Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

GabrielBatistuta
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la GabrielBatistuta » 15 nov 2015, 15:47

Samo da ga ne primimo u prvom poluvremenu.

Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 15 nov 2015, 15:48

GabrielBatistuta je napisao/la:Samo da ga ne primimo u prvom poluvremenu.

Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Ma isto je kad god primili kad ćemo im uvaliti tricu :stop:
"We need to suffer. And we need to fight."

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 nov 2015, 15:52

Izgleda Mesha nema muda k'o ni prethodni glavati podobnik..pa nije valjda da misli da Ibisevic zasluzuje da bude na spisku medju 30 igraca, a ne u prvom sastavu, pa lik ne moze dvojni c probit', a ne odraditi nesto naprijed protiv fizicki spremnih igraca.
Mesha totalno fula, izmislja toplu vodu, i pravi se strucnjak..dobro mu je Ćiro rek'o, i njemu i onima koji su ga zaposlili!
Ova Irska je gomila trkaca zvanih koka mozak, veze nemaju, a vrlo je vjerovatno da cemo ispasti.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 nov 2015, 16:11

velez_mostar je napisao/la:Izgleda Mesha nema muda k'o ni prethodni glavati podobnik..pa nije valjda da misli da Ibisevic zasluzuje da bude na spisku medju 30 igraca, a ne u prvom sastavu, pa lik ne moze dvojni c probit', a ne odraditi nesto naprijed protiv fizicki spremnih igraca.
Mesha totalno fula, izmislja toplu vodu, i pravi se strucnjak..dobro mu je Ćiro rek'o, i njemu i onima koji su ga zaposlili!
Ova Irska je gomila trkaca zvanih koka mozak, veze nemaju, a vrlo je vjerovatno da cemo ispasti.
:rol: :bow:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 15 nov 2015, 16:14

Ma ja da sam umjesto Mese sutra bi odma napao il pukovnik il pokojnik bar nebi zalili,a ako budemo igrali na loptu pa zadnjih 15 min napali pa onda zalili sto nismo ranije,samo to nemoj molim te.
Samo Sarajevo

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 nov 2015, 17:38

kanarinac je napisao/la:Ma ja da sam umjesto Mese sutra bi odma napao il pukovnik il pokojnik bar nebi zalili,a ako budemo igrali na loptu pa zadnjih 15 min napali pa onda zalili sto nismo ranije,samo to nemoj molim te.
Ova naša selekcija jednostavno nema snagu/znanje/kvalitet/kondiciju - da napadamo irce u Dublinu 90 minuta u kontinuitetu. Dakle, to odmah u startu možemo zaboraviti.
E sad, kad je pametno napasti ih ?? u prvom poluvremenu ili u drugom?...ako se potrošimo u prvom poluvremenu, drugo nam je neminvno defanziva, jer nam ni klupa nije neka vrhunska (pa da Meša može ubaciti kvalitetnu svježinu)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 nov 2015, 18:02

let3 je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Ma ja da sam umjesto Mese sutra bi odma napao il pukovnik il pokojnik bar nebi zalili,a ako budemo igrali na loptu pa zadnjih 15 min napali pa onda zalili sto nismo ranije,samo to nemoj molim te.
Ova naša selekcija jednostavno nema snagu/znanje/kvalitet/kondiciju - da napadamo irce u Dublinu 90 minuta u kontinuitetu. Dakle, to odmah u startu možemo zaboraviti.
E sad, kad je pametno napasti ih ?? u prvom poluvremenu ili u drugom?...ako se potrošimo u prvom poluvremenu, drugo nam je neminvno defanziva, jer nam ni klupa nije neka vrhunska (pa da Meša može ubaciti kvalitetnu svježinu)
Bicakcic Kolasinac sa klupe uvijek mogu unijeti svjezinu i sigurnost ako se bude bilo potrebe braniti ali ne vjerujem da cemo doci u tu situaciju da cuvamo rezultat prije da cemo ga ganjati ganjati dok nam oni ne muljnu opet neki go iz brze kontre

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 nov 2015, 19:53

Možda probati odmah jurnuti prvih desetak min, ako ne bude išlo stati na loptu i laganini graditi, od noge do noge.

Čak i ako primimo gol igrači ne smiju padati u očaj jer i 1:1 je dovoljno dobro, pa i za produžetke.

Nažalost mislim da nemamo ekipu doraslu šahovskoj partiji na terenu, ipak nadam se muškoj borbi do kraja.

Prolazimo aBd :bih:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 nov 2015, 22:08

"Probat ćemo moguće opcije za sutra. U formaciji iz Zenice smo imali dosta šansi, ali nije upalilo. Večeras ćemo isprobati dvije ili tri varijante, a sutra odlučiti koja je najoptimalnija", rekao je Baždarević.
šta bulazni on, kakvih dosta šansi, ako su mu šanse centaršutevi na igrače Irske, onda se slažem, imali smo dosta šansi

jebt, bilo smo bezopasni kao i Irska, on tu neke šanse spominje, još kao dosta šansi :roll:

ne glupiraj se Meša, ako izađemo u formaciji kao u petak, nama je noga, pa ti i dalje šupljiraj o nekakvim šansama

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 15 nov 2015, 22:46

Ne izmisljaj toplu vodu molim te, ne izmisljaj igracima pozicije, izvedi najboljih 11 il' idi u PM
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 15 nov 2015, 22:48

