Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 nov 2015, 00:00

Elegant je napisao/la:
Shooter je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Sto Bicakcic nije igrao, jel povrijedjen, nisam upratio?
Ne moze, nije Mesin rod.
:facepalm:
Ozbiljno pitam? :mrgreen:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 17 nov 2015, 00:01

Zato sto Cocalic mora igrati, ozbiljno ti kazem. Cocalic i Bazdarevic su rodbina. Nek istraze novinari te visegradske rodbinske veze. :kafa:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2015, 00:02

Za jedno poluvrijeme pod Sušićem smo stvarali prilika kao za tri utakmice se Baždarevićem.

Ništa protiv Meše, ima moju podršku i uvijek će je imati, samo napominjem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jabuka
Kontakt:

Post Postao/la jabuka » 17 nov 2015, 00:03

Kumar je napisao/la:
jabuka je napisao/la:Koji ste vi maloumnici, jadovi, kriticari preko tastature, niste nikad potrcali, igrate FM, Fifu, PES i vi neki takticari. Sramite se. Ne zasluzujemo Carla Ancellotija na klupi a kamoli Mehmeda Bazdarevica kojeg ste do neki dan u zvijezde ukivali. Sram nek vas bude. Frajer nije sebi jos dosao, konferenciju odrzao samo on zna kako. Pu yebem ti ovaj bosanski mentalitet mrtvi... zato i jesmo izgubili veceras, bili smo duplo bolji, ali kad smo baksuzni i nek smo, zasluzujemo to, Bog sve vidi, kladare pune svaki dan, Bog se roka na svakom koraku, jbg. Ne da se ovo napacenoj drzavi, ne da Bog, prvo magla u Zenici, sada izmisljen penal i asistencija Vranjesa Waltersu, precka na kraju... Ne znam. Najjaci su mi ovi strucnjaci sto telecu glavu napravise strucnjakom, pa taj doticni je kriv sto Mesa nije na Euru, cojk je od govana pitu napravio , ne moze 5 puta to ponoviti. STIDITE SE KEROVI !
Jarane, Murinjo je bio alfa i omega pa sad na izlaznim vratima, pljuju ga oni sto su ga dizali u zvijezde ali profesionalizam ne zna za jaranstvo i stare zasluge, rezultat ne trpi merhametluk. To sto ne moze da dođe sebi sam je kriv, pa niko od nas ne može i ali ne znači da nas treba staviti za selektora. Čovjek ne zna, tu je kraj priče.

Care moj, čovjek zna znanje za razliku od prošlog selektora, samo što je prošli imao tu sreću da džeko pogodi Ibiša u Kaunasu. Shvati da smo imali jedinstvenu priliku da zaigramo na ovom Euru, to nam je bila zadnja karta. Već slijedeće Europsko igrači ulaze u pozne godine i ovakve repke (po imenima) neće biti nadaleko. Ali nije sve do trenera vjeruj mi. Ne može se od govana pita praviti 100ti put ponavljam. Jedini koji 100% srcem i svojom KVALITETOM igra za ovu repku jeste EDIN DZEKO. To je to, ovo ostalo nije vrijedno pomena, dzaba njemu srce kada nema kvalitet, a vise ih je sa kvalitetom uz nedostatak srca. Druze Meša zna znanje vjeruj, samo što nema uslova da isto ispolji. Živio ti meni.
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2015, 00:06

Džaba sva moderna tehnologija, najnovije metode skautinga, duboke i detaljne analize... najljepši fudbal smo igrali sa čovjekom koji je utakmice pripremao sa Sharpovim video rekorderom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 17 nov 2015, 00:08

Virtu4l je napisao/la:Džaba sva moderna tehnologija, najnovije metode skautinga, duboke i detaljne analize... najljepši fudbal smo igrali sa čovjekom koji je utakmice pripremao sa Sharpovim video rekorderom.
Mojne to a suskavac?????????? Hoces reci da suskavac nije uticao na Pjanica i slicne? :( :o
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

damir_82
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la damir_82 » 17 nov 2015, 00:08

Shooter je napisao/la:Zato sto Cocalic mora igrati, ozbiljno ti kazem. Cocalic i Bazdarevic su rodbina. Nek istraze novinari te visegradske rodbinske veze. :kafa:
Nek mu je hiljadu puta rod jedini je logičan izbor bio na toj poziciji.. Nema Bešića , a treba ti defanzivac u vezi koji iole zna lopte (Cocalić je u mlađim kategorijama igrao ofanzivnije i nije da nije tehnički potkovan kroz karijeru).. Problem je što u 3 poluvremena nije pokazao ništa od te tehnike.. A niti od kretnje.. Defanzivno i bez lopte odličan, ali se nije otkrio kako treba u našem posjedu.. Al nek smo se napsovali bivšem selektoru radi nepozivanja Cocalića koji je bio u to vrijeme još na slabijem nivou nego danas... Treba da je u reprezentaciji, ali ne donosi prevagu da bi se dizala frka..

