BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Realno:
Mi cemo vjerovatno dati gol znaci realan rezultat je 1-1 ili 2-1 za Irci.
Ako bude 1-1 onda mislim da bi oni imali vecu sansu za pobjedu u produzetak (extra time) jer su fizicni spremniji od nas (nasi ce biti umorni nakon 90 minuta, Irci nece jer svako od njih igra u Engleskoj gdje je visok tempo).
Ako bi doslo do penale onda su opet favoriti jer Begovic je mozda 3 od 60 penala odbranio katastrofa je sto se tice penale, Dzeko je katastrofa u penale a sigurno ce on biti na listu, a ostali isto nisu dobri osem Hajrovica i Salihovica.
Sansa da idemo na Euro (ako se mene pita): 35%
Mi cemo vjerovatno dati gol znaci realan rezultat je 1-1 ili 2-1 za Irci.
Ako bude 1-1 onda mislim da bi oni imali vecu sansu za pobjedu u produzetak (extra time) jer su fizicni spremniji od nas (nasi ce biti umorni nakon 90 minuta, Irci nece jer svako od njih igra u Engleskoj gdje je visok tempo).
Ako bi doslo do penale onda su opet favoriti jer Begovic je mozda 3 od 60 penala odbranio katastrofa je sto se tice penale, Dzeko je katastrofa u penale a sigurno ce on biti na listu, a ostali isto nisu dobri osem Hajrovica i Salihovica.
Sansa da idemo na Euro (ako se mene pita): 35%
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
Samo opušteno, momci! Idemo po EURO! 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
Nerminovic
- Kontakt:
Masala sto nas ima 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Bice 2:2 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Daj kakav info koji nemamo.Nerminovic je napisao/la:Masala sto nas ima![]()
- JohnCleese
- Kontakt:
Da li su cuvari nacionalnog i vjerskog interesa spjevali kakav ep o Ognjenu ???Nerminovic je napisao/la:Masala sto nas ima
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bešić dere gyzove od prve minute !!!!!!!!1
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nismo previse o tome sinoc, nesto malo smo pricali znaci koliko sam ja shvatio...Ogi igra, Besic, Pjana, Medo, Dzeko, Lula, Visca nemojte me ovaj put drzati za rijecSlevinKelevra je napisao/la:Daj kakav info koji nemamo.Nerminovic je napisao/la:Masala sto nas ima![]()
BackSpace United
BackSpace United
- JavierBosnia
- Kontakt:
Evo jedan info koji nemate, Bega od sinosnjeg treninga ima problema sa 2 prsta desne šake. Mali prst i onaj do njeg.
Spreman ce biti nema frke, ali ce ispod rukavice nositi onu zastitu nezz kako se zove
Spreman ce biti nema frke, ali ce ispod rukavice nositi onu zastitu nezz kako se zove
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
1:0 za Irce, neka blesava kontra i gol Waltersa nakon odlicnog centarsuta Bradyja. Necemo imati ni za cim zaliti jer cemo imati samo jednu polusansu (Dzekin udarac glavom preko gola). Pjanic ce biti najgori na terenu, Begovic sa par odbrana popraviti dojam iz dosadasnjih kvalifikacija, ali nedovoljno za plasman.
Sudija iz Holandije koji će dijeliti pravdu u Dablinu voli Enesa Begovića!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Odakle ti to?JavierBosnia je napisao/la:Evo jedan info koji nemate, Bega od sinosnjeg treninga ima problema sa 2 prsta desne šake. Mali prst i onaj do njeg.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Re: Odg: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Uglavnom ništa nema. Jedina solucija je na Stupine, uzet daljinski od konobarice i prebaciti tekmu.AsharaK je napisao/la:Ajd brate, proslijedi infoHariTz je napisao/la:Otkazano.. A haman kako pričaju i po kafićima nema ništa.. to upravo provjeravam.AsharaK je napisao/la:U Tuzli nema nista vcrs na Trgu?
Možda kao bude u Firmi i onom Sidneyu, ali to je na dugom štapu.
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 16 nov 2015, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Potvrdjeno jutros brate iz hotelaSarmelino je napisao/la:Odakle ti to?JavierBosnia je napisao/la:Evo jedan info koji nemate, Bega od sinosnjeg treninga ima problema sa 2 prsta desne šake. Mali prst i onaj do njeg.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Damnnn sonArtetitis je napisao/la:1:0 za Irce, neka blesava kontra i gol Waltersa nakon odlicnog centarsuta Bradyja. Necemo imati ni za cim zaliti jer cemo imati samo jednu polusansu (Dzekin udarac glavom preko gola). Pjanic ce biti najgori na terenu, Begovic sa par odbrana popraviti dojam iz dosadasnjih kvalifikacija, ali nedovoljno za plasman.
"You'll Never Walk Alone"
Odakle ti ovoHigh je napisao/la:Sudija iz Holandije koji će dijeliti pravdu u Dablinu voli Enesa Begovića!![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bit ce gusto, ali ocekujem nekih 1-2 za nas 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ja sad dao intervju rekao bit ce gusto bit ce 0-2Frankie je napisao/la:Bit ce gusto, ali ocekujem nekih 1-2 za nas
BackSpace United
BackSpace United