To tvoje "vi" sto si napisao te jos vise odalo, zadnji put te citiram i molim te nemoj ti mene da ne bi preslo u verbalni obracun.dean33 je napisao/la:Tko sam ja?club21 je napisao/la:
Providan si i znamo ko si zato **** u skokovima.
Vi samo nemojte nikoga zvati Tata, jer zna se tko je Tata, pa neće biti problema.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: BiH - Irska (Baraž)
Jel neko vidio trans Manijaci na tribinama Hun-Nor 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
club21 je napisao/la:To tvoje "vi" sto si napisao te jos vise odalo, zadnji put te citiram i molim te nemoj ti mene da ne bi preslo u verbalni obracun.dean33 je napisao/la:Tko sam ja?club21 je napisao/la:
Providan si i znamo ko si zato **** u skokovima.
Vi samo nemojte nikoga zvati Tata, jer zna se tko je Tata, pa neće biti problema.
Ovaj Hare ili ti ga TATA uvijek nesto zakuha ni kriv ni dužan, sjetio sam se one :Jel te stid @mandraxe
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Ne razumijem kako me i zašto me to "odalo", ali mogli bi se malo vrijeđati kad si već tako nakostriješen.club21 je napisao/la:
To tvoje "vi" sto si napisao te jos vise odalo, zadnji put te citiram i molim te nemoj ti mene da ne bi preslo u verbalni obracun.
Da ne budem off , Irska ovo rutinski rješava.
Ako besic nemogne sutra igrati, slijedi patnja sa balon pumpanjem. Za nadati se da ce besic biti spreman..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Hoćel ko sankcionisati ovog đikana?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ne obracat paznju i otice sam.
Re: Odg: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Ajd rutinski odyebidean33 je napisao/la:Ne razumijem kako me i zašto me to "odalo", ali mogli bi se malo vrijeđati kad si već tako nakostriješen.club21 je napisao/la:
To tvoje "vi" sto si napisao te jos vise odalo, zadnji put te citiram i molim te nemoj ti mene da ne bi preslo u verbalni obracun.
Da ne budem off , Irska ovo rutinski rješava.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ovo je na zalost istina.Fudo je napisao/la:Ako besic nemogne sutra igrati, slijedi patnja sa balon pumpanjem. Za nadati se da ce besic biti spreman..
Bešić mora igrati makar pod injekcijama.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Bicakcic otpao iz konkurencije za mec 
Potres mozga
Potres mozga
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Sad mi imamo problema kao sto su irci imali pred mec u zenici.
Nazalost, kad imamo krampe na toj poziciji, jedini on ima muda i zna iznjeti loptu!Fidelis je napisao/la:Ovo je na zalost istina.Fudo je napisao/la:Ako besic nemogne sutra igrati, slijedi patnja sa balon pumpanjem. Za nadati se da ce besic biti spreman..
Bešić mora igrati makar pod injekcijama.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
posto je elegant ponavljao samo da ne primimo gol, ja sam ponavljam samo da zabijemo jedan lakse ce odmah biti
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ovo mu nije trebalo, sto se kacio sa seom?ne_znam_ko_sam je napisao/la:Bicakcic otpao iz konkurencije za mec
Potres mozga![]()
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Sta je sa Besicem ljudi ili ovaj padobranac baca bombe ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Spreman je vjerovatno.ANTIFA ! je napisao/la:Sta je sa Besicem ljudi ili ovaj padobranac baca bombe ?
"We need to suffer. And we need to fight."
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ako sutra budemo čekali svoju šansu, proci čemo ko Norvežani večeras.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, MaroonBjelave, Matterhorn22, PrijedorCarsija, Vaya i 55 gostiju.