Da, s tim što je ovaj drugi gol takođe plod pritiska nad Colemanom. Irski gol je usput greška Ivanovića iliti golmana njihovog, pošto je Bane očekivao da se Stojković pomjerio prema njemu. Tu je bio pripravan (i brz) Long i eto gola. Nešto slično kao Brady u Zenici. Jeftinih golova me najviše strah.X31987 je napisao/la:SAMO PO ZEMLJI !!!
[youtube][/youtube]
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: BiH - Irska (Baraž)
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Nek se vesele i nek pričaju unucima o toj pobjedi. Zato volimo fudbal.STEVIE je napisao/la:
kao stu su vas norvezani rutinski rijesili u oslu onda, a sad **** provokatore.
Mislim da Irci vama neće zabiti dva gola...bit će rutinskih 1:0.
A sada ću ****.
BiH - Irska (Baraž)
Kamo srećeCaptain4 je napisao/la:Kako ću te sutra kulturno citiratiDado je napisao/la:Nama trebaju 2 gola da prodjemo jer pusimo barem jedan milion posto. Mada ja sam otpisao ove kvale. Ko je dva puta gledao Portugal zna o čemu pričam.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma sa 5 napadača realno, što više napadača = više golova. Ha ja.dubrovnik je napisao/la:No, da se desi da ne igra, postoje još neke druge opcije. Možemo igrati i sa dva i sa tri napadača", rekao je Baždarević.
Ako sam ja ovaj dio Bazdareviceve izjave dobro razumio I ako ga je dupli sport tocno prenio ukoliko Edin bude spreman mi igramo sa jednim napadacem. Iako ovo 3 napadaca neodoljivo podsjeca na proslog selektora.
----------------------------Begović----------------------------
-------------Spahić--------Šunjić-------Zukanović----------
----------------------------Cocalić-----------------------------
-------Višča---------------Pjanić--------------Lulić-----------
-----------ibišević--------Đurić--------Džeko----------------
Yebo Bayern šta smo miDonnie Darko je napisao/la:Ma sa 5 napadača realno, što više napadača = više golova. Ha ja.dubrovnik je napisao/la:No, da se desi da ne igra, postoje još neke druge opcije. Možemo igrati i sa dva i sa tri napadača", rekao je Baždarević.
Ako sam ja ovaj dio Bazdareviceve izjave dobro razumio I ako ga je dupli sport tocno prenio ukoliko Edin bude spreman mi igramo sa jednim napadacem. Iako ovo 3 napadaca neodoljivo podsjeca na proslog selektora.
----------------------------Begović----------------------------
-------------Spahić--------Šunjić-------Zukanović----------
----------------------------Cocalić-----------------------------
-------Višča---------------Pjanić--------------Lulić-----------
-----------ibišević--------Đurić--------Džeko----------------
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
No, da se desi da ne igra, postoje još neke druge opcije. Možemo igrati i sa dva i sa tri napadača", rekao je Baždarević.
Ako igra sa dva napadaca pa nije valjda Djuric i Ibisevic..Dzeko ako bude igro sigurno ce bit pod rucno bas je ono gadno bilo
Ako igra sa dva napadaca pa nije valjda Djuric i Ibisevic..Dzeko ako bude igro sigurno ce bit pod rucno bas je ono gadno bilo
Istina da treba poceti od 20. minute napadati, nakon sto prodje faza kad se ne smije primiti gol. Napasti ih i dati 2 komada, makar i primili 1, samo da se tekma otvori. Dzaba vam te formacije sa 3 nazad. Ako je Mesa igrao sve do sad sa 4, eto bas ce sad rizikovati sa odbranom koja mora igrati perfektno.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
auu kako se lijepo prisjetiti ove utakmice ,kakve smo akcije pravili i koliko smo sansi stvarali .. kad bi samo tako sutra igraliX31987 je napisao/la:jedna od najdrazih pobjeda!![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
edit: ovaj nam je kristic bas sretan bio gledam sam rumunija, grčka, bjelorusija, igore sutra nastavi niz ljubim te![]()
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
Ma daj nam sve isto kao u Zenici u prvom poluvremenu samo ubaci TATU i Besica i eto Vranjesa (radi povrede Mujdze).
