FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- milanribar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bas me zanima koga bi izbacili iz tima da ubacite tog jako potrebnog destruktivca, jer su kod vas svi dobri, najkorisniji i slicno? Ovaj latvijac sto je pile insajder postavio ako potpise ja nikad vise slovo necu napisati na forumu, obecavam.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ako ne potpise ne mora znaciti da ga ne mozemo dovesti jer ako ne zadovolji koji ce nam k...cmilanribar je napisao/la:Bas me zanima koga bi izbacili iz tima da ubacite tog jako potrebnog destruktivca? Ovaj latvijac sto je pile insajder postavio ako potpise ja nikad vise slovo necu napisati na forumu, obecavam.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
A sto se tice ovoga koji bi izletio od dade, jovana i amira, pa gdje pise da moraju sve trojica igrati imat ce konkurenciju izmedju sebe pa koja dvojica budu bolja nek igraju ionako nam je ta konkurencija u ekipi prijeko potrebna
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- milanribar
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Pa logicno da nece potpisti, jer Alihodzic ne zna pricati latvijski, mozda da malo tukne ruski i sve ce propasti.MrRiccoli je napisao/la:Ako ne potpise ne mora znaciti da ga ne mozemo dovesti jer ako ne zadovolji koji ce nam k...cmilanribar je napisao/la:Bas me zanima koga bi izbacili iz tima da ubacite tog jako potrebnog destruktivca? Ovaj latvijac sto je pile insajder postavio ako potpise ja nikad vise slovo necu napisati na forumu, obecavam.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Pa ne zna ni portugalski pa dolaze nekakvi brazilci, a da je Alihodzic smetalo na poziciji spprtskog direktora to i ja mislim. A Latvijac ako zadovolji potpisat ce ako ne onda nam i ne trebamilanribar je napisao/la:Pa logicno da nece potpisti, jer Alihodzic ne zna pricati latvijski, mozda da malo tukne ruski i sve ce propasti.MrRiccoli je napisao/la:Ako ne potpise ne mora znaciti da ga ne mozemo dovesti jer ako ne zadovolji koji ce nam k...cmilanribar je napisao/la:Bas me zanima koga bi izbacili iz tima da ubacite tog jako potrebnog destruktivca? Ovaj latvijac sto je pile insajder postavio ako potpise ja nikad vise slovo necu napisati na forumu, obecavam.
- milanribar
- Kontakt:
Ja ti kazem da na ovom forumu svaki igrac iz nase vezne linije je najkorisniji i kad se vodimo tim, koga izbaciti. Ja bi Blagojevica izbacio a on vidis dobar. Onda Amir na klupu mora, nema druge.MrRiccoli je napisao/la:A sto se tice ovoga koji bi izletio od dade, jovana i amira, pa gdje pise da moraju sve trojica igrati imat ce konkurenciju izmedju sebe pa koja dvojica budu bolja nek igraju ionako nam je ta konkurencija u ekipi prijeko potrebna
@pile, ovaj mi se ne cini da imas bas puno mozga, ide srcem i cesto ispada, ali rusi sve pred sobom...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
29 god ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
malo statistike da podjelim: u evropskim takmicenjima, za zeljeznicar je nastupilo ukupno 170 igraca, od kojih se cak 46 upisalo u listu strijelaca. najvise nastupa ima blagoje bratic (27), dok je najvise golova dao josip bukal (14).
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ima skauting protivnika i imaš karakteristike naših igrača pa na osnovu toga i taktike koju trener želi na klupi ostane jedan od trojice iz veznog reda a nekad i taj destruktivac. Nekad zbog kartona će neko morati izostati i sl. mi ovdje pričamo o tome da nemamo takvog nikako u ekipi, a ti stvarno malo odvadi sa postovima. Pa majke mi moje, ja te ne ukidam jer me interesuje i to šta neko kao ti ima za reći. Imao si i ti po meni dobrih komentara, ali nemoj baš sve trolati namjerno.milanribar je napisao/la:Bas me zanima koga bi izbacili iz tima da ubacite tog jako potrebnog destruktivca, jer su kod vas svi dobri, najkorisniji i slicno? Ovaj latvijac sto je pile insajder postavio ako potpise ja nikad vise slovo necu napisati na forumu, obecavam.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 16 nov 2015, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Hasanović ili Blagojević, mislim da je ključna stvar u svemu tome trener, a ne njihove pozicije i uloge. Prvi je imao daleko manje obaveza nego drugi, ta utrčavanja iz drugog plana su više zadaci trenera nego li osjećaj za prostor i gol. Nemaš ti puno koristi od Blagojevića iz drugog plana jer je daleko bolji kad stoji ispred šesnaesterca.
