BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

Tryg
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la Tryg » 16 nov 2015, 23:01

Sve fino je Varesanovic rekao svaka cast na analizi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 nov 2015, 23:01

Oppaaa sad nismo pljuvaci, a dok smo blatili mesu i njegovu taktiku protiv walesa i kipra itd. tad smo bili najveci neprijatelji drzave.... kako pojedincima rezultat zamaze oci i vide kratkotrajno..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 16 nov 2015, 23:02

Ma nama treba jedan moderan trener neki stranac za koje boli q sta si nego ako si dobar i zasluzujes onda ces i igrati .. ovo veceras je bio kao ni usporeni film.. nigdje tempa

Lulic .Spahic . Medunjanin .. adios iz repke
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 nov 2015, 23:02

Al' kako se Spahić momacki potrudi da pokloni treci gol ircima :tokralju: :tokralju: sreca, pa onaj Long se ne zna zahvaliti poklonu i promaši zicer :rol:
Spaha je citavo vrijeme bio na granici iskljucenja :oops:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 16 nov 2015, 23:02

Ma nasi su igraci pomocni u svojim ekipama,rade za druge svi osim Pjanica ili svi ostali rade da doture loptu do njih (Dzeko).Pa ne mozemo mi ni prici golu kad smo prespori!Kolasinac je dobar igrac ali na desnoj strani mora biti prodoran bek a Vranjes to nije i tako u citavoj ekipi,kao pojedinci su ok ali nisu komplementarni i dobijes sta dobijes..Dzeko prima loptu na centru,spusta do Pjanica ili Medunjanina,ovi gledaju da krenu u napad nema nikog,dok dodju nasa dvojica 8 Iraca je vec u odbrani i dzaba ti sve..Mesa,Pape nisu moderni treneri i nemaju sta raditi sa ovom ekipom,ali kad malo bolje skontas dzaba i neko drugi kad igraci ne mogu jedni sa drugima..treba nam Ronaldo da se napravi nesto u napadu!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 16 nov 2015, 23:02

Ekipa iz perioda pocetka 2000-ih je nesto neopisivo. To je bila igra. Nasi se mogu ugledati na njih.
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 16 nov 2015, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 16 nov 2015, 23:03

U ovako bitnoj utakmici,gdje nema treba rezultat,ne stvoriti neku kvalitetnu sansu ,za ovoliko minuta je nista drugo nego sramota,pa da smo igrali protiv Njemaca,Spanaca pa ajde ,al Irska.
Nismo zasluzili da idemo na Euro i to je to,pogotovo ne sa ovom igrom,jos negdje na pocetku drugog poluvremena cujem selektora par puta,izbij,nabij,nesto u tom smislu,dok je nas igrac kod centra,znaci eto nam taktike.
Pod hitno dovesti nekog stranca,ili pruziti sansu nekom mladjem selektoru,jer ovi Yugo Francuzi koriste taktike,koje tesko prolazi protiv pojedinih ekipa,pogotovo jaci,al eto vidjeli smo i da nas slabije mogu lijepo napatiti i pobjediti.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 16 nov 2015, 23:03

Kosarku smo unistili,rukomet na izdisaju a na dobrom smo putu da i fudbalu kazemo zbogom

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 16 nov 2015, 23:03

Vi sto izbacujete Lulica iz repke a ostavljate Ibisevica, ne znam kako da vam kaze, ali stvarno nemate mozga, da imamo krila na bacanje imalo bi smisla, ovako nema
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 16 nov 2015, 23:03

Dobro je u Bosni iko normalan što voli fudbal, kakvih sve razočarenja sa reprezentacijom smo doživjeli.

Je.bi ga, nismo zaslužili evropsko s ove dvije utakmice. Sretno Ircima.

A čuj, Pape. :lol: Vidjet ćemo šta Meša može kad krene od nule, a ne iz gov.ana.
FK Željezničar 1921

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 nov 2015, 23:04

Da mi se sad probudit iz ovog sna. :cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 16 nov 2015, 23:04

Liverbird je napisao/la:
uvijekuztebe1921 je napisao/la:Ma navikli smo mi na takav status. Primjetno je blago siljenje za domacina. Ali ja nemam obraza da se na to zalim. Ljudi zasluzeno idu dalje, a i mogao je spahicu u 30toj pokazat crveni i zavrsena prica. Da je bilo borbe pa ne daj svoje i sve to al nek nas kradu sve dok ovamo igramo i srakota bi bilo da smo prosli sa ovakvom igrom.

Nisam ni ja reko da su ljudi zbog tog prošli, samo samo rekao da je suđenje bilo očajno. Spahiću trebo crveni u 30-toj - za šta? Zato što je nakon sviranog faula prekinuo akciju, daj molim te.
Pazi ovo, nisam vidio statistiku, ne znam ni da li je bilo, al' kolko sam upratio napravili su duplo više faulova, imali 1 žuti karton. Long uvali krampon Zukanoviću, Zukanović dobije žuti karton. Svira neke nebulozne faulove, kao onaj na kraju Đuriću što je najgluplje sviran faul ikad vjerovatno, jbt ljudi u skoku, niko ne dođe do lopte i kao faul Đurića. Pa jebote, po toj logici je mogo bit i penal -.-
Pa onda kad je Begović ispucavo loptu, kad zamalo nismo primili gol za 2:0 onaj levat igra rukometa po našem šesnestercu i on "ne vidi".
I onda blago u korist domaćina, jest, onda je i kad su oni igrali protiv Francuske bilo blago u korist Francuza, ili blago u korist Španaca kad su nam zabili go u 98-oj minuti. Igrali bi mi tu još da nije.