P.S Dopunio sam spisak.. jos samo tri slobodna mjesta...
- Principatus
- Kontakt:
Treba nam taj jedan gol. On mijenja sve pa i psiholosku situaciju. Ako tamo povedemo zamislite pod kojim ce grcem Irci igrati. Moraju izjednaciti, a niposto primiti gol.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
atmosfera pred ovu utakmicu duplo je mrtvija, nego dan prije pred onu u petak, barem kod mene je tako, ko zna zašto je to dobro, treba nam hladna glava sutra i jedan raspoložen individualac na terenu
Medo je bio bolje rješenje za Zenicu ovako mislim da je bolje Saliha na njegovo mjesto.FliX je napisao/la:Ma daj nam sve isto kao u Zenici u prvom poluvremenu samo ubaci TATU i Besica i eto Vranjesa (radi povrede Mujdze).
Sredina pjanke besa ssejo
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Ko će na Mujdžinu poziciju? Kolašinac?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
KADA SUTA TATA LOPTA SIGURNO ULAZI NA GOLMANOVA VRATA!
No Medo no party
No Medo no party
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Vranješ ...High je napisao/la:Ko će na Mujdžinu poziciju? Kolašinac?![]()
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ne znam sto sve uzimate za ozbiljno, svaka njegova recenica je igra sa medijima i ircima koji ne smiju naslutiti njegov plan.
Ove recenice "mozda cemo igrati sa jednim, mozda sa dva, a mozda cak i sa tri napadaca" otkrivaju svasta i nista, presipanje iz supljeg u prazno.
Rekao je da je Dzeko potpuno spreman i ocekujem igru sa jednim napadacem, ono u Zenici je bila totalno promasena taktika.
Samo neka Mume krene utakmicu i sve ok...
Mene brinu produzeci, ne toliko radi penala i svog zdravlja
vec kako ce neki igraci izdrzati 120 minuta. Vezni red nam je takav da niko osim Pjanica ne moze premasiti preko 70 minuta, sve preko toga ce morati disati na skrge sto nije dobra stvar kad igras protiv otocke ekipe.
Ove recenice "mozda cemo igrati sa jednim, mozda sa dva, a mozda cak i sa tri napadaca" otkrivaju svasta i nista, presipanje iz supljeg u prazno.
Rekao je da je Dzeko potpuno spreman i ocekujem igru sa jednim napadacem, ono u Zenici je bila totalno promasena taktika.
Samo neka Mume krene utakmicu i sve ok...
Mene brinu produzeci, ne toliko radi penala i svog zdravlja
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma pusti ti to.. vidjet ces ti kad Tata na zagrijavanju "podvije" sorcadoo11 je napisao/la:Medo je bio bolje rješenje za Zenicu ovako mislim da je bolje Saliha na njegovo mjesto.FliX je napisao/la:Ma daj nam sve isto kao u Zenici u prvom poluvremenu samo ubaci TATU i Besica i eto Vranjesa (radi povrede Mujdze).
Ako Dzeko ili Pjanic sutra budu na top nivou nemaju oni nikakve sanse 
"We need to suffer. And we need to fight."
Strah me kiksera Spahica i Begovica.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
FliX je napisao/la:Ma pusti ti to.. vidjet ces ti kad Tata na zagrijavanju "podvije" sorcadoo11 je napisao/la:Medo je bio bolje rješenje za Zenicu ovako mislim da je bolje Saliha na njegovo mjesto.FliX je napisao/la:Ma daj nam sve isto kao u Zenici u prvom poluvremenu samo ubaci TATU i Besica i eto Vranjesa (radi povrede Mujdze).
Pusti ti sorc njegov nama pobjeda treba. Medo je moj najdraži igrač al mislim da nije za ovu utakmicu
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Trenutno korisnika/ca: 231983, Edincapitano, General505, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], HariTz, LeCoq, nebeskasila, PrijedorCarsija, Rauber33, soccerfan, trunks1946, tuzlanskinacin i 87 gostiju.