Nisu i ne mogu biti iz vise razloga.PaskalHens je napisao/la:Jesu l' večeras u punom sastavu Krave?
Cleveland Cavaliers
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
- adriano_leite
- Kontakt:
Veceras aBd otvaranje sezone protiv Bullsa. Pojacani ulazimo u sezonu u odnosu na proslu godinu a naravno da smo i uigraniji jer su kljucni igraci zajedno proveli godinu dana. Mo Williams, Jefferson, oporavljeni Andy, pa i Cumningham i Kaun su svakako upgrade na klupi u odnosu na to sto smo imali prosle sezone. Blatt je drugu godinu tu i za ocekivati je da je dosta toga naucio i da je stekao respekta u ligi a i u svom timu. Prema rijecima Jeffersona, Blatt ga je odmah kupio i fascinirao.
Pored neophodnog iskustva u novim igracima, uzeli smo i mladog Cunninghama koji se moze malo kaliti u Cantonu i moglo bi biti sta od njega ako je suditi po predsezoni.
Ocekujem ubjedljivo prvo mjesto na Istoku, smanjene minute Jamesa i apsolutnu eksploziju Lovea i Irvinga. Borba za titulu po mom misljenju ne bi trebala doci u pitanje ove sezone.
Go Cavs go!
Pored neophodnog iskustva u novim igracima, uzeli smo i mladog Cunninghama koji se moze malo kaliti u Cantonu i moglo bi biti sta od njega ako je suditi po predsezoni.
Ocekujem ubjedljivo prvo mjesto na Istoku, smanjene minute Jamesa i apsolutnu eksploziju Lovea i Irvinga. Borba za titulu po mom misljenju ne bi trebala doci u pitanje ove sezone.
Go Cavs go!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Najvise mi je drago zbog povratka Mo Williamsa,uz LeBrona svakako najdrazi igrac iz prvog njegovog mandata u Cavsima.Znam da su bile neke prozivke sa strane Moa nakon odlaska LeBrona,ali eto izgleda da su izgladili odnose i vjerujem da su sad obojica tu da dovrse zapoceti posao i Clevelandu konacno donesu titulu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Adriano, da ti fino I kratko kazem - TT je jedan ogroman waste of $, ali na kraju nije mi ni zao jel' ne placam ja, nego Gilbert.
On je malo popravio sut I FG% sto jest' jest', ali vise od 3,4 metara od kosa on je apsolutni non-factor, jel' bukvalno covjek ne zna finish oko kosa ako nije zakucavanje, ili onaj njegov baby hook, a nespretan je da bog sacuva...
Da ne govorim da (s' obzirom na njegovu visinu) je nikakav shot blocker.
I sta sad - imamo igraca koji kosta $82 milliona, a dolazi s' klupe, ne zna kreirati svoj sut niti dati sa 15-18ft-a, ne zna opalit' bananu, I samo daje skokove?
I sto nije otisao kad je mogao ? Zato sto nitko mu nije dao offer, pa nisu timovi glupi da daju prosjecnom igracu $16 mil po godini.
Jedna stvar sto stoji - on igra svaku utakmicu, I nikad nije imao povredu, I to je za pohvaliti.
On je malo popravio sut I FG% sto jest' jest', ali vise od 3,4 metara od kosa on je apsolutni non-factor, jel' bukvalno covjek ne zna finish oko kosa ako nije zakucavanje, ili onaj njegov baby hook, a nespretan je da bog sacuva...
I sta sad - imamo igraca koji kosta $82 milliona, a dolazi s' klupe, ne zna kreirati svoj sut niti dati sa 15-18ft-a, ne zna opalit' bananu, I samo daje skokove?
I sto nije otisao kad je mogao ? Zato sto nitko mu nije dao offer, pa nisu timovi glupi da daju prosjecnom igracu $16 mil po godini.
Jedna stvar sto stoji - on igra svaku utakmicu, I nikad nije imao povredu, I to je za pohvaliti.
FC Bayern -/- THE Ohio State University
- adriano_leite
- Kontakt:
And what do you want od mene? Kazes da si u Clevelandu so make proteste jarane nemas potrebe meni pricati...Ulivaca je napisao/la:Adriano, da ti fino I kratko kazem - TT je jedan ogroman waste of $, ali na kraju nije mi ni zao jel' ne placam ja, nego Gilbert.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Treba sve uraditi, pa i pretplatiti igrače, ako si legitimni kandidat za titulu, a 90% si siguran z finalu, jer zdrav roster ti to garantuje. Prema tome svako bi pametan ovo uradio kad nema konkurencije na istoku, te pare ce se vratiti kada si 3-4 godine zaredom u finalu, a ako jos bude i titula...
