realno nema lik s kim ni igrat'Belmin6 je napisao/la:Dobar si ti Mire igrac, ali nisi krema fudbala.
Nemam ništra kontra Miralema, ali previše se ocekuje od momka. Valjda ga naši drkaci trpaju epitetima, pa onda ovi drugi jedva docekaju.
On mora imati u ekipi još dva-tri dobro raspložena igraca da bi bio dobar.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A ostali kao imaju sa njim ????miki_92 je napisao/la:realno nema lik s kim ni igrat'Belmin6 je napisao/la:Dobar si ti Mire igrac, ali nisi krema fudbala.
Nemam ništra kontra Miralema, ali previše se ocekuje od momka. Valjda ga naši drkaci trpaju epitetima, pa onda ovi drugi jedva docekaju.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Šta ce ti 2-3 miliona kad mozga nemaš ?Husika je napisao/la:I ja trebam imati 2-3 miliona na racunu da bi bio milioner !!!Belmin6 je napisao/la:Dobar si ti Mire igrac, ali nisi krema fudbala.
@miki
I to naravno. U ovoj repki, imaš dva-tri dobra igraca, ostalo je goli qrac.
Talog od lošeg. Znači,ne loše nego x puta gore od toga
Nabijem ja Romu na qrac i njegove utakmice tamo. Ovo večeras je sramotno i mučno za gledat. Pa čovjek je u par navrata izgledao gore od Mikela Artete. Kao da govori 'Što meni dajete loptu'....
Sramotno,odista!
Kad čujem argument 'nema s kim igrat',odmah mi se želudac pomjeri'. Pa daj nek nešto sam napravi
Nek razvuče,nek pošalje neku dugu,nek podvali nešto,nek stane na loptu. Šta će ti neko za takvo nešto ako si 'igračina'?!
Nabijem ja Romu na qrac i njegove utakmice tamo. Ovo večeras je sramotno i mučno za gledat. Pa čovjek je u par navrata izgledao gore od Mikela Artete. Kao da govori 'Što meni dajete loptu'....
Sramotno,odista!
Kad čujem argument 'nema s kim igrat',odmah mi se želudac pomjeri'. Pa daj nek nešto sam napravi
Nek razvuče,nek pošalje neku dugu,nek podvali nešto,nek stane na loptu. Šta će ti neko za takvo nešto ako si 'igračina'?!
A.F.C. Bournemouth!
- kriv je Pape, loša postavka, saigrači previše udaljeni od njegamiki_92 je napisao/la:realno nema lik s kim ni igrat'
- nastupio pod inekcijama
- guši ga Miske
- ne mogu zajedno Miske, Hare i Mire
- nema s kime igrat'
vjerovatno ima još alibija, ali eto, ne mogu se sjetit' trenutno
dzelllo je napisao/la:Majstor ostaj majstor

Majstorcina malo je reci majstor !!!
Veceras,a i u Zenici,Pjanic je kriv samo zato sto nije bio Messi i Ronaldo u jendom,da moze sam uzeti loptu,proci par igraca i onda asistirati ili zabiti gol.Ako je kriv zato sto to nije onda mu i ja stavljam breme krivice na ledja.
Da se razumijemo,Miralem je zaustavljen u obje utakmice.Veceras mi je bilo mucno gledati koliko se samo trudi da se otvori,primi loptu ali konstantno pritiskan od igraca Irske,konstantno je imao dva igraca oko njega koja su ometala i usporavala svako dodavanje prema njemu.Ono lopti sto je dobio pokusavao je napraviti nesto,ako cemo biti posteni do kraja onda cemo reci da je direktno ili posredno kreirao sve opasno veceras sto smo stvorili.
Licno mu veceras nemam sta zamjeriti,situacija na terenu je bila takva da se nije moglo vise.A tu situaciju sam nije mogao mjenjati,toliko dobar nije,generalno takvih igraca na svijetu je samo nekoliko,dvojicu sam spomenuo gore.
Da se razumijemo,Miralem je zaustavljen u obje utakmice.Veceras mi je bilo mucno gledati koliko se samo trudi da se otvori,primi loptu ali konstantno pritiskan od igraca Irske,konstantno je imao dva igraca oko njega koja su ometala i usporavala svako dodavanje prema njemu.Ono lopti sto je dobio pokusavao je napraviti nesto,ako cemo biti posteni do kraja onda cemo reci da je direktno ili posredno kreirao sve opasno veceras sto smo stvorili.
Licno mu veceras nemam sta zamjeriti,situacija na terenu je bila takva da se nije moglo vise.A tu situaciju sam nije mogao mjenjati,toliko dobar nije,generalno takvih igraca na svijetu je samo nekoliko,dvojicu sam spomenuo gore.
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 16 nov 2015, 23:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
A lik živi samo da bi blatio Miralema.
Koji jadnik.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koji jadnik.
Taj frajer pisa po svima nam u BIH, ovo je moja zemlja i moja repka i u njoj smiju igrati samo oni koji ginu za nju...jasmin10 je napisao/la:A lik živi samo da bi blatio Miralema.
Koji jadnik.
Neciji roditelji su proljevali krv za ovo sto on danas treba da predstavlja...
Jasnije malo???
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 16 nov 2015, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
to je razlika između pravog lidera i rođenog pobjednika, u odnosu na odličnog gračaBelmin6 je napisao/la:On mora imati u ekipi još dva-tri dobro raspložena igraca da bi bio dobar.
to je razlika između Misketa i Mireta, je l' ga sramota nosit 10-ku na leđima
Treba se momku zahvalit na svemu sto je "uradio" za drzavni tim....
