BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
opet spahic
gotovo, idite kuci
ma idite u pizdu materinu
FORZA MILAN !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- JackTheStripper
- Kontakt:
ne slomi ga, al zube polomi.
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Ništa. Nadati se da će naučiti kako igrati sa mudima od Iraca.evybih je napisao/la:........sta reci
Sent from my D6603 using Tapatalk
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
EdoBlipara
- Kontakt:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
On je kita pitarska!miden je napisao/la:Duljevic je za Lulica - Maradona
Ne gledam čitavu utakmicu ali mi se čini sa su samo fizički bolje pripremljeniji .FrancescoTotti je napisao/la:Bar znaju uputit centarsut .ppppp je napisao/la:Ovi nemaju ni jednog,sve go trkač,Niđe vezeFrancescoTotti je napisao/la:JEDINI NAS SKOLOVAN IGRAC JE PJANIC!
Svi ostali su krkani koji kao da igraju u nasoj ligi!
Samo kod pjanica se ne bojim da nece 'profulat loptu' i znam da ce biti tacan pas...
Nismo uspjeli
Tako velika fudbalska nacija da nisu u stanju naći 11 fudbalera nego 11 klasičnih nabildanih lipicanera
Bruka bi bila da ovo ode na EP
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, arabijskisupi, atomac123, AvantiBL, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavarian_bk, BiH26, Bing [Bot], Blackwargreymon, boki86, Bordo10, brig, Brokula, CAGarfia, Cautinho, Confiance, CudanLik, Cwirek, D97, DanijelTZ, darker10, delko, DjaniTarik, donCorleone1892, eaglebvb09, enobarca, exampLe., General505, Google [Bot], GrbavicaHrammm, greenwood, HalaMadrid, HariTz, harko35, Hrasno15, invincible1921, James1987, jasmin10, Jurica95, kakarut, karajlo, Kaunas, lakilone, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, MaroonBjelave, Marsiano, mavi, miguelramos, miki09, MikiPirs, MiranGlasnic, mk1008, Mocvara1991, moreno123, Muumii, napapijri1987, nebeskasila, NEZALAGANJE, resko1, Resolute, rio_Ferdy88, Rosicky, s4mke, Sarun, Shevko, signalidunapark, soccerfan, soxx, StevieG8, THEC, TofiTofita, Tracy3McGrady, TripleThreat, trunks1946, tutankamon1905, unavita, Venom, Zaboljesutra, zemuntrg, Zglavkar, Zrinjaaaa i 695 gostiju.