Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Mi očito ne gledamo istu utakmicu. Ja gledam repku, ti možda gledaš neku Rominu utakmicu.rope11 je napisao/la:Prije nego sto neki pocnu kenjati po njemu, momak je bio nas najbolji igrac medju ovim jadovima. Kamo srece da su svi usli u utakmicu kao on...
Veliko razocarenje u ovom dvomecu. Ni M od Misketove klase.
bitno je da ima 10-ku na leđima, to je broj za virtuoze, mađioničare, a i ona je često mađioničar, samo u negativnom smislu
Fuj "igracino"!
Ocigledno da ne gledamo.bull21 je napisao/la:Mi očito ne gledamo istu utakmicu. Ja gledam repku, ti možda gledaš neku Rominu utakmicu.rope11 je napisao/la:Prije nego sto neki pocnu kenjati po njemu, momak je bio nas najbolji igrac medju ovim jadovima. Kamo srece da su svi usli u utakmicu kao on...
Nije ovo da se razumijemo ni 50% onoga sto on moze, al' to sve govori kakav je ostatak ekipe kad je on najsvjetlija tacka veceras.
Ne mogu mu nista prigovoriti jer se jedini trudio, bolje nije ni moglo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Mire je oličenje mentaliteta naše repke, kad god je bitno obavezno odigraj što lošije.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Mire je vcrs bio cak i najbolji
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
poslije jedne sezone u Barci, završit' će u Tottenhamu
Skim ce igrat ba sra ste bavakili na momka kad nema skim igrat nit ima koga iza sebe mora se vratit na svoju polovibu uzet loptu I dat je mrtvom visci lulicu medu nit ima koga da trci za njega bit ima koga da mu da loptu ili on njemu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mire je igracina al su oko njega panjevi! Ovim debilima ni Messi ne bi pomogo.
🔵⚪
fale mu De Rossi i Nainggolan, da njegova loša igra ne dođe do izražaja kao u merdi 
Sta bi onda kod nas licilo bez pjanica pa nebi centra presli
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
vi što ga branite vodite ga kući on nemože igrati ni u lokakalnom klubu u kalesiji
-
DeepPurple
- Kontakt:
Dobri duh, bez sjekire.
Ja opet kazem, nas najbolji igrac veceras. Ne obaziri se pjanke na ovim dezurnim kenjalima kojima je vrhunac zivota popljuvati te.
Ne kazem da je bio fantastican jer je ovo veceras sramorna partija nasih, al' imam osjecaj da je jedini pored Kolasinca usao na teren sa zeljom da pobjedimo i jedini koji je povezivao igru od odbrane do napada tako da mu stvarno nemam nista zamjerit.
Da je moglo bolje - moglo je, al' kad niko oko tebe nije raspolozen za igru, sta tu mozes onda. Nista.
Ne kazem da je bio fantastican jer je ovo veceras sramorna partija nasih, al' imam osjecaj da je jedini pored Kolasinca usao na teren sa zeljom da pobjedimo i jedini koji je povezivao igru od odbrane do napada tako da mu stvarno nemam nista zamjerit.
Da je moglo bolje - moglo je, al' kad niko oko tebe nije raspolozen za igru, sta tu mozes onda. Nista.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobar si ti Mire igrac, ali nisi krema fudbala.
Nemam ništra kontra Miralema, ali previše se ocekuje od momka. Valjda ga naši drkaci trpaju epitetima, pa onda ovi drugi jedva docekaju.
On mora imati u ekipi još dva-tri dobro raspložena igraca da bi bio dobar.
Nemam ništra kontra Miralema, ali previše se ocekuje od momka. Valjda ga naši drkaci trpaju epitetima, pa onda ovi drugi jedva docekaju.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=18260Husika je napisao/la:Ja funkcionisem na nekom tebi a i 95% ostalih forumasa nedostiznom leveluchily-rz je napisao/la:Rasprave ? Kakve crne rasprave rodjak kad nisi "otvoren" za iste,.
Kakvo sunce,kakva crna zemlja ? Ovo bi trebalo da bude stilsko izražajno sredstvo što nazvaše metaforom i ja bi trebao da razumijem šta si ti kao pisac želio reci ?
Mani se pjesnickog govora i daj neko sadržajnije i argumentovanije mišljenje da bi neko mogao s tobom raspravljati,.Ja ne primjecujem ni šta ti u suštini želiš postici sa svojim pisanjem na ovoj temi osim da se ponavljaš i vuceš rasprave koje nikad ne završiš,.
Uvjek se resetuješ i vratiš na pocetak,.![]()
Posto si ovdje dugo sigurno znas? da detektujem "kvar" godinama prije svih, koji zbog nedostupnosti levela nakon moje detekcije idu sa ismijavanjem, prvo glasan smijeh koji se vremenom utihnjuje i prelazi u djelimicno slaganje sa mojom tezom i na kraju ti isti pocnu pisati ono sto sam ja pisao godinu prije, i tad ja polako-lagano to napustam i smijem se onim sto gaze mojim "utabanim" stazama !!!![]()
Nisam ti ja od onih koji kopiraju, idu linijom manjeg otpora, ja izanaliziram dobro sve prije iznosenja necega pa koliko god to u tom trenutku djelovalo radikalno ne libim se iznijeti i neces vjerovati nikad fulao nisam, da, da hebeno nikada![]()
Ma ne, nisam Narcis, bas sve pokusavam podijeliti sa rajom, moji bivsi banovani nickovi od strane moderatora koji zbog tog sto su "titul-ovani" kao modovi, po defultu smatraju da oni tebaju biti ti cija je pamet i rijec u "raspravi" zadnja.
Zamisli moj se nickname pisao Za_raju i Gringobih, kakav narcis
Pjanic, sta da ti ja pisem, vrati se koju godinu u nazad na ovoj temi pa ces vidjeti ono sto si ti mozda tek veceras skontao nakon izlaska laznog igraca iz igre, ali ti ego ne da priznati da je "fake player" ...
Vidi ove slike, govori vise od 10000 rijeci...
Ja sad tebi objasnjavati kako on treba slati lopte napadacima i driblingom stvarati viska igraca a ne kriti se, biti sa Dzekom ili malo iza njega kad imamo napad ili kad se branimo da bude sa Besom u liniji a ne sve obrnuto, nemam volje...
Jos cu ti ovaj put ponoviti, nikad sa Pjanicem u ekipi necemo dobiti vaznu (i protiv osrednjeg protivnika) tekmu jer igramo sa 10 igraca na terenu, plus sto nam ubija samopouzdanje i agresivnost cijeloj ekipi !!!
Hebo vas Mire u guzicu !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
I ja trebam imati 2-3 miliona na racunu da bi bio milioner !!!Belmin6 je napisao/la:Dobar si ti Mire igrac, ali nisi krema fudbala.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: Beduin, BosnianDragon2024, CAGarfia, Drum, FerdinandF, galia95, Goalgetter, Imamkarbarum, lol89, Tekstilac1970, zastitaIdentiteta i 117 gostiju.