BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: BiH - Irska (Baraž)
[youtube][/youtube]
Vedran Puljić ...
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Why so serious?!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Danska/Švedska ili Irska/BiH.
Koji rez , da znam za sportsportba liguclub21 je napisao/la:Nisu nista mogli protiv raspolozenog Barija heh
kao stu su vas norvezani rutinski rijesili u oslu onda, a sad **** provokatore.dean33 je napisao/la:Ne razumijem kako me i zašto me to "odalo", ali mogli bi se malo vrijeđati kad si već tako nakostriješen.club21 je napisao/la:
To tvoje "vi" sto si napisao te jos vise odalo, zadnji put te citiram i molim te nemoj ti mene da ne bi preslo u verbalni obracun.
Da ne budem off , Irska ovo rutinski rješava.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Iz njegovih usta u Bozije usi..
-
JerryLouis
- Kontakt:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako sam ja ovaj dio Bazdareviceve izjave dobro razumio I ako ga je dupli sport tocno prenio ukoliko Edin bude spreman mi igramo sa jednim napadacem. Iako ovo 3 napadaca neodoljivo podsjeca na proslog selektora.
Pa dobro tamo haman vazda pada kiša, znaš kako kažu kad su prenosi Premiershipa "Klasična engleska kiša" a vjerujem da je tako i na čitavom otokuElegant je napisao/la:Izgleda da ce i tamo biti natopljen terne, kisno vrijeme.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Poslije utakmice u Parizu niko im nije imao sta prigovoriti.Daj bože da ponovimo takvu igru.Elegant je napisao/la:Znam ja nas, HEROJI ili DEBILI, zavisno od rezultata, to je neizbjezno.
0-2Captain4 je napisao/la:Koji rez , da znam za sportsportba liguclub21 je napisao/la:Nisu nista mogli protiv raspolozenog Barija heh
- ibrakadabra
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
edit: ovaj nam je kristic bas sretan bio gledam sam rumunija, grčka, bjelorusija, igore sutra nastavi niz ljubim te
Vedran Puljić ...
Jedva babu i amidju nagovorio da idu sa mnom da vide malo kakav je osjecaj. Poslije te tekme stari isao i na Luxemburg po kijametu.X31987 je napisao/la:jedna od najdrazih pobjeda!![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- Goalgetter
- Kontakt:
kako vrijeme prolazi sve sam manje optimisticniji...
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, Adnan33, Alucard, AmorVincitOmnia, aqarius, ArtemisFowl, AshburtonG, Balorda, BIHpatriota, bordobijeli, Bosnjo22, Cautinho, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, dariolovrinovic00, darker10, dena24, drakemayelover, Edincapitano, Elddar, emir79, farenhajt, FerdinandF, Frankie, Fudo, GG3, Godfather, GrbavicaHrammm, haklamas, HariTz, Helemnejse, Iceplayer, Imamkarbarum, Iniesta12, invincible1921, Invincibles14, itatabisine, jasmin10, JimmyPage, JohannWolfgang, johntravolta123, Kaunas, KockarVicin007, kouadio, kovac, Kylian, lakilone, Lavcina, LeCoq, ledesma, legendarnadruga, Lokomotifa, lol89, ludilompredozirani, Lynx, marlostanf1eld, mavi, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, Mumk63, Muumii, Principatus, Pushko92, Radioglava, RajvoSa89, Rauber33, RaZuti, rimljanin90, Rio12345, rio_Ferdy88, rishovski, Riziko, RoadRunner85, Rodman, rossonero85, rukometubih23, s4mke, SamLake, SanaBosna, Saurman, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, ShojaStojan, signalidunapark, Soba, soxx, StevieG8, TefalTava, THEC, TripleThreat, tuzlanskinacin, Venom, Vratnik10, Wlad55, zemuntrg, Zgemboo89 i 686 gostiju.