I još nešto, opet kažem nije sudija kriv što smo ispali, ali drugačije je psihiči (a vala i rezultatski) našim igračima jer znaju da moraju zabiti gol da bi došli do produžetaka. Eto, dosta od mene, svakom svoje mišljenje, po meni je vrijeme za zamjenu sudije tehnologijom davno prošlo, a sumnjam da će se skorije i uvest jer tako "većima" odgovara.

Englezi na Euru se prate, mada ko ih vodi očekujem ispadanje u grupi :mrgreen:
Sto posto se slazem za uvodjenje tehnologije, ali daleko smo od toga jos mnogo..

Mi smo Željini, Željo je naš!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 nov 2015, 23:04

Sa medunjaninom nema ozbiljnog fudbala a ni s lulicem
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 16 nov 2015, 23:04

bianconeros je napisao/la:Ma nama treba jedan moderan trener neki stranac za koje boli q sta si nego ako si dobar i zasluzujes onda ces i igrati .. ovo veceras je bio kao ni usporeni film.. nigdje tempa

Lulic .Spahic . Medunjanin .. adios iz repke
Pored zivog Vahe Halilhodzica ne treba nam nikakav stranac, samo odrijesi kesu i eto rezultata

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 nov 2015, 23:05

Potpuno mi je svejedno. Ovi igrači nisu zaslužili da nose državni dres. Meša katastrofalan. Motivator nula bodova, previše kukavički igra, oprezno pa yebala te više opreznost. Daj malo rizika. Realno gleajući Medo nema šta tražit u A selekciji, kao ni Hajrović, Spahić, Vedo i Salihović. Ko ne igra ne može ni biti na spisku.

Šteta što smo potpisali ugovor sa Mešom, čovjek je gori od Papeta. Nikad gore nismo igrali, ovo je što sam upozoravao, neće uvijek prolaziti igru briši bodove piši.

Niti jedan igrač me više ne zanima. Izdali su nas, ovako se ne odnosi prema državnom dresu. Neka vas je sramota!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 nov 2015, 23:05

Eto vam 4-2-3-1 strucnjaci i igra kroz sredinu gdje su irci najjaci. Mi NEMAMO tog dobrog veznog igraca uz Pjanica, na Medin sut sa 30m se ne mozemo osloniti i ne treba da bude to argument da bi on igrao nego samo presnost pored ostalih njegovih kvaliteta koje nema trenutno za prvih 11, Salihovic je bolji od Mede ali je star i poluamaterski se bavi fudbalom, Prcic igrac zbog kojeg se dizala buka prije SP je opao qurcu za usi, o S. Vranjesu je smijesno i pricati, Tino kako god da odigra pola drzave bi **** Mesi familiju. Jedino se u Krunica uzdati mozemo za buducnost.
Nad tobom sunce najljepše sja

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 16 nov 2015, 23:05

Hodžića, Đurića, Bešića, Kolašinca i Burića ostaviti. Sve ostalo neka se goni u 3 pizzde matherine.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Robi99
Kontakt:

Post Postao/la Robi99 » 16 nov 2015, 23:06

Zbogom reprezentacijo BiH, nemam više živaca za ova sranja, pola igrača je zalutalo, Pjanić, ne znam koji mu je, čovjek se namjerno zatvara i skriva iza njihovih igrača, Begović brani isto što i golman FK Bratstvo iz Bos. Krupe, Džeko je vidljivo frustriran, ne može čovjek sve, Spahiću ne bih dao ni na tribine da dođe koji je to idiot, Medunjanin, Salihović, Ibišević, ako već selektor nema mozga da im se zahvali trebaju se sami oprostiti barem dok ponovo postanu profesionalni fudbaleri ...
Sve u svemu, od sad gledam samo turnire, ako se plasiramo tamo gubiću živce samo nekoliko utakmica a ne ko sad kvalifikacije, baraži i ostala sranja.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 16 nov 2015, 23:06

Yebo me sbak ako ikad vise ove nehljebe pogledan, pa sta je ov majko draga, mi ko da smo ih nabili 5:0 u Zenici pa dosli samo reda radi.

Nismo kako treba pogledali prema njihovom golu.

Lulicu sitna lopta **** ga
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 16 nov 2015, 23:06

Nitro je napisao/la:Par činjenica:
Baždarević je nekvalitetan stručnjak, ali šta mu se moze zamjeriti?
Kolašinac-užasan (Zukanovic lijevo, Šunjić na štopera)
Lulić- definitivno, apsolutno, nepobitno, najlošiji igrač naše reprezentacije, niko me u suprotno ne može ubijediti. Čovjeku ne zna loptu primiti? O kakvom fudbaleru mi govorimo? Nabije ofrlje loptu skupi par asistencija u kvalifikacijama, igra za očajni Lazio, po kom osnovu je on nezamjenjiv?
Pjanić- Za Romu fenomenalan, za repku očajan. Ali razumijem, previše je nekvalitete u reprezentaciji.
Džeko- Isto kao i Pjanke.
Ibišević- Trebao je početi.

Sve u svemu, nismo zaslužili, treba vise damu za ovo sve, a i kvalitete logično.
Mozemu se zamjeriti sto je na svaku utakmicu stavljao razlicit stoperski par, I opcenito nije napravio okosnicu ekipe, pa to je i pape imao. Normalno je da nismo uigrani kada mjenja 4-5 igraca po utakmici. Pa Ciro je drzo Pjanica na klupi a igrali su slabiji igraci ali su bili dio tima koji je igrao ko sat. Ovo je sad damu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.