BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Koliko nas ima u dablinu?
[youtube][/youtube]

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako se vec svi slazemo da ce Irska igrati otvorenije, mozda ne planski ali publika ce ih 'pogurati' naprijed, to bi znacilo da odbrana i taj njihov bedem nece vise biti jaki ni 'gusti' kao u Zenici. To po meni otvara jos jedan segment nase igre koji nije dovoljno iskoristen, a to su sutevi sa 30ak metara.
Imas Medunjanina s jedne, a svi smo vidjeli za sta je sposoban sa distance, i Pjanica s druge, a o njemu ne treba trositi tastauru. Sta fali probati koji put?
U modernom fudbalu taj sut se sve manje i manje koristi, posebno u jacim ekipama, koje vise teze guranju lopte na stranu ili 'podvaljivanjem' u tim situacijama. Imam osjecaj da su fudbaleri neodlucni jer se los sut smatra skoro kao izgubljena lopta. Ponavljam, kad u ekipi imas sutere kakve mi imamo, treba isprobati koji put. U Zenici svega jednom ili dva puta... Malo je to za 90 minuta i 70% posjeda.
Imas Medunjanina s jedne, a svi smo vidjeli za sta je sposoban sa distance, i Pjanica s druge, a o njemu ne treba trositi tastauru. Sta fali probati koji put?
U modernom fudbalu taj sut se sve manje i manje koristi, posebno u jacim ekipama, koje vise teze guranju lopte na stranu ili 'podvaljivanjem' u tim situacijama. Imam osjecaj da su fudbaleri neodlucni jer se los sut smatra skoro kao izgubljena lopta. Ponavljam, kad u ekipi imas sutere kakve mi imamo, treba isprobati koji put. U Zenici svega jednom ili dva puta... Malo je to za 90 minuta i 70% posjeda.
IzvoliMramic je napisao/la:Da li mi moze neko poslati bih - irska prvo pol da pogledam....
Zahvaljujem , nek ti se veceras sve zelje ostvareSoba je napisao/la:IzvoliMramic je napisao/la:Da li mi moze neko poslati bih - irska prvo pol da pogledam....

SN96
- IgmanskiVuk
- Kontakt:
www.watchfullmatchesandshows.comMramic je napisao/la:Da li mi moze neko poslati bih - irska prvo pol da pogledam....
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
[youtube][/youtube]
Zabij ga Edineeee
Zao mi Dzeke malo, kakvi sve debili o njemu pisu pjesme boze dragi

Zabij ga Edineeee

Zao mi Dzeke malo, kakvi sve debili o njemu pisu pjesme boze dragi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar možete gledat prvo poluvrijeme? Ja ne mogu, već me nervoza ubi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja sam sinoc gledao snimak... Irci na poluvremenu hvale Viscu, cude se kako je takav igrac relativno nepoznat i sugerisu da ga Brady ne moze cuvati i da ga treba mjenjati... Ostalo znate 

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ko god da je debilizam je teskiPerryFred je napisao/la:Nije to Baja Mali Smrdo.Sarmelino je napisao/la: Zao mi Dzeke malo, kakvi sve debili o njemu pisu pjesme boze dragi

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Cirka 2.500.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Koliko nas ima u dablinu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Tryg je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Moja zelja za večeras
Preko koje stranice ovo radis ?
Prijatelju nema ti te stranice pomocu koje to mozes uraditi. TO sam ja napravio u Photoshopu jer vodim tu stranicu na fejsu.
Uglavnom nakon sto sam napravio taj sastav gore, neposredno poslije toga izasle su i informacije gdje irski mediji predvidjaju IDENTIČAN sastav kao sto sam ja gore graficki prikazao
Za one koji ne znaju, Mujdza veceras nece igrati 99%, dok Sunjic je lakse povrijedjen na sinocnjem treningu i ne zna se hoce li poceti.
Nebi me cudilo da Zukanovic igra beka, a Cocalic sa spahicem
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Što se Mujdža povrijedi pred ovakvu utakmicu 

''Neka me mrze samo da me se boje''
-
- Kontakt:
zamisli zukanovic pobjedonosni gol postigne , pa digne dres a ispod dresa pusi ga safete

HeraklitMracni je napisao/la:zamisli zukanovic pobjedonosni gol postigne , pa digne dres a ispod dresa pusi ga safete![]()
![]()

Zadnja izmjena: X31987, dana/u 16 nov 2015, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
HeraklitMracni je napisao/la:zamisli zukanovic pobjedonosni gol postigne , pa digne dres a ispod dresa pusi ga safete![]()
![]()

- JavierBosnia
- Kontakt:
Taj šošon ga moze samo nama zabiti hahaHeraklitMracni je napisao/la:zamisli zukanovic pobjedonosni gol postigne , pa digne dres a ispod dresa pusi ga safete![]()
![]()
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- rob do bagro
- Kontakt:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.