Hasanović jeste bio klasični zadnji vezni, osigurač, ali koliko god dobar bio u nekim stvarima, u ostalim je bio loš. Blagojević je centralni vezni koji ima obaveze u oba pravca i sve to radi dosta dobro. Po meni, ono što dobiješ od Blagojevića u oba pravca, daleko je korisnije od Hasanovića u jednom ili ono što je radio Hasanović nazad, solidno radi i Blagojević, nije to toliko lošije da se osjeti u igri. Osim tog skoka, ali to je stvar fizike, ne znanja i mogućnosti.
Amir meni nije za desetke, na kraju krajeva ta pozicija skoro da i ne postoji u modernom fudbalu, već je on za ono što sad igra, playmakera iz dubine, kreativni centralni vezni koji igra dobro i nazad, ali da bi dostigao puni potencijal i pokazao ono što zna, potreban mu je igrač kojem je posao, u najužem smislu, da Amir izgleda dobro. Trkač koji je odličan u defenzivnim zadacima, ali koji zna sačuvati i predati loptu.
Dado sa pravim stavom je odličan igrač, strašan.
To su ti ključni paramateri za njegovu poziciju. Golovi i asistencije su samo bonus i što se mene tiče, ako poradi na nekim drugim stvarima ne mora nikad ni zabiti ni asistirati.
Hasanović jeste bio klasični zadnji vezni, osigurač, ali koliko god dobar bio u nekim stvarima, u ostalim je bio loš. Blagojević je centralni vezni koji ima obaveze u oba pravca i sve to radi dosta dobro. Po meni, ono što dobiješ od Blagojevića u oba pravca, daleko je korisnije od Hasanovića u jednom ili ono što je radio Hasanović nazad, solidno radi i Blagojević, nije to toliko lošije da se osjeti u igri. Osim tog skoka, ali to je stvar fizike, ne znanja i mogućnosti.
Amir meni nije za desetke, na kraju krajeva ta pozicija skoro da i ne postoji u modernom fudbalu, već je on za ono što sad igra, playmakera iz dubine, kreativni centralni vezni koji igra dobro i nazad, ali da bi dostigao puni potencijal i pokazao ono što zna, potreban mu je igrač kojem je posao, u najužem smislu, da Amir izgleda dobro. Trkač koji je odličan u defenzivnim zadacima, ali koji zna sačuvati i predati loptu.
Dado sa pravim stavom je odličan igrač, strašan.
Po tome koliko pretrči na terenu, koliko terena pokrije, broj oduzetih lopti, broj lopti koje je povratio u svoj posjed, broj dobijenih duela, broj dobijenih zračnih dueal, broj driblinga, broj uspješnih dodavanja, broj ključnih dodavanja.milanribar je napisao/la: Dobro, po cemu cemo znati da li je najkorisniji na terenu kao sto tvrde drugi? Objasni nam fudbalski magu molim te? Jedva cekam da procitam.
To su ti ključni paramateri za njegovu poziciju. Golovi i asistencije su samo bonus i što se mene tiče, ako poradi na nekim drugim stvarima ne mora nikad ni zabiti ni asistirati.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- milanribar
- Kontakt:
Pa da to sve ima sto ti navodis ne bi se borili za opstanak sad, i ne bi u 15 kola dali 16 golova, u konkurenciji s ekipama Mladosti, Rudara, Radnika. Sta to Blagojevic pokriva, gdje on trci i koliko pretrci, u Prijedoru si primio gol u 2 minuti i od tad nisi posteno opucao na gol. Samo u toj utakmici je imao 20 pogresnih pasova.Ako ne vjerujes meni upali utakmicu i pogledaj.
To sto si ti naveo radi samo Dado i njega nazivaju klocem, da nema pojma i slicno. Ti isti forum strucnjaci.
To sto si ti naveo radi samo Dado i njega nazivaju klocem, da nema pojma i slicno. Ti isti forum strucnjaci.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Jel' to samo Blagojević kriv što u Prijedoru nismo opucali na gol? Svih 11 igrača je bilo za čistu nulu, što sad Blagojevića izdvajati, čemu ti je on kriv? Zapamti samo njegove partije u Europi kad smo mu se svi klanjali ovdje.
Ti dovedi kojeg god boljeg igrača na njegovoj poziciji, jel' fakat misliš da bi nešto promijenio u Prijedoru?
