Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Nadam se da je istina. Ako zelimo nesto napraviti u kvalifikacijama za SP, ovo je jedina sansa.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovo bi bila jedina ispravna stvar koju moze uraditi i moralna.PeppermintSA je napisao/la:Meša podnio ostavku - insajd info
Ja bih mu,ako mu ja mogu ista savjetovati uopste,to i predlozio,da casno ode a ne kao Amidza da dozivljava uvrede najgore vrste,da bude popljuvan i prezren za sva vremena.
A bice sigurno ako ostane.
- Goalgetter
- Kontakt:
Boljih rjesenja od Mehmeda nema. Pa vi gledajte. Mene je takodjer razocarao u ovom dvomecu, ali i da ode, i dobijemo novog, bice isti, ako ne i dosta losiji trener od Mese.
Hadzibegic, Baka, Okuka. Pa izvolite birajte sebi.
Dodjel ubleha neka poput Hadzibegica tek smo onda najebalijoker90 je napisao/la:Nadam se da je istina. Ako zelimo nesto napraviti u kvalifikacijama za SP, ovo je jedina sansa.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja mislim da Mesa ostaje !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako Mesa napusti, moj izbor je Amar Osim.Goalgetter je napisao/la:Boljih rjesenja od Mehmeda nema. Pa vi gledajte. Mene je takodjer razocarao u ovom dvomecu, ali i da ode, i dobijemo novog, bice isti, ako ne i dosta losiji trener od Mese.
Blaž Slišković je moj izbor ako ne može neko bolji ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Tako je Meša, idi odavde nisi ti za ovih naših vnago od ljudi, treba nam Munib opet krojiti sudbinu bolje i ne zaslužujemo. Okuku za selektora 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Limeni za trenera.Goalgetter je napisao/la:Boljih rjesenja od Mehmeda nema. Pa vi gledajte. Mene je takodjer razocarao u ovom dvomecu, ali i da ode, i dobijemo novog, bice isti, ako ne i dosta losiji trener od Mese.
"We need to suffer. And we need to fight."
- PeppermintSA
- Kontakt:
Taj će i doći 99%pinoglavi je napisao/la:Dodjel ubleha neka poput Hadzibegica tek smo onda najebalijoker90 je napisao/la:Nadam se da je istina. Ako zelimo nesto napraviti u kvalifikacijama za SP, ovo je jedina sansa.
Pepriming bacio kosku ? 
Hinja teska i 0 od treneraPeppermintSA je napisao/la:Taj će i doći 99%pinoglavi je napisao/la:Dodjel ubleha neka poput Hadzibegica tek smo onda najebalijoker90 je napisao/la:Nadam se da je istina. Ako zelimo nesto napraviti u kvalifikacijama za SP, ovo je jedina sansa.
Pozdravite se sa SP ako dodje
Nad tobom sunce najljepše sja
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Mesa jadan vjerovao da ce igraci dati svoj maksimum.
BosnaE
Naš najbolji trener je bio Ćiro Blažević pa i Baka Slišković ...S Ćirom smo i s Portugalom izgledali donekle ravnopravno , a s Bakom uzimali bodove Španiji ..
- hule_barca
- Kontakt:
Meši treba dati šansu, jer je bukvalno u svakom meču pritisak bio 200%. Teško je raditi u takvim okolnostima, a kamo li dati svoj neki veći pečat igri repke. U slučaju da on sam podnese ostavku, jedino bih volio vidjeti Rajevca ili eventualno Barbareza. Iskreno, dosta mi je više ovih osrednjih trenera, daj nam trenera kako Bog zapovijeda.
Mes Que Un Club
- DragonGirl
- Kontakt:
I mene je kao selektor razočarao u ovom dvomeču ali mi ga je zaista bilo žao sinoć jer se vidjelo koliko je sebe dao svemu tome i koliko je srcem ušao u ovaj posao. Da ima grešaka, ima, ali mislim i da zaslužuje šansu i da ih ispravi jer je do baraža napravio veliki posao. Također zaista ne znam koga bi boljeg mogli dovesti. I dajte, zbog puke nepotvrđene rečenice vi već iznosite svoje želje kada je u pitanju potencijalni novi selektor. Stanite malo na loptu.
Nije u pitanju samo ovaj dvomec...vec je nastavio tamo gdje je stao...nista bolje nije bilo protiv Kipra a ni Walesa kojeg smo sretno pobjedili...nadam se da su napokon neki shvatili da je to bila sreca...a sreca ne dolazi stalno...calcio je napisao/la:Ako Mesa napusti, moj izbor je Amar Osim.Goalgetter je napisao/la:Boljih rjesenja od Mehmeda nema. Pa vi gledajte. Mene je takodjer razocarao u ovom dvomecu, ali i da ode, i dobijemo novog, bice isti, ako ne i dosta losiji trener od Mese.
8 utakmica, zar to nije dovoljno do se napravi neki napredak u igri? - ili pak treba jos vremena?
Mada, ni ja ne vidim bolje rjesenje od Mese, trenutno...salim se...ima ih koji su bolji, ali ne bih o imenima jer se vecina ne bi slozili sa mnom...
Rajevac, Barbarez, Hadzibegic, Sliskovic, Okuka.

i meni ga je isto žao jer se vidilo da je svim srcem želio uspjeh , možda više nego bilo ko ali realno nije napravio ništa spektakularno , jedino ako se spektakularnim mogu nazvati pobjede protiv Izraela,Velsa i Kipra protiv koji smo na početku kvalifikacija očekivali da ćemo uzet brat bratu bar 14 bodova..DragonGirl je napisao/la:I mene je kao selektor razočarao u ovom dvomeču ali mi ga je zaista bilo žao sinoć jer se vidjelo koliko je sebe dao svemu tome i koliko je srcem ušao u ovaj posao. Da ima grešaka, ima, ali mislim i da zaslužuje šansu i da ih ispravi jer je do baraža napravio veliki posao. Također zaista ne znam koga bi boljeg mogli dovesti. I dajte, zbog puke nepotvrđene rečenice vi već iznosite svoje želje kada je u pitanju potencijalni novi selektor. Stanite malo na loptu.
izgubio je protiv Belgije praktično bez pravog otpora ( remizirali smo s njima kući sa onakvim Safetom),a vidjeli smo kako smo prošli protiv Iraca ..
hule_barca je napisao/la:Meši treba dati šansu, jer je bukvalno u svakom meču pritisak bio 200%. Teško je raditi u takvim okolnostima, a kamo li dati svoj neki veći pečat igri repke. U slučaju da on sam podnese ostavku, jedino bih volio vidjeti Rajevca ili eventualno Barbareza. Iskreno, dosta mi je više ovih osrednjih trenera, daj nam trenera kako Bog zapovijeda.
A Barbarez (bez dana trenerskog staža) je svakako trener "kako Bog zapovjeda"
frajer nikad nikoga u životu nije vodio sa klupe i ti bi ga selektora A reprezentacije
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bvsic, Goalgetter, Google Adsense [Bot], muhamedhulk, Muumii, Napapijri i 55 gostiju.