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
075
Jbt toTi ovaj je bar deset puta izvukao ovaj citat u kojem opet niceg smislenog nema,.
Pjanica necu braniti u smislu da pricam o nekim sjajnim igrama i ako ga definitivno ne bi svrstao u uži krug optuženih za još jedne popušene kvalifikacije,.
CItave kvalifikacije igramo za qrc,mnogo miksanja od same formacije na terenu do izbora igraca je dovelo do situacije da igraš dvomec u baražu a na terenu se ne zna ni ko pije ni ko placa,.
Al et,cisto da se dotaknem današnje utakmice i situacije koja možda i najbolje opisuje trenutno stanje,.Prvi gol Irske,odnosno penal je došao nakon smiješne reakcije Medunjanina i Lulica,nije teško vratiti film i vidjeti na koliko smiješan i amaterski nacin je pukla ta naša lijeva strana i to nakon auta za protivnicku ekipu koji su pomenuta dvojica ispratili kao da se radi o nekoj termin utakmici a ne o utakmici koja direktno odlucuje putnika u Francusku,.
Ako sumiramo vidjeno,teško da se ovdje pojedinacno može prebacivati krivnja na ovog ili onog,kao ekipa smo prosjek i na kraju smo ispušili od jednako prosjecne ekipe koja je eto na kraju bila i spretnija i sretnija,.
Poraz nije tragedija,bio bi da smo pokazali volju,borbenost i igru na nivou reprezentacije koja želi na EP,.Ovako,svoji na svom,tamo gdje nam je i mjesto s obzirom na ukupni ostavljeni dojam kroz citave kvale,.
Pjanica necu braniti u smislu da pricam o nekim sjajnim igrama i ako ga definitivno ne bi svrstao u uži krug optuženih za još jedne popušene kvalifikacije,.
CItave kvalifikacije igramo za qrc,mnogo miksanja od same formacije na terenu do izbora igraca je dovelo do situacije da igraš dvomec u baražu a na terenu se ne zna ni ko pije ni ko placa,.
Al et,cisto da se dotaknem današnje utakmice i situacije koja možda i najbolje opisuje trenutno stanje,.Prvi gol Irske,odnosno penal je došao nakon smiješne reakcije Medunjanina i Lulica,nije teško vratiti film i vidjeti na koliko smiješan i amaterski nacin je pukla ta naša lijeva strana i to nakon auta za protivnicku ekipu koji su pomenuta dvojica ispratili kao da se radi o nekoj termin utakmici a ne o utakmici koja direktno odlucuje putnika u Francusku,.
Ako sumiramo vidjeno,teško da se ovdje pojedinacno može prebacivati krivnja na ovog ili onog,kao ekipa smo prosjek i na kraju smo ispušili od jednako prosjecne ekipe koja je eto na kraju bila i spretnija i sretnija,.
Poraz nije tragedija,bio bi da smo pokazali volju,borbenost i igru na nivou reprezentacije koja želi na EP,.Ovako,svoji na svom,tamo gdje nam je i mjesto s obzirom na ukupni ostavljeni dojam kroz citave kvale,.
Za njega je Miske izmislio fudbal, drži se ti Pjaniću raspale Rome.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Miralem veceras najbolji, ako ikako moze se nac igrac koji je dobro odigrao.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
DeepPurple
- Kontakt:
Cim je ''najbolji'', znaj da smo nayebali.BIHfan je napisao/la:Miralem veceras najbolji, ako ikako moze se nac igrac koji je dobro odigrao.
Pa da igra upola kao u Romi ne bi mu nista prigovorio al on rastura u Romi a repku ko yebe.Pa pola meca se dodavao sa stoperima.Jednom povukao loptu i naravno zijanio.Okani se ti repke.Ja fakat ne znam kad je on briljirao u repci a da je bila neka jaca tekma.Jedino sa Nigerijom.Ovo ostalo Boze sacuvaj.Ako mi ista ima mrze to je kad igraci ne ginu ne bore se a glume mi neke zvijezde.Ma mrs vise.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Miralem standardno kriv za sve
sto se prije ljudi pomire sa cinjenicom da smo mi prosjecna repka uz max. 3 izuzetka to ce im biti lakse
tu prosjecnost valja nadoknaditi trkom i zalaganjem, a toga nema citave kvalifikacije
sta tek reci za ove komentare kako on treba da dribla pola ekipe a ljudi ga dupliraju citavu tekmu i igraju bunker
sto se prije ljudi pomire sa cinjenicom da smo mi prosjecna repka uz max. 3 izuzetka to ce im biti lakse
tu prosjecnost valja nadoknaditi trkom i zalaganjem, a toga nema citave kvalifikacije
sta tek reci za ove komentare kako on treba da dribla pola ekipe a ljudi ga dupliraju citavu tekmu i igraju bunker
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ti sto komentarisu kako je Miralem los, nikad nisu igrali fudbala izgleda. Veze o fudbalu nemaju.miki_92 je napisao/la:Miralem standardno kriv za sve![]()
Ovo je kolektivni sport, ne moze jedan igrac sam napraviti prevagu. Vezni red nam nepostoji odkako je Miralem jedini igrac iz veznog reda koji igra u klubu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nek ste vi znalci.Lik igra fenomenalno u Romi a ocajno u repci i to je najveca istina.Pozdrav.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Drum, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Lavcina, travuljasSs i 49 gostiju.