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 nov 2015, 00:09

GabrielBatistuta je napisao/la:Nista bolji od papeta nista bolji ... Obojica su mrtve kite od taktičara,samo sto je pape imao muda napasti i Francusku usred pariza,ovaj je kreten bio oprezan i protiv Andore..
Tako nekako.
Plus što smo pod Sušićem igrali x puta ljepše.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 17 nov 2015, 00:10

damir_82 je napisao/la:
Shooter je napisao/la:Zato sto Cocalic mora igrati, ozbiljno ti kazem. Cocalic i Bazdarevic su rodbina. Nek istraze novinari te visegradske rodbinske veze. :kafa:
Nek mu je hiljadu puta rod jedini je logičan izbor bio na toj poziciji.. Nema Bešića , a treba ti defanzivac u vezi koji iole zna lopte (Cocalić je u mlađim kategorijama igrao ofanzivnije i nije da nije tehnički potkovan kroz karijeru).. Problem je što u 3 poluvremena nije pokazao ništa od te tehnike.. A niti od kretnje.. Defanzivno i bez lopte odličan, ali se nije otkrio kako treba u našem posjedu.. Al nek smo se napsovali bivšem selektoru radi nepozivanja Cocalića koji je bio u to vrijeme još na slabijem nivou nego danas... Treba da je u reprezentaciji, ali ne donosi prevagu da bi se dizala frka..
Kako nema Bešića? :lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2015, 00:11

Sa Papetom bi večeras stvorili pet zicera, možda bi izgubili 3-0, ali ne bi pali bez ispaljenog metka u ovom dvomeču. Svi znate da je to tako.
Voli te tvoje Sarajevo.

damir_82
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la damir_82 » 17 nov 2015, 00:12

Fidelis je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
Kako nema Bešića? :lol: :lol:
Nema u prvoj utakmici i nije spreman da drugu odigra kompletnu! Znači da nam treba alternativa..

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 nov 2015, 00:14

Virtu4l je napisao/la:Sa Papetom bi večeras stvorili pet zicera, možda bi izgubili 3-0, ali ne bi pali bez ispaljenog metka u ovom dvomeču. Svi znate da je to tako.

+1 upravo tako.
15.10 - 15.06 ...

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 17 nov 2015, 00:14

Noga Bazdarevicu,sutra odmah.
Jeste li vi svjesni na sta smo mi spali,mi igrom koju igramo zadnjih 5,6 utakmica smo rang Latvije,bicemo peti šešir.
A takve igrace imati pa jeste li vi normalni.A Irci sa onako tuznim rosterom odose u Francusku pa ti uporedi rodjace.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 17 nov 2015, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 17 nov 2015, 00:14

Virtu4l je napisao/la:Sa Papetom bi večeras stvorili pet zicera, možda bi izgubili 3-0, ali ne bi pali bez ispaljenog metka u ovom dvomeču. Svi znate da je to tako.
O tome i ja pričam i sigurno bi uzeli u Zenici.
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 nov 2015, 00:15

Fidelis je napisao/la:Noga Bzdarevicu,sutra odmah.
Jeste li vi svjesni na sta smo mi spali,mi igrom koju igramo zadnjih 5,6 utakmica smo rang Latvije,bicemo peti šešir.
A takve igrace imati pa jeste li vi normalni.A Irci sa onako tuznim rosterom odose u Francusku pa ti uporedi rodjace.
Odlicno, samo si zaboravio reci koga dovesti na njegovo mjesto nakon što se Meša ubleha nogira

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 nov 2015, 00:18

I Pape i Mesa su marijonete saveza samo. Najmanji je problem u selektoru. Dok je bio Pape, opste misljenje je bilo da cemo mi sve probleme rijesiti kad Pape ode. Eto, vidite da nije tako. I da Mesa ode, nece se puno toga promijeniti.
Riba smrdi od glave, a to je savez.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 17 nov 2015, 00:18

Ma **** od trenera, samo to mogu reci, covjek nema muda napasti nikoga, igra nam nikad nije bila gora u posljednjih 10 godina, daje sad vratiti onu igru sa Papetom u kvalama za SP, guzice bi svi dali
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 17 nov 2015, 00:19

let3 je napisao/la:
Odlicno, samo si zaboravio reci koga dovesti na njegovo mjesto nakon što se Meša ubleha nogira
Barbarez, Bajević, Vaha, Magath.. Izmislit će se uvijek neko ime.. Svaki kiks aktuelnog nudi pregršt novih eventualnih..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 nov 2015, 00:20

let3 je napisao/la:
koga god da dovedes tesko da moze bit gori od ovog...jbt,kako mi lose i negledljivo igramo pa ono je strasno...tu je on u rangu papeta...u 5 deka...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 17 nov 2015, 00:23

Evander je napisao/la:I Pape i Mesa su marijonete saveza samo. Najmanji je problem u selektoru. Dok je bio Pape, opste misljenje je bilo da cemo mi sve probleme rijesiti kad Pape ode. Eto, vidite da nije tako. I da Mesa ode, nece se puno toga promijeniti.
Riba smrdi od glave, a to je savez.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
E i to obavezno.Remont nogometnog saveza i nacionalnog kljuca.To bi trebao provesti gospodin Ivica Osim,on nam je ustolicio ove a imao je metlu da sve fino pomete.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.