FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

salle86
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la salle86 » 15 nov 2015, 22:50

Hadzijalagic je napisao/la:Nama u ovom momentu nema svrhe dovoditi igrace iz Slavije, Celika, Veleza i slicnih klubova.. Nama trenutno treba 4-5 provjerenih imena i to da ih na vakat dovedemo.. Takvi igraci vjerovatno kostaju poprilicno ali to je jedini nacin da nesto promijenimo na bolje.. Nemam ja nista protiv igraca iz Slavije, Veleza i sl. ali u okolnostima u kojim mi imamo kvalitetan tim pa da takvim igracima popunjavamo roster.. Nadam se da ce nasi odrijesiti kesu i dovesti pojacanja a ne prinove tipa Burekovica, Sivsica i slicnih, inace se nemamo cemu nadati..

Sto se tice Amara moj avatar govori vise od 1000 rijeci :mrgreen: bar kada je premijer liga u pitanju..
od dva zla uvijek treba birati manje
2 kola u europa ligi donose oko 1 milion KM-čića pa sad ako im se više isplati da sad uštede 200-300 hiljada i kockaju se sa ovim milionom onda nek i ne dovode nikoga...nek ide ovako
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 15 nov 2015, 22:52

jovanmaksimovic je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Najkorisniji igrac ? Koliko ima asistencija i golova ?
To ti onaj @jovanmaksimovic moze preciznije reci.. Ja znam da je zabio jedan gol i cini mi se da ima 4 asistencije.. Isti ucinak ima i Dado Sadikovic, dok Amir ima jedan gol bez asistencija u PL..
bravo, pogodio si sve... ne moram ni replicirati :D

@aldine, jeste jovi ima 4 asistencije u prvenstvu ;)
Nema, jer ribar ima "misljenje" da Blagojevic nema 4 asistencije.. Ti jovane pricas gluposti a bio si normalan :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 15 nov 2015, 22:53

club21 je napisao/la:Blagojevic je sasvim solidan igrac.
Blago rečeno solidan ... čak bih rekao i dobar za nas
Ali pored njega, Amira i Dade treba jedan "ubica" koji će ići glavom na kopačku, kopačkom na glavu ...

A Hodžurda ... za ovo malo što je dobio minuta pokazao se sasvim solidno kakvi su ostali bili
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 15 nov 2015, 23:00

phily je napisao/la:
struja je napisao/la:
phily je napisao/la:da nije ovaj ljevi bek potpiso sa nama kad na fb objavljiva sliku iz svlacionice i nesto je napisao na portugalskom i koliko sam skonto da je potpisao pa ako ima ko upućeni nek potvrdi

https://www.facebook.com/mailson.oliveira.142
ovaj je na probi,nije potpisao bar još nije

znam da je na probi
Bom dia rapaziada!! Gostaria de testemunhar uma coisa muito importante na minha vida que aconteceu nesses últimos dias, eu falei pra mim mesmo que não iria postar fotos no clube e nem falar a ninguém que estava vindo para onde estou, mas como eu tenho um Deus Magnífico e poderoso, hoje com mais uma confirmação dele eu decidir postar sim e pra todos aqueles que desacreditaram e que torcem contra e que falaram que eu ia encerrar minha carreira jogando no futebol baiano e que eu só era bom na várzea, ta aí o resultado, esse grande clube do País depois de alguns anos sem aprovar ninguém de teste eu quebrei esse esse tabu, agradeço a Deus primeiramente e a minha família que nunca deixaram de acreditar em mim e amigos verdadeiros, eu nunca duvidei do meu potencial tudo que faço é pra honra e glória do Senhor, Amém!! Ah e não tenho dúvidas de que o melhor está por vir, esse é o início da nova história preparada por Jesus na minha vida
ovo je objavio pa sad kontam da nije potpiso sa nama :hmmmmm:
Vala srčan komentar, još sam samo čekao dio gdje ću pročitati da je ljubav još na aerodromu osjetio :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 15 nov 2015, 23:02

Skratimo malo raspravu. Nabrajate igrace i igrace a niko od pomenutih nije u opticaju. Osim ovog brazilca. Evo sad kazem da ova uprava gubi moju punu podrsku ako ovaj prelazni rok ne urade kako treba. Radi se na igracima. Kad kazem na igracima mislim na pojacanja. To nece biti prinove nego pojacanja. Misljenja sam da ce mnogima zacepiti usta do kraja januara. Toliko od mene. VTZ
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 15 nov 2015, 23:04

Bog te čuo..
BUDI ŽELJO !!!

