Omerbavarac je napisao/la:Xabijev pravi nasljednik je Pjanic.![]()
Vijest da Zehcigeri napustaju AA je vise nego sjajna.
najbolji potpis na forumu
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Omerbavarac je napisao/la:Xabijev pravi nasljednik je Pjanic.![]()
Vijest da Zehcigeri napustaju AA je vise nego sjajna.
Ma kakvi Irci, nece ti taj meda za repku, on ti je ko i amidzic, za Minken glavu gurao gdje niko nije htio nogu, dok je za BiH lagano trckarao, pa se ufati malo za lozu, il napravi namjeran crveni i izađe rahat. A i sto bi, zna gdje su mu pare.isakovich je napisao/la:Hahah Omere opet ti sa Pjanicem,ne navlaci ga k nama pobugu brate,, al ako veceras pokaze i dokaze neka dodje, Irci su mu ulazna karta Minkena

Bild | After Müller and Boateng, David Alaba is the next player to sign a new contract with Bayern
Ako sam ja dobro pročitao na Fcb.de da se Robben vec vratio u Minhen dobio postedu za vcrs od nasih samo Miller igra na toj utakmici Njemačka-HolandijaBavaracZenica je napisao/la:Dok je Pep tu siguran sam da Thiago nece maket iz Minhena, cak i da dozivi povredu nedaj Boze kao Badstuber ili Ribery..
Vcrs se nastavljaju i prijateljske utakmice, dosta nasih igraca ce biti na terenima vcrs, nadamo se bez povreda, oci su uprte u duel Njemacka - Holandija, nadam se da Robben nece imat problema sa povredom, kao i svi nasi ostali igraci i da ce biti spremni za Schalke !!
Daaj da li si ozbiljan??? Zasto bi njemu bila buducnost upitna? Bayern se ne odrice igraca tek tako,sjeti se kroz historiju kako je to islo... Ni Owen Hargreavas ni Memo Scholl, ni Badstuber, Robben,Ribery tako isto se nece odreci ni Thiaga.anelbavarac je napisao/la:Staklenom Špancu Thiagu, je veoma upitna buducnost u Bayernu.
Taman se vrati, uhvati ritam, odigra nesto onda povreda, i to koja po redu.
Ako se problemi nastave, odlazak je neminovan.
Kirhof je tu, spreman, sve se čini da je višak?R32 je napisao/la:Sta je sa Kirhofom?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.