Koja logika mitomana.

Ja sam rekao 'cast izuzecima' i to se odnosi i na tebe i jos 2-3 realna momka sa vase teme... Ajde, molim te, budi relan: Duljevic? Pa, nije ni najbolji igrac u vasem klubu, a da bude konkurencija igracu Lazia! Ok, Lulic je podbacio, ali daleko je od toga da ga treba odmah mjenjati, a kamoli da ga mjenja neki Duljevic.Bolanos je napisao/la:@slevin lazes jbg. To prvo je bilo i tacno je, a za Dulju su se slozili mnogi i van nase teme, ne samo za njega vec za bilo koga drugog da gore od Lulica ne bi sigurno mogli odigrati pa bio to Dulja, Hajrovic, Hajradinovic, Suljic, Eldin Hadzic il' neko sesti, deseti. Ono je dno, odron, kulavicki i izdajnicki.
Nadji na temi nekog drugog tima da je neko spominjao i poredio navijanje za Sarajevo i repku. Samo se kod vas to poredilo...Shooter je napisao/la:Ako ja kazem da mi je familija bitnija od fakulteta da li to znaci da ja okrecem ledja fakultetu?![]()
Koja logika mitomana.
A sto to tebi toliko smeta sto je nama Sarajevo vaznije od repke?SlevinKelevra je napisao/la:Nadji na temi nekog drugog tima da je neko spominjao i poredio navijanje za Sarajevo i repku. Samo se kod vas to poredilo...Shooter je napisao/la:Ako ja kazem da mi je familija bitnija od fakulteta da li to znaci da ja okrecem ledja fakultetu?![]()
Koja logika mitomana.
Pa, ne smeta mi, ali otkud taj fenomen samo kod vas? Odakle to da se qurcite da ste najveci klub u drzavi a za repku ste igracki bitni k'o Siroki Brijeg? Fenomen do fenomena...Shooter je napisao/la: A sto to tebi toliko smeta sto je nama Sarajevo vaznije od repke?
Hvala na briziMortemHz je napisao/la:Momak malo brka pojmove, ocito je da ne zna definicije nekih rijeci pa vas molim da budete blagi prema njemu dok ne nauci
Meni je Zeljo vazniji od repke tako da me ništa ne čude postovi pitara. Volim repku do neba pa sad skontaj koliko zapravo Zelju volim, nemam te šta lagati kad je tako. Isto tako, smatram da sam ja bolji od Lulića a ne Duljević, on je koplje iznad njega. Lulić je krampa igrač i evo cijeli dan dumam kako je on uopšte profesionalni fudbaler, nikako da dokučimSlevinKelevra je napisao/la:Procitaj na glavnoj temi.... 5 minuta nakon sto smo ispali pisu kako im je Sarajevo vaznije od repke, i da je Duljevic bolji od Lulica.hzkg je napisao/la:
Šta je pisac htio reci![]()
![]()
![]()
Aferim, jedini realan štrumf, respect!Ajzea je napisao/la:Meni je Zeljo vazniji od repke tako da me ništa ne čude postovi pitara. Volim repku do neba pa sad skontaj koliko zapravo Zelju volim, nemam te šta lagati kad je tako. Isto tako, smatram da sam ja bolji od Lulića a ne Duljević, on je koplje iznad njega. Lulić je krampa igrač i evo cijeli dan dumam kako je on uopšte profesionalni fudbaler, nikako da dokučimSlevinKelevra je napisao/la:Procitaj na glavnoj temi.... 5 minuta nakon sto smo ispali pisu kako im je Sarajevo vaznije od repke, i da je Duljevic bolji od Lulica.hzkg je napisao/la:
Šta je pisac htio reci![]()
![]()
![]()
Vidjeli smo mi vaše "naprave" u ovih nekoliko utakmica.SlevinKelevra je napisao/la:Sta je rec pitari? Ajde sto godinama ne mozete da 'napravite' reprezentativca (iako vam je onaj izrod sjedio na klupi pet godina), sad jos i okrecete leda repki (cast izuzecima)? Sramota...