Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Ko je gledao njegove izjave prije utakmica u baražu, znao je da se Meša ukakio i da, u pojedinim momentima, nije znao šta govori. Baraž je vruć krompir za njega, ali sam ga je prihvatio. Šteta, ponajviše zbog utakmice u Zenici, iako mislim da bi nas ovi prangijali dokad bi htjeli, i da bi uspjeli stići svaki rezultatski deficit.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
rješiš se jednog delegata, dođe drugi
Papeta stvarno ne volim, ali ga više cijenim samo zato što je uvijek i protiv svakog praktikovao napadački fudbal
Papeta stvarno ne volim, ali ga više cijenim samo zato što je uvijek i protiv svakog praktikovao napadački fudbal
Ti si me prozvao da cu jesti g.ovna, nije te stid! Kritikovao sam ga jer ne zna, evo pokazao ti je i veceras to. Al jok, mrzi ga Joker jer je zeljovac, pa poletio si da me prozivas. Uzivaj veceras, bon appetit!let3 je napisao/la:heh kako gmizavac hinjski ujeda...jedva je ceko poraz da ovo odmah napišejoker90 je napisao/la:Ko ce na kraju jesti g.ovna koja si spominjao, ja ili ti? Eto ti tvoja neznalica trenerska vodi ga kuci, isti ste taman. Pojma o fudbalu nemate! Jos rece ja ga ne volim jer je zeljovac!let3 je napisao/la:Meša sutra sa svojim zmajevima pokorava Aviva stadion i Dublin i Irsku i sve![]()
u to nema nikakve sumnjeuzimamo ih rutinski sa dva razlike (0-2, 1-3, 2-4....sasvim je svejedno
![]()
Mjenjati i Meši i završena pricaha ja
Zbog neznalice ja necu gledati svoju repku na EURU!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ruku na srce treba priznati da nam je igra katastrofa u odnosu na Susica.Izgleda da nikako ne mozemo naci selektora koji ce biti profesionalan i na terenu i van njega.Kod Susica smo dobro igrali,ali doticni je bio mrtva seljacina zbog kojeg smo izgubili bruku igraca i na kraju ostali bez Ep porazom od Kipra gdje su Tinjo i Prcic igrali krila.Mehmed je sa sobom donio profesionalizam van terena,dosta skautinga i pracenja igraca,ali na terenu nas je unazadio.Mozda je vrijeme za neko strano rijesenje na klupi Bih.
Dzaba Armani, tablet, "strucni stab". Donekle, ko god da je bio selektor, naboja u igracima nema tako da me boli qrac.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Principatus
- Kontakt:
Bolji selektor od teleta, koji nas je uopste uvalio u probleme, ali grozno postavljeno ove dvije utakmice. Nismo imali igre, sanse nismo kreirali, krenuli defenzivno i dopustili Ircima da se razigraju. Igraci nisu bili nikako povezani, kao kokosi. Krivica za ispadanje iz baraza ide definitivno Mesi na dusu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- sagitarius
- Kontakt:
Mesa nije toliko kriv koliko njegov prethodnik!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
A taj napadacki fudbal smo najbolji vidjeli kad su nas kiprani prskali spermom u sred Zenice, a jevreji u IzraeluChinaglia je napisao/la:rješiš se jednog delegata, dođe drugi
dva boda levat uzeo iz 4 meča, uništio nam kvalifikacije i opet ga neko priziva
Hajmo i ti odstupi nesposobni...irsku ne mozes dobiti strucnjaku 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sušić je jedino srao sa izborom igrača (kako za spisak tako nekad i u utakmici kao onda protiv Nigerije kad je Kolaša ostavio na klupi i sje*o nas) a inače mu je sve ostalo bilo dobro i što je najvažnije igrali smo dobar fudbal.Chinaglia je napisao/la:rješiš se jednog delegata, dođe drugi
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Jwesi zadovoljan GARGAMELU
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Tako je kad biramo polovne trenere, covjek ni jednu utakmicu nije poceo sa istim timom nije ni cudo sto nismo uigrani, i otkud mu j...... ideja da stavi cocalica u prvu koji je ofanzivno limitiran igrac. Za njega i papeta ciro je druga vasiona.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
DeepPurple
- Kontakt:
Lettricas ne napadaj vise Mesu, ofirno jelet3 je napisao/la:A taj napadacki fudbal smo najbolji vidjeli kad su nas kiprani prskali spermom u sred Zenice, a jevreji u IzraeluChinaglia je napisao/la:rješiš se jednog delegata, dođe drugi
dva boda levat uzeo iz 4 meča, uništio nam kvalifikacije i opet ga neko priziva
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Skraceni korner, Medunjanin izvodi sa ivice 16m. Lopta ide na LULICA, Irci izbijaju i kupi je Kolasinac koji je ostao da osigurava na pola terena. Sva tragikomedija ovog dvomeca stala je u ovo.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- JohnCleese
- Kontakt:
Produzili su mu ugovor zato sto su vidjeli da mogu komandovati s njim, marioneta saveza, zato su mu produzili ugovor prije baraza. Kakva drzava tako sve ostalo
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zagonetan MešaPerryFred je napisao/la:
- hule_barca
- Kontakt:
S rezultatskog (donekle) i moralnog aspekta treba mu pružiti šansu još jedan ciklus, a gledajući čisto sa trenerskog aspekta, on ovoj repki nije donio Bog zna šta mnogo i očigledno je limitiran trener. Međutim, istini za volju i nije imao mnogo prostora za eksperimentisanje, tako da ću ipak ostati pri moralnom aspektu i dati mu podršku sljedeći ciklus, iako kako se osjećam, najradije bih mu momentalno dao otkaz.
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 93 gosta.