BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Fuck Society
Samo mu fali bijeli mantilSarmelino je napisao/la:TATA IZGLEDA ZAJEBANO A COCALIC MI LICI NA PROFESORA BIOLOGIJE YEBO SEBE
Voli te tvoje Sarajevo.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
e nisam... dobar mi haver... ali nisam numa...Evander je napisao/la:Ti si 100 posto Numa.jovanmaksimovic je napisao/la:cim ovi cesi prenose utakmicu, znaci da uzimamo
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
FOR PAUL
Dobro tebra al salje se onda pogresna poruka svijetu!GabrielBatistuta je napisao/la:Ma nabijem na **** i pariz i francusku vise iskreno nek rade sta hoce sto se mene tice mogu zvizdati samo da dobijemo
Re: RE: Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Sorry. Rekoh, navijas za Zelju, zivis u Ceskoj...jovanmaksimovic je napisao/la:e nisam... dobar mi haver... ali nisam numa...Evander je napisao/la:Ti si 100 posto Numa.jovanmaksimovic je napisao/la:cim ovi cesi prenose utakmicu, znaci da uzimamo
Pozdravi Numu.
Sent from my D6603 using Tapatalk
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
pa i zivim u ceskoj, druzimo se numic i ja...Evander je napisao/la:Sorry. Rekoh, navijas za Zelju, zivis u Ceskoj...jovanmaksimovic je napisao/la:e nisam... dobar mi haver... ali nisam numa...Evander je napisao/la: Ti si 100 posto Numa.
Pozdravi Numu.
FOR PAUL
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
LH?jovanmaksimovic je napisao/la:pa i zivim u ceskoj, druzimo se numic i ja...Evander je napisao/la:Sorry. Rekoh, navijas za Zelju, zivis u Ceskoj...jovanmaksimovic je napisao/la: e nisam... dobar mi haver... ali nisam numa...
Pozdravi Numu.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Fuck Society
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Fuck Society
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, arabijskisupi, AshburtonG, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavarian_bk, bhfanatic14, BiH26, Bing [Bot], Blackwargreymon, boki86, Bosanac90, Bumbaclat, Cautinho, Confiance, CrvenoCrnaArmija, D97, Daduli, DanijelTZ, darker10, delko, eaglebvb09, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., FerdinandF, Google Adsense [Bot], Gunner4, HariTz, harko35, Hrasno15, Jabroni, James1987, Josip321, karajlo, Kaunas, lakilone, LenyYoro15, Lynx, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Marsiano, miguelramos, miki09, mk1008, MokraKifla, nebeskasila, PointBlank, PSV, resko1, rishovski, Riziko, SanaBosna, Shevko, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, trunks1946, tutankamon1905, UtdBiH21, Venom, VensanKasel, zemuntrg i 535 gostiju.