Veceras protiv Detroita,bice zajebano.Kad se vraca Iman otprilike Adriano ?
- adriano_leite
- Kontakt:
Iduce godine cini mi serudy91 je napisao/la:Veceras protiv Detroita,bice zajebano.Kad se vraca Iman otprilike Adriano ?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Golemo bgm,mislio sam da ce prije,JR ce zakucavati minutazu do tadadriano_leite je napisao/la:Iduce godine cini mi serudy91 je napisao/la:Veceras protiv Detroita,bice zajebano.Kad se vraca Iman otprilike Adriano ?. Trebalo bi sredina januara cini mi se.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Finale je neminovnost i ove sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Cavsi mogu osvojiti finale samo ako Kyrie bude zdrav. Inace, budemo li onako igrali kao protiv Washingtona, nema nista od titule.
U decembru nam ne ide nikako,fale puno Kyrie i Iman
Sta im se ovo desava, pratim Indianu, al ubaci ovamo rezultat 19 : 6 
Fakat su jedna od najgorih ekipa u prvoj cetvrtini
Sporo skroz ulaze u utakmicu,ali uspjeli su se iscupati nekako sinoc uz fenomenalnog LebronaLuminary je napisao/la:Sta im se ovo desava, pratim Indianu, al ubaci ovamo rezultat 19 : 6
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma ekipa nije kompletna, pocetak je sezone, LBJ sporo ulazi u sezonu posljednje 3 godine, mnogo igraca dobija sansu itd. Kada prodje All-Star pauza i vrate se povrijedjeni igraci, sumnjam da cemo u tom periodu izgubiti vise od 3-4 utakmice. Trenutno je najbitnije kako izgledaju JR, Delly, Mozgov, Jefferson, Mo i Tristan.rudy91 je napisao/la:Sporo skroz ulaze u utakmicu,ali uspjeli su se iscupati nekako sinoc uz fenomenalnog LebronaLuminary je napisao/la:Sta im se ovo desava, pratim Indianu, al ubaci ovamo rezultat 19 : 6
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Za sad igraju lose, a sve pocinje sa turnoverima I odbranom. U tri poraza, 18, 14, 14 turnovera, I to glupe greske koje ce se popraviti do playoffa. Odbrana isto tanka. Timovi znaju pucati po 50 - 60% protiv nas, I to cak u drugom poluvremenu.
Mogu igrati defense puno bolje. Igra im bas nije najsladja. Nekada pravo tesko dolaze do kosa. JR-a ne ide sut, Mo je malo ohladio,
TT je obicna taraba, nek ode natrag u Kanadu, smotan k'o sajla. Sad se tek vidi koliko je preplacen taj neznalac.
Izmedju ostalog, Dzemo I raja znaju da su favoriti u istoku, I znaju da kad treba mogu ubacit' u 5. brzinu, stisnuti I izvuci rezultat.
Meni je bitno da Kyrie i Shump pocnu igrati, i da se ubace u ritam sa timom prije playoffa.
Mogu igrati defense puno bolje. Igra im bas nije najsladja. Nekada pravo tesko dolaze do kosa. JR-a ne ide sut, Mo je malo ohladio,
TT je obicna taraba, nek ode natrag u Kanadu, smotan k'o sajla. Sad se tek vidi koliko je preplacen taj neznalac.
Izmedju ostalog, Dzemo I raja znaju da su favoriti u istoku, I znaju da kad treba mogu ubacit' u 5. brzinu, stisnuti I izvuci rezultat.
Meni je bitno da Kyrie i Shump pocnu igrati, i da se ubace u ritam sa timom prije playoffa.
Shump se veceras vraca,pozelio sam ga vidjeti na terenu
- adriano_leite
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Joj kad ga puste kao s lanca, zeljnog igreThis week Irving has been desperately trying to persuade the organization to activate him, cleveland.com was told. The Cavaliers have been urging him to remain patient, as they want to be cautious with the three-time All-Star.
Irving is traveling and participating in full practices, waiting to be cleared. It's only a matter of time and could be as soon as Tuesday in Boston. He sat at his locker stall after the trouncing on Friday just marveling at his teammates. This group could be special.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Veceras nabosti Boston bar 20 razlike,plus Kevina ocekujem nabrijanog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.