Ti dovedi kojeg god boljeg igrača na njegovoj poziciji, jel' fakat misliš da bi nešto promijenio u Prijedoru?
Životni saputnik! 1921
Da ima? Kako može imati broj broj driblinga?milanribar je napisao/la:Pa da to sve ima sto ti navodis ne bi se borili za opstanak sad, i ne bi u 15 kola dali 16 golova, u konkurenciji s ekipama Mladosti, Rudara, Radnika. Sta to Blagojevic pokriva, gdje on trci i koliko pretrci, u Prijedoru si primio gol u 2 minuti i od tad nisi posteno opucao na gol. Samo u toj utakmici je imao 20 pogresnih pasova.Ako ne vjerujes meni upali utakmicu i pogledaj.
Da li se može desiti da on ili bilo ko drugi odradi sve svoje zadatke, a da Željo izgubi 5:0?
Da li je zbog njega Željo zabio 16 golova? Šta je on to uradio pa zbog njega Željo ne zabija?
Da li pogrešan pas zavisi samo od onoga ko upućuje loptu? Da li jedan super ekstra mega kvalitetan veznjak imao pogrešan pas kad u ekipi ima saigrače koji izađu onako anemično kao u Prijedoru?
Imao je on loših partija, daleko od toga, ali sve u svemu je najkonstantiji igrač ove sezone i dobar veznjak.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Vi ste gori sto ga citirate, daj ba ignorisi dalabu. Treba se njemu eto podnositi report 
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- milanribar
- Kontakt:
On je doveden kao pojačanje i ne mogu Amir i Dadonu isti kos s njim. U Evropi je bio dobar poslije toga nas koštao bodova i bodova.ceze je napisao/la:Da ima? Kako može imati broj broj driblinga?milanribar je napisao/la:Pa da to sve ima sto ti navodis ne bi se borili za opstanak sad, i ne bi u 15 kola dali 16 golova, u konkurenciji s ekipama Mladosti, Rudara, Radnika. Sta to Blagojevic pokriva, gdje on trci i koliko pretrci, u Prijedoru si primio gol u 2 minuti i od tad nisi posteno opucao na gol. Samo u toj utakmici je imao 20 pogresnih pasova.Ako ne vjerujes meni upali utakmicu i pogledaj.
Da li se može desiti da on ili bilo ko drugi odradi sve svoje zadatke, a da Željo izgubi 5:0?
Da li je zbog njega Željo zabio 16 golova? Šta je on to uradio pa zbog njega Željo ne zabija?
Da li pogrešan pas zavisi samo od onoga ko upućuje loptu? Da li jedan super ekstra mega kvalitetan veznjak imao pogrešan pas kad u ekipi ima saigrače koji izađu onako anemično kao u Prijedoru?
Imao je on loših partija, daleko od toga, ali sve u svemu je najkonstantiji igrač ove sezone i dobar veznjak.
de molim te navedi te greske koji nam je on uzeo tolike bodovemilanribar je napisao/la:On je doveden kao pojačanje i ne mogu Amir i Dadonu isti kos s njim. U Evropi je bio dobar poslije toga nas koštao bodova i bodova.ceze je napisao/la:Da ima? Kako može imati broj broj driblinga?milanribar je napisao/la:Pa da to sve ima sto ti navodis ne bi se borili za opstanak sad, i ne bi u 15 kola dali 16 golova, u konkurenciji s ekipama Mladosti, Rudara, Radnika. Sta to Blagojevic pokriva, gdje on trci i koliko pretrci, u Prijedoru si primio gol u 2 minuti i od tad nisi posteno opucao na gol. Samo u toj utakmici je imao 20 pogresnih pasova.Ako ne vjerujes meni upali utakmicu i pogledaj.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Pa njemu jeste ona je pitar ima utakmica na koj im je uzeo bodove.phily je napisao/la:[de molim te navedi te greske koji nam je on uzeo tolike bodove
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pecate se ko ribe. On je prije par mjeseci pod drugim nikom govorio da bi Bajić bio najbolji na krilu. Sad je uzeo Balgojevica, a ubrzo će naći nekog drugog.
nego gdje nam je zapeo bus brendirani sigurno na carini zapelo hahahah onaj ko je i obecao taj bus sta okolo prica
tek sada znam koji idiioti rade u klubu
sretno nam kakve budale rade u klubu

tek sada znam koji idiioti rade u klubu
sretno nam kakve budale rade u klubu
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Kajkutenjoyer, Mana i 60 gostiju.