BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: BiH - Irska (Baraž)
Nervozan sam yebo te .Sto vice citam forum sve me vise nervoza fata.Espn kaze da su sanse 60-40 u korsit Irske.
Zbog ovoga sto ste naveli je potpuni mahnitluk bio produzit Mesin ugovor prije baraza. Nismo jos nijednu utakmicu odigrali da valja nakon SP, ni sa Papetom ni Mesom, cak ni prijateljsku. Sve nesto na silu, preskakanje igre i dopanje stopera prema 16ercu. Takav fudbal smo zadnji put gledali u Valenciji kad smo primili gol u 97.min...Zuko je napisao/la:Bazdarevic je sve unistio sa tom prvom utakmicom, 4-4-2 i duga lopta taktika protiv Irske ko to moze izmisljati osim Safet Susica haha.zgembo89 je napisao/la:Ključ je kod Meše njegov je poraz u petak jer ima sve igrace u formi plus Irska ranjena morali smo ih uzeti ili u najgorem 0:0 i danas sve zavisi od sastava kako ce rasporediti igrace jer nemoguce je da Pjanic sve organizuje mora ga rasteretit ,a Džeko se ne smije vracat da uzima loptu jer i u 89min mora imat snage da zabije neki gol za spas..
I nema to nismo imali sreće imali smo je itekako i protiv Velsa i protiv Kipra..
Zadnji put da smo tamo igrali prije 3 godina bili su 10 puta bolji od nas i trebali su 3/4-0 pobijediti ali dobro druga vremena i druge ekipe su to bile.
Zaista ne vidim kako cemo odjednom poceti igrati sutra. Sreca pa su i Irci ograniceni, 1-1 i penali sutra
- ibrakadabra
- Kontakt:
Rekli su i da cemo ih uzeti u ZeniciBosnaSTL je napisao/la:Nervozan sam yebo te .Sto vice citam forum sve me vise nervoza fata.Espn kaze da su sanse 60-40 u korsit Irske.
Kako se zove onaj sportski list,cini mi se britanci,
prognozirase x,i 1-1
Njih treba pratiti
prognozirase x,i 1-1
Njih treba pratiti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kako se utakmica blizi ja sam uvjeren u prolaz,a iskreno od one utakmice u Zenici nisam puno ni ocekivao,cak nisam ni bio nabrijan,i da sam bio nervozan kao ranije.Sutra cemo zabit rani gol i dotuci Irce 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
bit će ovo sutra neizvjesno do samog kraja kako izgleda.
Samo da mi njima zabijamo gol i neka onda oni nas ganjaju. To bi ih otvorilo samo tako
Samo da mi njima zabijamo gol i neka onda oni nas ganjaju. To bi ih otvorilo samo tako
- ibrakadabra
- Kontakt:
Irska -BiH 2,50 3,20 2,80
1-1 kvota 6,00 najmanja kvota na pogađanje rezultata
1-1 kvota 6,00 najmanja kvota na pogađanje rezultata
- Ponos Torina
- Kontakt:
http://www.skysports.com/football/news/ ... erzegovina
pojedine neznalice koje blate Pjanica redovno neka pogledaju video..
pojedine neznalice koje blate Pjanica redovno neka pogledaju video..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ne znam zbog cega ali sam skoro pa siguran da prolazimo sutra , jedva cekam da besic zaigra....
SN96
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Sinoc sam sanjao da imamo vec 0 : 2 nakon 19.minuta..pogadjali su Dzekson i. Mire iz slobodnjaka!
Dalje pred sam kraj prvog dijela, Irci smanjuju na 1 : 2 .
Odlazi se na pauzu s tim rezultatom, nastavak je poceo , mi imamo rezultat koji nas vodi u Francusku .
Negdje oko 63' minute Dzekson fula 100% sansu za 1 : 3..kako u nogometu je pravilo ako ne iskoristis 100% sansu budes kaznjen.
U 70' min...Irci poravnavaju na 2 : 2...i dalje imamo rezultat koji nas vodi u Francusku .
Irci napadaju svim raspozivim sredstvima od poravnanja, mi uspjevamo nadljuskim mogucnostima da se odbranimo.
Istice regularni. 90' minut..sudac gleda na sat..produzuju se 3.minuta..mi se i dalje herojski branimo.
Tekma ulazi u samu zavrsnicu u 93' minutu..lopta je kod Vranjesa i neznam iz kog samo razloga on dodaje pogresan pas Irci presjecaju..idu prema golu 1 : 1 sa Begovicem.
Beg istrcava i u tom momentu ja se budim..sav sam se preznojio, tako da je ostala nepoznanica da li su Irci zabili za 3 : 2 ili je Beg cudesnom intervencijom odbranio.
Tako je sve izgledalo stvarno

Dalje pred sam kraj prvog dijela, Irci smanjuju na 1 : 2 .
Odlazi se na pauzu s tim rezultatom, nastavak je poceo , mi imamo rezultat koji nas vodi u Francusku .
Negdje oko 63' minute Dzekson fula 100% sansu za 1 : 3..kako u nogometu je pravilo ako ne iskoristis 100% sansu budes kaznjen.
U 70' min...Irci poravnavaju na 2 : 2...i dalje imamo rezultat koji nas vodi u Francusku .
Irci napadaju svim raspozivim sredstvima od poravnanja, mi uspjevamo nadljuskim mogucnostima da se odbranimo.
Istice regularni. 90' minut..sudac gleda na sat..produzuju se 3.minuta..mi se i dalje herojski branimo.
Tekma ulazi u samu zavrsnicu u 93' minutu..lopta je kod Vranjesa i neznam iz kog samo razloga on dodaje pogresan pas Irci presjecaju..idu prema golu 1 : 1 sa Begovicem.
Beg istrcava i u tom momentu ja se budim..sav sam se preznojio, tako da je ostala nepoznanica da li su Irci zabili za 3 : 2 ili je Beg cudesnom intervencijom odbranio.
Tako je sve izgledalo stvarno
Kad god sam, prije utakmice, čitao postove o nečijim snovima (u kojima smo mi pobjeđivali i dobro igrali), uvijek su nas tlačili.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Nerminovic
- Kontakt:
BiH - Irska (Baraž)
Boooooooooli nas qrac ccc za rezultate mi smo se došli samo zajebsat boli nas qurcccc kako je vrijemeeeee ANEL HADZIC NAM dosao praviti probleme aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeee
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
DeepPurple
- Kontakt:
High je napisao/la:
Daj i ti svoju.DeepPurple je napisao/la:
Meni srce lupa 300 na sat od petka (more bit i uu bolnici da cu zaglaviti) ali sam 99% siguran da prolazimo. Ja se samo nadam da cemo pitanje prilaza rijesiti ranije u tekmi cisto da u hitnoj ne zavrsim. Al kako mi volimo ove tekme za grickanje noktiju i hebanje od do, ppitanje prolaska ce biti rjeseno u 90 minutu. 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Probudio se, sanjao sam 1-2 za nas. Sada idem ponovo spavati.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Jednostavno je,treba napasti i dati dva gola,rizikovati da primimo isto toliko.Ovaj rezultat 1-1 otvara puno mogućnosti da te boli tuki...ako budemo igrali na 1-0,tvrda odbrana i sl. Nema nas nigdje.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 231983, Halix131, MaroonBjelave, MM09, PrijedorCarsija, ultrazonfa, Wolffire i 74 gosta.