Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Osnovni problem Mehmeda Baždarevića u baražu je bio taj da je htio igrati po zemlji, na posjed i kontrolu lopte protiv Irske, a ima opsesiju o stoperima u veznom redu. Oksimoron.
jabuka je napisao/la:Koji ste vi maloumnici, jadovi, kriticari preko tastature, niste nikad potrcali, igrate FM, Fifu, PES i vi neki takticari. Sramite se. Ne zasluzujemo Carla Ancellotija na klupi a kamoli Mehmeda Bazdarevica kojeg ste do neki dan u zvijezde ukivali. Sram nek vas bude. Frajer nije sebi jos dosao, konferenciju odrzao samo on zna kako. Pu yebem ti ovaj bosanski mentalitet mrtvi... zato i jesmo izgubili veceras, bili smo duplo bolji, ali kad smo baksuzni i nek smo, zasluzujemo to, Bog sve vidi, kladare pune svaki dan, Bog se roka na svakom koraku, jbg. Ne da se ovo napacenoj drzavi, ne da Bog, prvo magla u Zenici, sada izmisljen penal i asistencija Vranjesa Waltersu, precka na kraju... Ne znam. Najjaci su mi ovi strucnjaci sto telecu glavu napravise strucnjakom, pa taj doticni je kriv sto Mesa nije na Euru, cojk je od govana pitu napravio , ne moze 5 puta to ponoviti. STIDITE SE KEROVI !
http://www.klix.ba/sport/kosarka/bih-po ... /030126001
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Svi mi znamo zašto Vaha nije preuzeo,kakve pareElegant je napisao/la:Nema drugog, zato ja kazem ko ce nas to preuzeti ?let3 je napisao/la:[Fali parakoje mu mi ne možemo dati
jel misliš na ovog Vahida kojeg je Savez prvog cekao da se smiluje da nas preuzme, a on nas hladno odyebao i zapucao za Japan![]()
ako mislimo na istog Vahida
Ne da mi se raspravljat sa tobom, likovi su imali 2 servirana gola, mi gol ne bi dali za 100 godina a kontrolisali smo tekmu i stvarali sanse. Ne znam sta si ti gledao, ocigledno da si za Traktor Toma iliti Pepu Pig, bolje guli krompir kod kuce, nije sport za tebe, papucharuBolanos je napisao/la:jabuka je napisao/la:Koji ste vi maloumnici, jadovi, kriticari preko tastature, niste nikad potrcali, igrate FM, Fifu, PES i vi neki takticari. Sramite se. Ne zasluzujemo Carla Ancellotija na klupi a kamoli Mehmeda Bazdarevica kojeg ste do neki dan u zvijezde ukivali. Sram nek vas bude. Frajer nije sebi jos dosao, konferenciju odrzao samo on zna kako. Pu yebem ti ovaj bosanski mentalitet mrtvi... zato i jesmo izgubili veceras, bili smo duplo bolji, ali kad smo baksuzni i nek smo, zasluzujemo to, Bog sve vidi, kladare pune svaki dan, Bog se roka na svakom koraku, jbg. Ne da se ovo napacenoj drzavi, ne da Bog, prvo magla u Zenici, sada izmisljen penal i asistencija Vranjesa Waltersu, precka na kraju... Ne znam. Najjaci su mi ovi strucnjaci sto telecu glavu napravise strucnjakom, pa taj doticni je kriv sto Mesa nije na Euru, cojk je od govana pitu napravio , ne moze 5 puta to ponoviti. STIDITE SE KEROVI !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
One and only, Steven Gerrard.
Husrefa za selektora.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
-
prisutanod1964
Ovom sadašnjem obavezno pridružiti Duška Bajevića i Sergeja Barbareza.Elegant je napisao/la:Nema drugog, zato ja kazem ko ce nas to preuzeti ?let3 je napisao/la:[Fali parakoje mu mi ne možemo dati
jel misliš na ovog Vahida kojeg je Savez prvog cekao da se smiluje da nas preuzme, a on nas hladno odyebao i zapucao za Japan![]()
U sljedećih 5-6 godina ozbiljno se pozabaviti skautingom i zasukati rukave.
Po mom skromnom mišljenju Barbarez je budućnost repke kao što je to
bio Bilić kod susjeda.
Pa zašto nas nije preuzreo ondazmaj348 je napisao/la:Svi mi znamo zašto Vaha nije preuzeo,kakve pareElegant je napisao/la:Nema drugog, zato ja kazem ko ce nas to preuzeti ?let3 je napisao/la:[Fali parakoje mu mi ne možemo dati
I vidim neki priželjkuju Barbareza
stvarno se pojedinci neukusno zayebavaju
Meša, za tebe je Pape Alex Ferguson. On bar kaže nisam ni gledo kako igraju a ovaj fol nešto analizira pa na kraju na Irce ide dugim loptama, kao i na Vels i na Kipar, kao što će i u budućnosti igrati.
