Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
ovaj Walters ga buši gdje stigne
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kriv je za sva tri gola u baražu.
- JohnCleese
- Kontakt:
Kud ne izabra Kanadu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
jasko_juve
- Kontakt:
Al fakat sad, u zadnje vrijeme sta god se šutne na gol na kojem brani Begović uđe u gol. Previse li je.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Teško mi je ovo reći al' da je Alaim bio na golu bolje bi prošli.Znači ne mogu da vjerujem da je Begović ovako loš, totalni pad forme.Svako ispucavanje pogrešno,nesiguran u prekidima ne smiješ mu loptu vratiti a da se ne spetlja.
Šta je razlog ovih loših igrara možda ga žena vara ili,...
Šta je razlog ovih loših igrara možda ga žena vara ili,...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Opet kriv. Vrijeme je da se Buricu ili Sehicu da sansa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Samo je falilo da je ušla ona lopta kada je prilikom ispucavnja pogodio nekog igrača
Opet magla smetala..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ja se ne mogu sjetiti kad je ovaj Begović odbranio nešto za reprezentaciju ..ko mu je god opalio u okvir u ovim kvalifikacijama i zabio je ..
lijepi Keno Hasagić ..,a i Nemanja Supić koji nas je vadio protiv Turske ..
lijepi Keno Hasagić ..,a i Nemanja Supić koji nas je vadio protiv Turske ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Najprecjenjeniji golman na kugli zemaljskoj ..igro čovjek sa Waltersom godinama i pošalje ga u krivu stranu ..JohnCleese je napisao/la:Kud ne izabra Kanadu
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Loš Asmir, pogotovo drugi gol. Pa ne može ti onako zabiti u bliži ugao iskosa...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
begovic je primio gol na identicnu situaciju iz prve utakmice kad je lulic izbio sam pred golmana i isto onako sutao uz stativu, samo je irac to poklopio tijelom kako treba. a asmir proplivao
Znaci, walters sam na 3 metra od gola, udarac punim i opet pametnjakovici imaju nesto. S obzirom da znam par ovih pojedinaca, ko su i sta van foruma, fakat me ne cude vise ovi kontra bolesni komentari. Strasno.

Golman u ovim situacijama mora da pokrije blizi ugao.Luminary je napisao/la:Znaci, walters sam na 3 metra od gola, udarac punim i opet pametnjakovici imaju nesto. S obzirom da znam par ovih pojedinaca, ko su i sta van foruma, fakat me ne cude vise ovi kontra bolesni komentari. Strasno.![]()
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Golman u ovoj situaciji pokriva 17 kvadrata gola...puca covjek sa 4 metra na 17 kvadrata,pa nek odbrani eto ko moze ....Greivis je napisao/la:Golman u ovim situacijama mora da pokrije blizi ugao.Luminary je napisao/la:Znaci, walters sam na 3 metra od gola, udarac punim i opet pametnjakovici imaju nesto. S obzirom da znam par ovih pojedinaca, ko su i sta van foruma, fakat me ne cude vise ovi kontra bolesni komentari. Strasno.![]()
![]()
::::SAMO ČELIK::::
Odbrambeni igrac iz ove situacije, izbija loptu direktno na Valtersa, koja zavrsava golom u 999 od 1000 slucajeva. Golman tu apsolutno nista ne moze. Sta vam je vise ba

Znam druže al' pogledaj raspored igrača na ovoj slici, jedino kuda je lopta mogla ući u gol je taj Asmirov ugao. Doduše mora se priznati da je i odbrana reagovala kritično kod ovog centaršuta (fino je to Mirza rekao u onoj emisiji poslije tekme) svi hladno idu na loptu a minimalno TRI Irska igrača ostaju sami na 6,7 metara od golaLuminary je napisao/la:Znaci, walters sam na 3 metra od gola, udarac punim i opet pametnjakovici imaju nesto. S obzirom da znam par ovih pojedinaca, ko su i sta van foruma, fakat me ne cude vise ovi kontra bolesni komentari. Strasno.![]()
![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Kriv je nema tu sta... i kod penala je mogao bolje,nije se ni potrudio da odbrani a waltersa zna cijeli zivot jbt
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
I Nedzad Fazlija bi sine pored tebe pogodio, nazalost... los si u zadnje vrijeme, 0 bodova. Trebas se trznuti i dohavizati...
Luminary je napisao/la:Znaci, walters sam na 3 metra od gola, udarac punim i opet pametnjakovici imaju nesto. S obzirom da znam par ovih pojedinaca, ko su i sta van foruma, fakat me ne cude vise ovi kontra bolesni komentari. Strasno.![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505, jasmin10, Muumii, Zglavkar i 40 gostiju.