BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ova generacija je svoj vrhunac dozivjela prosle kval. i na SP, a ovo veceras je kraj. Nadam se samo da ce se u medjuvremenu izroditi par dobrih igraca, inace nije dobro.
FORZA MILAN !
Vedran Puljić ...
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bazdareviceva taktika, Emir Spahic, Sead Kolasinac,Senad Lulic, Ervin Zukanovic, Muhamed Besic , yebite se svi od reda.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
- milanribar
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
I prosjecni Cipar nas ubi usred Zenice pa nas odvede u Izrael bz napadaca pa nas i tamo prosjecni izrael demolira pa onda dodje gospodin Baždarević i izvuce maksimum od onoga sto je onaj zabrljao..I za informaciju ti prosjecni Irci su u dvije utakmice sa Njemačkom ostali neporazeni pobjeda/nerijesno a svi znamo da su Njemci svjetski prvaci koji razbiju jedan Brazil u sred Brazila 7:1.. ..Evander je napisao/la:Pape je iz sjenke vodio ekipu u ovom barazu pa je kriv sto nas prosjecni Irci ubise ko mraz paprike?Okolele je napisao/la:Pa evo sageli smo se,vidis da nas nema na Euru,zahvaljujuci telecoj glavi..MojGradMojKlub je napisao/la:Sagnite se Papetu šumari.
Hoce li Pape biti kriv ako ne odemo i na SP?
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- bianconeros
- Kontakt:
Pa ako cemo nam jedan lulic igrati onda neka odma ode repa u stecaj. ..Sarmelino je napisao/la:Vi sto izbacujete Lulica iz repke a ostavljate Ibisevica, ne znam kako da vam kaze, ali stvarno nemate mozga, da imamo krila na bacanje imalo bi smisla, ovako nema
Pa ja glupijeg fudbaleri nisam vidio. Ja ne znam sta on donosi ovo repki osim da samo smeta kao medunjanin sto samo skakuce..
Spaha je svoje zavrsio . Hvala za sve al vrijeme je..
Pjanic moram reci da je danas bio najbolje. Pokusao je al nema skim jbg trcao je najvise
Forza Juventus ohhhhh..
FliX je napisao/la:Tatu nemoj da diras!zgembo89 je napisao/la:Ja bi umjesto MEdunjanina ubacio Sušića može on to odigrat sigurno kvalitetno jer je u formi i stabilan je na nogama pogotovo zadnje 2 sezone je medju najjačim igračima sredine terena..
Pa šta treba, stavljat krilo KOJE YEBENO HODAT NE ZNA? Lik je najveći debil u reprezentaciji.Sarmelino je napisao/la:Vi sto izbacujete Lulica iz repke a ostavljate Ibisevica, ne znam kako da vam kaze, ali stvarno nemate mozga, da imamo krila na bacanje imalo bi smisla, ovako nema
Luliću, molim te odlazi!
- PeppermintSA
- Kontakt:
newton_heath_lyr je napisao/la:Oba Edina,Miralem ,navijaci .....KAPA DOLJE.
Bazdareviceva taktika, Emir Spahic, Sead Kolasinac,Senad Lulic, Ervin Zukanovic, Muhamed Besic , yebite se svi od reda.
Mujdza moze na klupu
Pa oni su **** klocevi koji je vama **** vise, cuj Ibisevic trebo pocet, znaci trebali smo pocet sa 3 igraca manje? Momak stoji u petercu jer jedino od tamo moze zabit i ceka loptu, a lopta ne moze do peterca doc jer im ne mozemo ni do 16 metara doc tako da manite se te djecije price i plavookog bombardera
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- HzHercegovac
- Kontakt:
Pod hitno promjene ali sa novim selektorom , ovo je njegova greška 100%
volim te Bosno
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
do sljedećih kvala, forumske neznalice
Begović - 5/10
Kolašinac - neocjenjen ( mal broj utakmica )
Zuka - 6/10
Spahić - 6/10
Šunjić - 7/10
Vranješ 5/10
Bičakčić - neocjenjen
Mujdža - 5,5/10
Bešić - 6/10
Pjanić 3/10
Medunjanin 5/10
Salihović 6/10
Lulić 4/10 usrao je sve baražom
Višća 8/10
Ibišević 5/10
Džeko 9/10
Đurić 8/10
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi standardno imamo problem u duelu, sa trcanjem. Imamo par zvucnih imena ali nikako ih ne znamo iskoristiit. Da se gledalo na papiru mi smo jaci ali na terenu duel, trka, zelja, taktika. U svemu smo bili iza..
Pobjedjujemo samo reprezentacije koje igraju nama na ruku, ne znamo se prilagoditi.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, ANamelessGhoul, aqarius, boki86, bordobijeli, BosnianDragon2024, BosnianRahatluk, budzak, CHR, costacurta08, Cwirek, DanijelTZ, delko, exampLe., FerdinandF, fukare987, galia95, Giuseppe1, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Hajdeee, haklamas, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, J1897, Jabroni, Jegres, kakarut, KarlMarx, kladionicar30, Konzerva, lakilone, Lavcina, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Micron, MokraKifla, Mostarska, MrPink, Muumii, myself, Proximic, Rauber33, RaymondRed, rishovski, s4mke, sagitarius, SG1921, Sheyi, signalidunapark, Smaja, StevieG8, tale07, THEC, Toxin, tuzlanskinacin, unavita, UtdBiH21, Venom, VensanKasel, xinxee, Zaboljesutra, zikerrz21 i 573 gosta.