jabuka je napisao/la:Ne da mi se raspravljat sa tobom, likovi su imali 2 servirana gola, mi gol ne bi dali za 100 godina a kontrolisali smo tekmu i stvarali sanse. Ne znam sta si ti gledao, ocigledno da si za Traktor Toma iliti Pepu Pig, bolje guli krompir kod kuce, nije sport za tebe, papucharuBolanos je napisao/la:jabuka je napisao/la:Koji ste vi maloumnici, jadovi, kriticari preko tastature, niste nikad potrcali, igrate FM, Fifu, PES i vi neki takticari. Sramite se. Ne zasluzujemo Carla Ancellotija na klupi a kamoli Mehmeda Bazdarevica kojeg ste do neki dan u zvijezde ukivali. Sram nek vas bude. Frajer nije sebi jos dosao, konferenciju odrzao samo on zna kako. Pu yebem ti ovaj bosanski mentalitet mrtvi... zato i jesmo izgubili veceras, bili smo duplo bolji, ali kad smo baksuzni i nek smo, zasluzujemo to, Bog sve vidi, kladare pune svaki dan, Bog se roka na svakom koraku, jbg. Ne da se ovo napacenoj drzavi, ne da Bog, prvo magla u Zenici, sada izmisljen penal i asistencija Vranjesa Waltersu, precka na kraju... Ne znam. Najjaci su mi ovi strucnjaci sto telecu glavu napravise strucnjakom, pa taj doticni je kriv sto Mesa nije na Euru, cojk je od govana pitu napravio , ne moze 5 puta to ponoviti. STIDITE SE KEROVI !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
barbarez je mangup...nije glup i nije klupski obojenlet3 je napisao/la:[q
I vidim neki priželjkuju Barbarezakao Barbarez ima iskustva i znanja za selektora A selekcije, a covjek nema ni dana trenerskog staža
covjek bez apsolutnog ikakvog trenerskog iskustva da bude selektor A reprezentacije
![]()
Meša out, Husrefa za selektora, Husrefe majstore povedi nas u Rusiju

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A biti mangup (doduše bez ikakvog trenerskog znanja, staža i iskustva) je kao presudna referenca da covjek bude selektor A timakarajlo je napisao/la:barbarez je mangup...nije glup i nije klupski obojenlet3 je napisao/la:[q
I vidim neki priželjkuju Barbarezakao Barbarez ima iskustva i znanja za selektora A selekcije, a covjek nema ni dana trenerskog staža
covjek bez apsolutnog ikakvog trenerskog iskustva da bude selektor A reprezentacije
![]()
Pa na Alipašinom polju ima vecih mangupa od Barbareza, budi siguran
Spahicev jaran da nam bude selektor, pa tek so onda najeballi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sto Bicakcic nije igrao, jel povrijedjen, nisam upratio?
Ne moze, nije Mesin rod.NYKnicks Fan je napisao/la:Sto Bicakcic nije igrao, jel povrijedjen, nisam upratio?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ti si sismis koji nema pojma, te tvoje analize su ucinkovite jednako kao kad bi moja tetka analizirala i postavila taktiku, potrefilo ti se protiv Walesa i Cipra da pobijedis, zelio si da dobijes Irsku u barazu, i protiv istih si u dvije utakmice pokazao kako ne treba da se igra protiv Irske.
MEHMEDE ODLAZI
MEHMEDE ODLAZI
DD
Selektore, puno sreće u narednim kvalifikacijama.. Trebat će vam pored igračkog kadra kojim raspolažete, volje i želje pojedinaca među njima, te i navijača koji silne škole za fudbal završiše.. Puni mandat pa da onda vagamo!
-
prisutanod1964
Hajde letač,živ bio,pročitaj još nekoliko puta šta je napisano,pakarajlo je napisao/la:barbarez je mangup...nije glup i nije klupski obojenlet3 je napisao/la:[q
![]()
onda pokušaj s nekim suvislim komentaro.
Shooter je napisao/la:Ne moze, nije Mesin rod.NYKnicks Fan je napisao/la:Sto Bicakcic nije igrao, jel povrijedjen, nisam upratio?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jarane, Murinjo je bio alfa i omega pa sad na izlaznim vratima, pljuju ga oni sto su ga dizali u zvijezde ali profesionalizam ne zna za jaranstvo i stare zasluge, rezultat ne trpi merhametluk. To sto ne moze da dođe sebi sam je kriv, pa niko od nas ne može i ali ne znači da nas treba staviti za selektora. Čovjek ne zna, tu je kraj priče.jabuka je napisao/la:Koji ste vi maloumnici, jadovi, kriticari preko tastature, niste nikad potrcali, igrate FM, Fifu, PES i vi neki takticari. Sramite se. Ne zasluzujemo Carla Ancellotija na klupi a kamoli Mehmeda Bazdarevica kojeg ste do neki dan u zvijezde ukivali. Sram nek vas bude. Frajer nije sebi jos dosao, konferenciju odrzao samo on zna kako. Pu yebem ti ovaj bosanski mentalitet mrtvi... zato i jesmo izgubili veceras, bili smo duplo bolji, ali kad smo baksuzni i nek smo, zasluzujemo to, Bog sve vidi, kladare pune svaki dan, Bog se roka na svakom koraku, jbg. Ne da se ovo napacenoj drzavi, ne da Bog, prvo magla u Zenici, sada izmisljen penal i asistencija Vranjesa Waltersu, precka na kraju... Ne znam. Najjaci su mi ovi strucnjaci sto telecu glavu napravise strucnjakom, pa taj doticni je kriv sto Mesa nije na Euru, cojk je od govana pitu napravio , ne moze 5 puta to ponoviti. STIDITE SE KEROVI !
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, General505, Google Adsense [Bot], soxx i 24 gosta.