i Hercegovine! Cestitke!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 20 maj 2010, 00:00

mejdan je napisao/la:Jedan od viceva prije utakmice: Sjede pitar i manijak u kafani dodje konobar i pita sta cemo momci? Manijak: daj meni DUPLU! Pitar: ja necu nista. NASTAVAK POSLIJE UTAKMICE: otvaraju se vrata kafane i ulaze STEVANOVIC I KAJKUT.... :D :D :D VOLIM BORAC, VOLIM BANJA LUKU :!: :!: :!:
Kaze idu 2 pehara ulicom i 1 ode u Banja Luku. :mrgreen:

Cestitke na pobjedi.
× Plava krv ispod koze ×

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 20 maj 2010, 00:02

MaliMemo je napisao/la:
mejdan je napisao/la:Jedan od viceva prije utakmice: Sjede pitar i manijak u kafani dodje konobar i pita sta cemo momci? Manijak: daj meni DUPLU! Pitar: ja necu nista. NASTAVAK POSLIJE UTAKMICE: otvaraju se vrata kafane i ulaze STEVANOVIC I KAJKUT.... :D :D :D VOLIM BORAC, VOLIM BANJA LUKU :!: :!: :!:
Kaze idu 2 pehara ulicom i 1 ode u Banja Luku. :mrgreen:

Vozom :D :D :D

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 maj 2010, 00:02

cestitke i od mene na osvajanju KUPA BIH...izdrzali ste pritisak sa tribina,negativan rezultat,izdigli se u pravom momentu iznad situacije i mislim da ste zasluzeno uzeli KUP... 8-) ...pokazali ste snagu i zajednistvo kad je najpotrebnije..
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Stari_Lesinar
Kontakt:

Post Postao/la Stari_Lesinar » 20 maj 2010, 00:04

"Veceras, veceras, veceras"...biti navijac Borca, neprocjenjivo!!! Cestitke fudbalerima, navijacima a posebno svima vama, navijacima i simpatizerima Borca na ovom forumu!!! Kup je nas!!! :D Nemiri u Svedskoj!!! ;)

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 20 maj 2010, 00:05

BORAC ŠOKIRAO GRBAVICU I OSVOJIO KUP!

Ekipa banjalučkog Borca osvojila je fudbalski Kup Bosne i Hercegovine, nakon što je u sjajnoj utakmici odigrala 2:2 sa Željezničarom.

Plavi su zaprijetili dva puta u prve dvije minute, te najavili mogućnost postizanja gola. Gol je, međutim, postignut na drugoj strani. Igrala se šesta minuta kada je Borac poveo. Nakon jedne "svijeće" u kazneni prostor Željezničara, statična odbrana domaćih nije reagovala, a lopta dolazi do Miroslava Stevanovića, kojem nije bilo teško pogoditi mrežu iza Ibrahima Šehića za muk na prepunoj Grbavici.

Već u narednom napadu Željo je pokušao izjednačiti, ali Bučan pogađa stativu. Borac se nakon postignutog gola povukao više na svoju polovinu, strpljivo čekajući grešku domaćih, dok domaći napadači nisu imali koncentracije pred golom Banjalučana.

Kapiten gostiju Oliver Jandrić mogao je u 16. minuti povisiti na 2:0, ali šutira visoko preko gola. Saša Kajkut je u 24. minuti dobro istrčao kontranapad, ali njegova lopta nije došla do Vukelje. Međutim, dvije minute kasnije, Kajkut se iskupio. Nakon još jedne neshvatljive greške domaće odbrane Kajkut je pogodio na veliko oduševljenje oko 300 gostujućih navijača na stadionu Grbavica.

Borac je u prvom poluvremenu lako došao do dva gola, znalački iskoristivši greške domaće odbrane. Trener plavih Amar Osim je u 30. minuti iz igre izveo Delimira Bajića, a umjesto njega uveo mladog napadača Edina Višću, želeći pojačati napad, ali do odlaska na odmor domaći nisu uspjeli pogoditi mrežu, pa se na odmor otišlo sa velikom i pomalo neočekivanom prednošću Borca od 2:0.

I onda, u nastavku, atomski početak domaćih.

Željo je smanjio već u drugoj minuti nastavka. Šimić je centrirao u kazneni prostor, Bućan glavom spustio za Višću koji hvata sjajan volej i smanjuje na 1:2. Samo šest minuta kasnije, u 54. minuti, plavi su došli do izjednačenja. Sjajni Mirsad Bešlija je pogodio, a Grbavica je proključala. Osim je potpuno pogodio kada je u igru uveo sjajnog Višću, nakon čijeg je ulaska igra domaćih dobila jednu potpuno drugu dimenziju.

Borca je u drugom poluvremenu prkatično nestalo sa terena. Banjalučani su tek petnaestak minuta prije kraja susreta opasnije zaprijetili golu Šehića. Međutim, do kraja susreta Borac je imao dvije velike prilike, a Željo je također u više navrata zaprijetio golu Kneževića. Mreže se više nisu tresle, završilo je 2:2, što znači da trofej namijenjen osvajaču Kupa Bosne i Hercegovine odlazi u Banja Luku.

Željezničar - Borac 2:2

Stadion Grbavica. Gledalaca: 15.000. Žuti kartoni: Šimić, Popović (Željezničar), Sakan, Kajkut, Jandrić (Borac). Strijelci: 0:1 - Stevanović (6), 0:2 - Kajkut (26), 1:2 - Višća (49), 2:2 - Bešlija (55).

ŽELJEZNIČAR: Šehić, Šimić (od 72. Rovčanin), Radovanović, Bajić (30. Višća), Mešić, Svraka, Čulum, Bešlija, Bekrić, Popović (od 72. Mešanović), Bučan. Trener: Amar Osim.

BORAC: Knežević, Stupar, Žarić, Petrić (od 17. Damjanović), Trivunović, Sakan, Jandrić (od 90. Ćorić), Stančeski, Stevanović, Vukelja, Kajkut (83. Vukobratović). Trener: Zoran Marić.
Sudija: Dragan Skakić
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 20 maj 2010, 00:08

Stari_Lesinar je napisao/la:"Veceras, veceras, veceras"...biti navijac Borca, neprocjenjivo!!! Cestitke fudbalerima, navijacima a posebno svima vama, navijacima i simpatizerima Borca na ovom forumu!!! Kup je nas!!! :D Nemiri u Svedskoj!!! ;)
Хахаха то /, у % "...

АЈ &!!!
"" ПУТ ""

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.