Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rambo16
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la rambo16 » 16 nov 2015, 23:28

Eto ti imaš veze o fudbalu,mi ostali nemamo. Pardon znalče!
Ti igraš fudbal,mi ne igramo. Pardon opet....

Ko kaže da treba da dribla sve? To i nije zadatak veznog igrača i barem bi to trebali znati,o vi obasuti znanjem!
Stat na loptu,poslat neku dugu,poslat neki pas u prostor etc etc. To je sva filozofija veznog igrača. Ako je on išta od ovog radio u baražu,svaka mu čast! I da,prekidi.....maestralno ih izvodi u nacionalnom dresu

I vrhunac,ne može jedan igrač sam napravit prevagu. Koji ti fudbal pratiš,Bog te uputio :lol:
U kom to sportu jedan igrač ne može napraviti prevagu? Naravno,jedan DOBAR igrač!
A.F.C. Bournemouth!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 nov 2015, 23:29

BIHfan je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:Miralem standardno kriv za sve :rol:

sto se prije ljudi pomire sa cinjenicom da smo mi prosjecna repka uz max. 3 izuzetka to ce im biti lakse

tu prosjecnost valja nadoknaditi trkom i zalaganjem, a toga nema citave kvalifikacije

sta tek reci za ove komentare kako on treba da dribla pola ekipe a ljudi ga dupliraju citavu tekmu i igraju bunker :roll:
Ti sto komentarisu kako je Miralem los, nikad nisu igrali fudbala izgleda. Veze o fudbalu nemaju.

Ovo je kolektivni sport, ne moze jedan igrac sam napraviti prevagu. Vezni red nam nepostoji odkako je Miralem jedini igrac iz veznog reda koji igra u klubu.
Pa oni sto zvizde za vrijeme minute sutnje su vam slika i prilika prosjecnog Bosnje. Ne znam sta se cudite.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 nov 2015, 23:29

Meshin poraz, svi su odigrali ko ka*ine osim Dzeke, Visca se odbijao od Irce k'o fliper, Lulić ni jedne akcije nije bilo po lijevoj strani, Cocalic kao da je lopta vruć krompir a ne otkriva se, Medunjanin izgubljen, Zukanovic i Vranješ tarabe, Spahic prodao.... Pjanić, Kolasinac, Begovic i Besic daleko ispod prosjeka...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 nov 2015, 23:30

Manuel je napisao/la:Nek ste vi znalci.Lik igra fenomenalno u Romi a ocajno u repci i to je najveca istina.Pozdrav.
Mozda zato sto su mu u Romi pomoc De Rossi i Naingolan a u Bih reprezentativci kukuruz igraci Medunjanin, Cocalic, Hadzic i slicne igracine.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 16 nov 2015, 23:38

Ma ja sto razloga nadjite samo da ga opravdate.Prosli put zbog magle a sad nema s kim da igra.Pa i Dzeko igra s tim istim igracima pa pokaze klasu u jacim tekmama a ovaj se dodaje na centru.Uzivajte i dalje u majstorijama Pjanica protiv Andore i takvih jer u jacim tekmama ga nema nigdje.Ne znam ni ja sto se raspravljam bezveze.Meni igra ocajno u repci vama igra odlicno i to je to.Ne mozemo se svi slagati.Uzivajte.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 16 nov 2015, 23:42

BigBigBang je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Nek ste vi znalci.Lik igra fenomenalno u Romi a ocajno u repci i to je najveca istina.Pozdrav.
Mozda zato sto su mu u Romi pomoc De Rossi i Naingolan a u Bih reprezentativci kukuruz igraci Medunjanin, Cocalic, Hadzic i slicne igracine.
Roma je prosjecan klub!!! I u Romi je lako biti dobar...ja nemam priliku da gledam Romu i pratim igre Pjanica u Romi jer mi je telemah....al gledam svaku utakmicu repke i Pjanica u njoj,i mirne duse kazem da je on u repki prosjecan igracic...
::::SAMO ČELIK::::

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 nov 2015, 23:44

zamorano je napisao/la:
Roma je prosjecan klub!!! I u Romi je lako biti dobar...ja nemam priliku da gledam Romu i pratim igre Pjanica u Romi jer mi je telemah....al gledam svaku utakmicu repke i Pjanica u njoj,i mirne duse kazem da je on u repki prosjecan igracic...
Jeste. Klub koji ce igrati osminu lp je prosjecan. Kakvih sve debila ima.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 nov 2015, 23:48

Pa nisu De Rossi i Naingolan, Messi i Ronaldo, Bog te, dizete ih u nebesa, a Roma jedan obican prosjecan klub :urnebes: :wave:

PS Kakvih je sve klubova igralo 1/8 finala LP :urnebes: joj izgovora :urnebes:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 nov 2015, 23:49

NYKnicks Fan je napisao/la:Pa nisu De Rossi i Naingolan, Messi i Ronaldo, Bog te, dizete ih u nebesa, a Roma jedan obican prosjecan klub :urnebes: :wave:
Pa i Messi se kritikuje sto u reprezentaciji ne igra kao u Barceloni. Jos ima puno bolje saigrace nego Miralem kod nas.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 nov 2015, 23:50

Greivis je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Pa nisu De Rossi i Naingolan, Messi i Ronaldo, Bog te, dizete ih u nebesa, a Roma jedan obican prosjecan klub :urnebes: :wave:
Pa i Messi se kritikuje sto u reprezentaciji ne igra kao u Barceloni. Jos ima puno bolje saigrace nego Miralem kod nas.
Onda je jasno, da nece da igra u reprezentaciji. :)

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 16 nov 2015, 23:52

Pjanic je dokazao da mu je plafon karijere roma..

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 16 nov 2015, 23:53

Dajte vise ohanite,ne krivim ga ni ja , jednostavno svi su podbacili ali yebeni korner on ne zna u reprezentaciji ubacit, ko mu smeta sto se toga tice, dajte malo realno salgeldajte situaciju.Pjanic je u reprezentaciji prosjecan igrac, eno Lula se pljuje na sve strane niko ne govori smeta mu kolasinac, Zuka a ovom svako smeta, proslu utakmicu mu falio Medunjanin, sad ga Medunjanin zayebo pa nije se mogo pokazat, gusio ga Miske, gusi ga Hare, yebo me svako ako ga godini Besic nece gusit.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 nov 2015, 23:54

Naravno da je prosječan, kao i Arsenal.
Mada treba biti realan i priznati da je večeras, iako ništa posebno, uz Džeku, bio bolji od ostalih.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 nov 2015, 23:55

NYKnicks Fan je napisao/la: Onda je jasno, da nece da igra u reprezentaciji. :)
da nece da igra ne bi se ni odazivao
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 nov 2015, 23:56

miki_92 je napisao/la:
Medunjanin i Besic izvode kornere i slobodne :urnebes:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 nov 2015, 23:57

Mogao je igrati za Francusku sada. Zayebao se dobro sto igra sa slabim saigracima i komentarisu ga glupi navijaci.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 nov 2015, 23:58

Ti si najpametinij ovdje na forumu, mi ti se svi izvinjavamo, ono đuture eto.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 nov 2015, 23:58

zamorano je napisao/la:
Pa ako je Roma prosjecan tim sta onda reci za BiH reprezentaciju?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 17 nov 2015, 00:00

NYKnicks Fan je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:
Medunjanin i Besic izvode kornere i slobodne :urnebes:

Jessu li ista losiji od Pjanicevih ?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 17 nov 2015, 00:00

Nije igrao na svojoj poziciji!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 26 gostiju.