BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ključ je kod Meše njegov je poraz u petak jer ima sve igrace u formi plus Irska ranjena morali smo ih uzeti ili u najgorem 0:0 i danas sve zavisi od sastava kako ce rasporediti igrace jer nemoguce je da Pjanic sve organizuje mora ga rasteretit ,a Džeko se ne smije vracat da uzima loptu jer i u 89min mora imat snage da zabije neki gol za spas..
I nema to nismo imali sreće imali smo je itekako i protiv Velsa i protiv Kipra..
I nema to nismo imali sreće imali smo je itekako i protiv Velsa i protiv Kipra..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma i Irci dobro znaju da je skoro nemoguce da se gore zavrsi 0:0 jer mi nemamo sta izgubiti i do kraja utakmice ce neko morat zabit gol, ili mi ili irci
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bazdarevic je sve unistio sa tom prvom utakmicom, 4-4-2 i duga lopta taktika protiv Irske ko to moze izmisljati osim Safet Susica haha.zgembo89 je napisao/la:Ključ je kod Meše njegov je poraz u petak jer ima sve igrace u formi plus Irska ranjena morali smo ih uzeti ili u najgorem 0:0 i danas sve zavisi od sastava kako ce rasporediti igrace jer nemoguce je da Pjanic sve organizuje mora ga rasteretit ,a Džeko se ne smije vracat da uzima loptu jer i u 89min mora imat snage da zabije neki gol za spas..
Zadnji put da smo tamo igrali prije 3 godina bili su 10 puta bolji od nas i trebali su 3/4-0 pobijediti ali dobro druga vremena i druge ekipe su to bile.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
Rajaaaa...
Doso je i taj dan da na ovu svoju "potpis listu" upisem i "jednu nam jedinu" samo pssss
Rajaaa...
SIIIIITNNOOOOOO
000
Doso je i taj dan da na ovu svoju "potpis listu" upisem i "jednu nam jedinu" samo pssss
Rajaaa...
SIIIIITNNOOOOOO
000
Ako ne pobijedimo, ti više nisi zadužen za odbrojavanja.FliX je napisao/la:Rajaaaa...![]()
Doso je i taj dan da na ovu svoju "potpis listu" upisem i "jednu nam jedinu" samo pssss![]()
Rajaaa...
SIIIIITNNOOOOOO
000
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja znam da cemo sigurno zabiti makar 1 gol, a mozda i vise. Pitanje je veliko mozemo li se odbraniti, a da ga ne primimo, ja mislim tesko.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Penali ce odluciti !
za ove utakmice baraza sjecam se kad je Ciro vodio onda Bosnu protiv Portugala ne mozemo da maknemo u prvom pol i na pauzi u hodnik izlazi iz svlacionice Ćiro i vice Pjanicu udari je sine sa 30m nemoj da razmisljas..
A Meša je primjenjivao isti recept Izrael Vels pa i Kipar stoperi kombinuju malo do Pjanica i onda visoka lopta na Dzeku neki prekrsaj prekid korner i onda go..Al jbg kad su ljudi ko medjedi u odbrani odbaci Ibisevica ko da je od stiropora
A Meša je primjenjivao isti recept Izrael Vels pa i Kipar stoperi kombinuju malo do Pjanica i onda visoka lopta na Dzeku neki prekrsaj prekid korner i onda go..Al jbg kad su ljudi ko medjedi u odbrani odbaci Ibisevica ko da je od stiropora
Sudra da slavimp pa da pratimo avion na letu prema Sarajevu.
Kako smo pratili onaj iz Litvanije.
Kako smo pratili onaj iz Litvanije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
1:2
preokret
preokret
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 16 nov 2015, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Kae usli su u vazdusni prostor BiH ,a jbt ja odma na moja tv Dolac Malta kamera cekam
Ne mogu da shvatim da nasi nisu bili u stanju "izmajmunisati" bar jedan faul na oko 20-25 m od gola da Pjanic pokusa zabiti.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
-
Nerminovic
- Kontakt:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Znaci igra OgiNerminovic je napisao/la:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nad tobom sunce najljepše sja
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Je li i ona svrsila?Nerminovic je napisao/la:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
- ibrakadabra
- Kontakt:
Kad sutra oko 20 casova izađe sastav znacemo na cemu smo.Sve ostalo je palamuđenje.Ako ne pojaca sredinu ja odoh u kino da gledam 007
Vranjes-----Sunjic------SPahic-----Zukanovic
--------------Pjanic-------Cocalic/Besic
Visca---------------Susic-------------------Lulic
--------------Dzeko--------------------
--------------Pjanic-------Cocalic/Besic
Visca---------------Susic-------------------Lulic
--------------Dzeko--------------------
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nerko jesu uspjeli pjevacini ljuidi ga ugurat u prvih 11??? I ako igramo historijsku tekmu oni stavljaju svoje licne interese ispred interesa repke i nas navijaca.Nerminovic je napisao/la:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sutra cemo vidjeti je li promocija s ciljem prodaje pojedinih igraca vaznija od rezultata,u ovom slucaju cak i plasmana na Euro,jesmo li i dalje na staroj praksi da je licni interes pojedinaca ispred interesa navijaca,javnosti i citave drzave,ili smo nesto moralniji i vise sobrazli pa bar u ovako velikim i znacajnim utakmicama.
Vec ce nam u 8 kad budu objavljeni sastavi biti odgovoreno na ovo pitanje.
Vec ce nam u 8 kad budu objavljeni sastavi biti odgovoreno na ovo pitanje.