Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Momciluk
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Momciluk » 16 nov 2015, 23:21

Prevara od trenera.
Tek se sad vidi koliko je los potez potpisivanje novog ugovora prije baraza jer bojim se da ce nam ovaj unistit sledece kvalifikacije kao i Susic ove sad.
Znaci u savezu nista nisu naucili i prave drugu ogromnu gresku nakon potpisivanja ugovora sa Susicem poslije mundijala, e pa naje.bem vam se familije nesposobne lopovske svima u savezu. :puke:
This time next year we'll be millionaires.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 nov 2015, 23:23

let3 je napisao/la:Ma dušmanski pitarluk seru po Meši, ismijavaju izgled covjeka, iz svima poznatih razloga, da se ne lažemo

i evo strucnjaci, sutra da ga nogira Savez - koga dovesti na mjesto selektora :?: Tulića ili Nesterovića, jel
koga eto..hajd da cujemo
Hadzibegica :lol:
Nije Mesa vrhunski trener, ali nekako smo i navikli da nemamo vrhunske trenere. Postavio je normalne postave u 2 utakmice, pozvao najbolje igrace, a sto se tice taktike ima puno toga i do igraca jer sam sasvim siguran da im nije rekao u svlacionici da je taktika da stoperi dodaju Begovicu koji ce izbijati lopte. Ne mozemo se uvezati pas igrom zbog nedostatka 3. veznog igraca pored Besica i Pjanica ali najlakse je pljuvati i psovati, sve sami strucnjaci u ovoj nasoj BiH
Nad tobom sunce najljepše sja

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 nov 2015, 23:23

Trebam nabiti Meshu (Bazdarevica) nogom u guzicu i dati mu kg germe da ponese u ime naroda BiH u Francusku, je'bo mu Miteran mater nesposobnu...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 nov 2015, 23:24

Nije ovo zadnja izgubljena. Ovaj je gori od Safeta.

Dvije zadnje tekme prodao m.uda za bybeege, mislio i baraz.

Al irci ga pojeli u svakom smislu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 nov 2015, 23:24

NEKA VAS JE STID SERETE PROTIV MEŠE PRIJE MJESEC DANA JE BIO NUMBER 1 U NACIJI.
"We need to suffer. And we need to fight."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 nov 2015, 23:26

let3 je napisao/la: i evo strucnjaci, sutra da ga nogira Savez - koga dovesti na mjesto selektora :?: Tulića ili Nesterovića, jel
koga eto..hajd da cujemo
Nemas koga, stranac ne dolazi u obzir.

Neces valjda Hadzibegica, Vahida, Barbareza, Glavasa :urnebes: , ....

Kad je Safet dobio novu sansu, zasluzuje i Mesa !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jabuka
Kontakt:

Post Postao/la jabuka » 16 nov 2015, 23:29

Koji ste vi maloumnici, jadovi, kriticari preko tastature, niste nikad potrcali, igrate FM, Fifu, PES i vi neki takticari. Sramite se. Ne zasluzujemo Carla Ancellotija na klupi a kamoli Mehmeda Bazdarevica kojeg ste do neki dan u zvijezde ukivali. Sram nek vas bude. Frajer nije sebi jos dosao, konferenciju odrzao samo on zna kako. Pu yebem ti ovaj bosanski mentalitet mrtvi... zato i jesmo izgubili veceras, bili smo duplo bolji, ali kad smo baksuzni i nek smo, zasluzujemo to, Bog sve vidi, kladare pune svaki dan, Bog se roka na svakom koraku, jbg. Ne da se ovo napacenoj drzavi, ne da Bog, prvo magla u Zenici, sada izmisljen penal i asistencija Vranjesa Waltersu, precka na kraju... Ne znam. Najjaci su mi ovi strucnjaci sto telecu glavu napravise strucnjakom, pa taj doticni je kriv sto Mesa nije na Euru, cojk je od govana pitu napravio , ne moze 5 puta to ponoviti. STIDITE SE KEROVI !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 nov 2015, 23:30

Elegant je napisao/la:
let3 je napisao/la: i evo strucnjaci, sutra da ga nogira Savez - koga dovesti na mjesto selektora :?: Tulića ili Nesterovića, jel
koga eto..hajd da cujemo

ma cekam ove jadove koji su odmah nakon utakmice ko hijene potrcali da ismijavaju Mešu, da odgovore na pitanje

koga bi doveli na mjesto selektora :?:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 16 nov 2015, 23:30

Elegant je napisao/la:
koga eto..hajd da cujemo

Šta fali Vahidu?