Shooter je napisao/la:Ne izmisljaj toplu vodu molim te, ne izmisljaj igracima pozicije, izvedi najboljih 11 il' idi u PM
Jesi li poslao Nerminu vilu ba hahaha :P

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 15 nov 2015, 22:51

Captain4 je napisao/la:
Shooter je napisao/la:Ne izmisljaj toplu vodu molim te, ne izmisljaj igracima pozicije, izvedi najboljih 11 il' idi u PM
Impotentan mali, sad mi se zali mala. :facepalm: :damn:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 15 nov 2015, 23:11

Chinaglia je napisao/la:
"Probat ćemo moguće opcije za sutra. U formaciji iz Zenice smo imali dosta šansi, ali nije upalilo. Večeras ćemo isprobati dvije ili tri varijante, a sutra odlučiti koja je najoptimalnija", rekao je Baždarević.
šta bulazni on, kakvih dosta šansi, ako su mu šanse centaršutevi na igrače Irske, onda se slažem, imali smo dosta šansi

jebt, bilo smo bezopasni kao i Irska, on tu neke šanse spominje, još kao dosta šansi :roll:

ne glupiraj se Meša, ako izađemo u formaciji kao u petak, nama je noga, pa ti i dalje šupljiraj o nekakvim šansama
Haha, Boga sam se prepo dobro posle ovoga intervjua. Dilajla opet spominje neke tekaticke zamisli u vidu iznenadjenja. Koji idiot, motkom ono treba otjerati za drugi francusku ligu. A bas mi milina gledati kako se par njih ovdi koprca, dobre zamisli, igra po krilima, sanse, bla, bla, bla...I ti isti oni koji nece ni da cuju da smo po igri i sansama trebali pobjediti Kipar u Zenici :lol: :lol: :lol:
Nikakvu izradjenu sansu nismo napravili par sansi je plod ciste slucajnosti. Korner ne moze biti izradjena sansa a neko je ubraja i kazi Zukanoivic je bio TRI metra sam, sto je cista laz, covjek je bio minimalno 7-8 metara od gola i sut mu zavrsio u autu. Zatim njihov covjek napuca Dzeku i lopta se odbije do Lulica i to je sansa broj 2, onda Visca otme loptu i centrira a Vedo opuca pored gola. Dakle niti jedna sansa iz izradjene akcije. Nismo imali sredinu zato sto smo igrali preko krila????? Samo zahvaljujuci raspolozenom Visci nesto smo i pokusavali preko krila, sve solo akcijama. Da bi imao igru preko krila moras imati nekoga ko ce krilima dati loptu. Ako su se Ircu nagomilila u sredini onda pogotovo nije trebalo igrati sa dva napadaca, pet stopera i jednim u sredini, trebalo je trojicu u sredini i onda brzo ubacivanje krilima koji bjeze bekovima. U medjuvremenu ti igraci sredine terena idu prema naprijed da uz Dzeku docekuju te prodore. Nesto kao sto je Medunjanin zabijo protiv Kipra drugi gol. Imali smo takve igraca: Medunjanin, Susic, Hodzic. Da je bio jedan od njih uz Salihovica i Pjanica pobjedili bi 3 razlike. To bi stavilo Irce u nedoumicu, da li da pojacaju vanjske pozicije naustrb sredine sto bi dalo vise vazduha nasima u sredini. Ovako 4 zatvore ispred svojih 16 Dzeku i Ibisevica kasnije su poceli da duplaju Viscu i sav posao odradjen. A tek kada je uveo Djurica umjesto Viscne??????????????? Yebo strucnjaka i njegova iznenadjenja, majmune stavi normalnu formaciju i idi jedi g, bolje bi bez tebe igrali.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 nov 2015, 23:20

Nece valjda sutra Dzeko i Vedo opet ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 15 nov 2015, 23:28

To Mesa nekako suptilno najvaljuje od one veceri i studija sa Sabicem i Spahom, preko kratkog intervjua na polasku u Irsku, do ove sad pressice. Sad da li je to dio taktike, neki Mesin fazon kao sto je bio onaj kada je rekao noc prije prve tekme da cemo igrati nasu standardnu 4-3-3 ja ne znam. Da li ima neki insajder da nas informise ??
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 15 nov 2015, 23:29

Elegant je napisao/la:Nece valjda sutra Dzeko i Vedo opet ?

Ja sam gledao pres i danas čitan vedin intervju i vjeruj da se počinjem bojati jer nesto mi govori da to uopće nije nemoguće.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

High

Post Postao/la High » 15 nov 2015, 23:30

Meša, jesi li ponio šubler? Da trava ne bude preduga? :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 nov 2015, 23:34

adoo11 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Nece valjda sutra Dzeko i Vedo opet ?
Ja sam gledao pres i danas čitan vedin intervju i vjeruj da se počinjem bojati jer nesto mi govori da to uopće nije nemoguće.
Znaci opet Dzeko, Vedo, umjesto Cocalica Besic ? Ili ipak jedan napadac ? :eh:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 15 nov 2015, 23:41

Shooter je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:
Impotentan mali, sad mi se zali mala. :facepalm: :damn:
Hahahahahhahahahahahah :rol: :rol:

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 15 nov 2015, 23:58

High je napisao/la:Meša, jesi li ponio šubler? Da trava ne bude preduga? :mrgreen:
3mm mora biti :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 41 gost.