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 15 nov 2015, 23:09

Hadzijalagic je napisao/la:Izlazim iz rasprave..
Nije mi jasno zašto se više naprđujete sa tim uhljupom.Odhebite ga i kraj priče.Cijelo vrijeme ahmak trola ,laže petlja i truje nam temu i to smišljeno i planski radi.Namjenski se nakači na neke ljude da ih otjera sa foruma i to ljude koji poznaju pravu situaciju u klubu i prenose je nama.Između ostalog nakačio se bio i superu i otjerao ga čak je tvrdio da je ovo superov drugi nick. Bio se nakačio i chwilli pa ga je ovaj ottresao,sad se naklatio piletu i FKŽ1921.On nije budala kako ga neki nazivaju,da je i od budale dosta je negative,vjerovatno je neko ko je pometen u klubu ili mu neko plaća za ovo što radi.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 15 nov 2015, 23:10

tm8782 je napisao/la:Skratimo malo raspravu. Nabrajate igrace i igrace a niko od pomenutih nije u opticaju. Osim ovog brazilca. Evo sad kazem da ova uprava gubi moju punu podrsku ako ovaj prelazni rok ne urade kako treba. Radi se na igracima. Kad kazem na igracima mislim na pojacanja. To nece biti prinove nego pojacanja. Misljenja sam da ce mnogima zacepiti usta do kraja januara. Toliko od mene. VTZ
Ne mogu oni nikome zacepiti usta jer se mi borimo za opsatanak, oni su svoje otpjevali. Za sta ce ti sad pojacanje kad je druga polusezona kraca i da evropu nema sanse da vidimo. Ako ti nije problem da mi objasnis sta to znaci sad zacepit usta kad je vec kasno? Zasto nisu zacepili kad su trebali a ne da ih prati 400 ljudi. Pogubili ste i dzaba hocete na silu da predstavite nesto dobro i da ce biti dobro.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 15 nov 2015, 23:13

Moze li mi neko objasniti. Imam obavjest da sam citiran od strane nekog forumasa ja kliknem da vidim sta je kad ne vidim post. Sta bi moglo biti :) :) :)

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 15 nov 2015, 23:18

tm8782 je napisao/la:Moze li mi neko objasniti. Imam obavjest da sam citiran od strane nekog forumasa ja kliknem da vidim sta je kad ne vidim post. Sta bi moglo biti :) :) :)
Napali te hakeri jebli sliku svoju :D
slika
Gledaj braće Švrakendolaca :lol:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 15 nov 2015, 23:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 15 nov 2015, 23:19

Ovo je jako, ne cita ali se uvijek ubaci kad neko daje kritiku da kaze da ce zacepit usta nekome. :crazy: :urnebes:

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 15 nov 2015, 23:21

ovaj pitar .....tj ribar izgleda prica sam sa sobom mako malo izadje njegovo ime u gnjavatorima Hvala Bogu
51%--------49%

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 15 nov 2015, 23:25

Ajzea je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Moze li mi neko objasniti. Imam obavjest da sam citiran od strane nekog forumasa ja kliknem da vidim sta je kad ne vidim post. Sta bi moglo biti :) :) :)
Napali te hakeri jebli sliku svoju :D
slika
Gledaj braće Švrakendolaca :lol:
Sljedecu polusezonu ova slika bi mogla izgledati jako mocno :D :D :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 nov 2015, 23:33

Zadnji vezni nije mu posao da daje golove ni asistencije. Jedini napredak u odnosu na proslu godinu je na toj poziciji za Eldara je Pele u najgorem slucaju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 15 nov 2015, 23:47

Nasi bivsi igraci Urdinov,Zeljkovic a i Popovic nemaju trenutno kluba,bar tako transfermarkt kaze
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 15 nov 2015, 23:51

adnan6595 je napisao/la:Nasi bivsi igraci Urdinov,Zeljkovic a i Popovic nemaju trenutno kluba,bar tako transfermarkt kaze
Hvala im na svemu što su uradili u našem klubu ali nijednog od njih ne bih volio vidjeti u Želji..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 15 nov 2015, 23:53

Citam na jednom drugom portalu da je danas Edisu umro otac. :( Neka mu je rahmet duši
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 16 nov 2015, 00:34

Ne znam ko je trebao, ali je neko morao skontati da se organizuje prijateljska utakmica, da se probaju novi igraci i ovi sto manje igraju..
Npr. protiv OFK Brograd ili Radnickog Kragujevac, dog se dvije prijateljske kuci i u gostima, jedna sad, sljedeca za pola godine il godinu...
Ne vidim ni jednu negativnu stranu, puno je veci dobitak ako samo dobijes jos jednog igraca naredna 3 kola, od troskova koji bi se potrosili....da smo isprobali npr ovaj sastav:

----------------------------------Kjosevski-----------------------------

Sehic----------Uzelac---------Brazilac1----------Brazilac2

-----------------D. Hasanovic---------------Brazilac3----------

Zeric-----------------------------Hiros-----------------------Diatta

--------------------------------------Stokic------------------------------

Klupa: Cutahija, Hodzurdza, Osmankovic, Alihodzic, Latvijac, Mujagic..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 nov 2015, 02:04

Vrhunac nepoznavanja osnova fudbala je pitanje kao ovo.

Blagojević je beskoristan i loš centralni vezni jer nema mnogo asistencija i golova.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 16 nov 2015, 03:23

Aldin ko amidza mu tan , jos ce pitati sto Antolovic ne zabija golove :rol:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hazre, ibz, Levin, Orvel, perodeformero, Proximic, Redfire16 i 99 gostiju.