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 16 nov 2015, 23:33

Smradu, stidi se, guras svog rodjaka Cocalica i krijes od javnosti da ste rod. Dosao iz Mehelena i odmah u prvih 11 dok zdravi Besic sjedi na klupi. Bundesligaski stoper Bicakcic ne moze ni da dobije minute pored rodje ti. **** se i ti u tvoj sistem.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 nov 2015, 23:33

Šta fali Barbarezu, ako se već moraju 'učiti' na repki, neka makar bude neko mlađi koji je dokazano GINUO SVAKU TEKMU za svoju Bih, i koji će ih makar psihički znati nabrijati a ne ovi tvrdoglavi penzosi pape i meša. Vakat je za malo svježe krvi. :P

@jabuka i ti si prijavljen za vrijeđanje, kod kuće prosipaj taj odgoj gdje psuješ čim se neko ne slaže sa tobom ali ovdje nećeš!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 16 nov 2015, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 nov 2015, 23:34

zmaj348 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
koga eto..hajd da cujemo

Šta fali Vahidu?
Fali para :!: koje mu mi ne možemo dati
jel misliš na ovog Vahida kojeg je Savez prvog cekao da se smiluje da nas preuzme, a on nas hladno odyebao i zapucao za Japan ;)

ako mislimo na istog Vahida

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 16 nov 2015, 23:36

Shooter je napisao/la:slika
isti majke mi :urnebes:

vec se neko vrijeme pitam na koju zivinu mi lici ...kad ono neki moljac

dati mu otkaz i nek povede sa sobom ovu zeljinu djecu...cocalice, visce itd

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 nov 2015, 23:36

let3 je napisao/la:[Fali para :!: koje mu mi ne možemo dati
jel misliš na ovog Vahida kojeg je Savez prvog cekao da se smiluje da nas preuzme, a on nas hladno odyebao i zapucao za Japan ;)

ako mislimo na istog Vahida
Nema drugog, zato ja kazem ko ce nas to preuzeti ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 16 nov 2015, 23:37

Sta sad serete svi o Susicu, zasrao je kvalifikacije, otisao, Mesa je izborio baraz, dobio protivnika kojeg je zelio i imao mjesec dana da se spremi za njih.Ovaj poraz ide na njegovu dusu htjeli vi to priznati ili ne.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 nov 2015, 23:37

Pa normalno, nece Vaha da radi sa lopovima i mafijasima. ;)

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 16 nov 2015, 23:37

:lol: Eto, treba zabranit psovanje Boga pa će onda manekeni naučit da igraju :urnebes: :urnebes:
jabuka je napisao/la:Koji ste vi maloumnici, jadovi, kriticari preko tastature, niste nikad potrcali, igrate FM, Fifu, PES i vi neki takticari. Sramite se. Ne zasluzujemo Carla Ancellotija na klupi a kamoli Mehmeda Bazdarevica kojeg ste do neki dan u zvijezde ukivali. Sram nek vas bude. Frajer nije sebi jos dosao, konferenciju odrzao samo on zna kako. Pu yebem ti ovaj bosanski mentalitet mrtvi... zato i jesmo izgubili veceras, bili smo duplo bolji, ali kad smo baksuzni i nek smo, zasluzujemo to, Bog sve vidi, kladare pune svaki dan, Bog se roka na svakom koraku, jbg. Ne da se ovo napacenoj drzavi, ne da Bog, prvo magla u Zenici, sada izmisljen penal i asistencija Vranjesa Waltersu, precka na kraju... Ne znam. Najjaci su mi ovi strucnjaci sto telecu glavu napravise strucnjakom, pa taj doticni je kriv sto Mesa nije na Euru, cojk je od govana pitu napravio , ne moze 5 puta to ponoviti. STIDITE SE KEROVI !
4.10.2009.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 16 nov 2015, 23:37

Mehmede,vrijeme je da ides.Amater si veci od Amidze.Nemoj dozvoliti da te motkom tjeramo kao Amidzu,idi sam,ko gospodin.

Za ove sto pisu da je produzio ugovor,nije produzio ugovor nego je IO izrazio zelju da se produzi saradnja.Ali to je bilo prije ove sramote veceras i one sramote iz Zenice u Petak,sad stvari stoje skroz drugacije.
Ne smije se dozvoliti da upropasti pola ciklusa za Rusiju kao sto je Amidza upropastio za ovaj Euro.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 16 nov 2015, 23:38

Ma ujutro odma ga nogirati i neka ide u 3 lijepe.

Covjek je i ono malo akcija u napadu sto je bilo kod Safeta usrao i sada nam se igra svodi samo na neke izbi nabi akcije pa yebo majku ljepse igra **** Albanija od nas vjerujte mi, ne mogu da vjerujem sta covjek uradi od repke, pa iz aviona se vidi da bespotrebno gura bez prestanka Zeljine igrace( bez ikakvog hejta prema njima) Cocalic u 2 najvaznije utakmice igra 3 poluvremena a Salihovic ne dobije ni minut, Visca koji je ogranicen ko balkon igra bez prestanka a na klupi Hajrovic koji je i bez jedne noge bolji igrac, ma smijesno stid me ko nas trenera sviju mi eto
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 nov 2015, 23:38

zmaj348 je napisao/la:
Šta fali Vahidu?
Fali mu želja da nas vodi.

Najlakše je tjerati Mešu al' kad se postavi pitanje koga umjesto njega e onda ili ne dobijemo odgovor ili bude "Znam da je nemoguće al' ja bih želio xxxxx" pa ako nemaš nešto kvalitetno, konkretno i najviše realno onda nemoj ni kakiti. I ne mislim na tebe u ovoj zadnjoj rečenici.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 21 gost.