Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

MuhamedTM

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la MuhamedTM » 17 nov 2015, 20:37

Nece Meša nigdje, ako ode on onda gospodin Amar Osim :rol:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 17 nov 2015, 20:37

jedini naš čovjek kojeg bi volio viditi na klupi selekcije je Vahid Halilhodžić ...niko više al ta mi se želja vjerovatno nikad neće ispuniti ..kad nije htio preuzeti ovu generaciju neće sigurno ni neku nadolazeću koja teško može biti bolja od ove.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 17 nov 2015, 20:38

let3 je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Meši treba dati šansu, jer je bukvalno u svakom meču pritisak bio 200%. Teško je raditi u takvim okolnostima, a kamo li dati svoj neki veći pečat igri repke. U slučaju da on sam podnese ostavku, jedino bih volio vidjeti Rajevca ili eventualno Barbareza. Iskreno, dosta mi je više ovih osrednjih trenera, daj nam trenera kako Bog zapovijeda.
:mrgreen: :crazy:

A Barbarez (bez dana trenerskog staža) je svakako trener "kako Bog zapovjeda" :crazy:

frajer nikad nikoga u životu nije vodio sa klupe i ti bi ga selektora A reprezentacije :mrgreen:
Ma na njega sam mislio u fazonu ako već ne bude neki normalan trener, odnosno ako se opet daje nekom šansa da se uči.
Mes Que Un Club

Format
Kontakt:

Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Format » 17 nov 2015, 20:39

Daj Ciru po godine nek ih barem uvred dovede,kod njega su zvijezdice sklekove radile pola treninga i trcale krugove za kaznu sam ocima gledao a danas mogu sta hoce

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 nov 2015, 20:39

mostar_mo je napisao/la:jedini naš čovjek kojeg bi volio viditi na klupi selekcije je Vahid Halilhodžić ...niko više al ta mi se želja vjerovatno nikad neće ispuniti ..kad nije htio preuzeti ovu generaciju neće sigurno ni neku nadolazeću koja teško može biti bolja od ove.
Vahid nas je lagano odyebao prošle godine kad je bio konkurs i kad je bio apsolutni favorit br. 1
i prihvatio se selektorske klupe Japana....znaci, frajera iskljucivo zanimaju pare, a NSBiH mu ne može ni izbliza ponuditi svotu koju traži.

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 17 nov 2015, 20:42

Okuka :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 nov 2015, 20:54

Zagovara se vec smjena generacije, Avaz vec pripremio spisak. :urnebes:

Tesko nama u sljedecem periodu.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 nov 2015, 21:27

DragonGirl je napisao/la:I mene je kao selektor razočarao u ovom dvomeču ali mi ga je zaista bilo žao sinoć jer se vidjelo koliko je sebe dao svemu tome i koliko je srcem ušao u ovaj posao. Da ima grešaka, ima, ali mislim i da zaslužuje šansu i da ih ispravi jer je do baraža napravio veliki posao..
Ma qrac sansa dobre su neke stvari oko skauta priprema i to al igra je katastrofa jos svi dosli u formi igraju za klubove i on napravi piz.darije sa sastavom u obje utakmice..U Zenici krneo sa 2 napadaca nis mogli uvezat 2 passa na sredini,a u Dablinu kreno sa Medunjaninom i ovaj mu usro 4-5 lopti i penal iz njegove greske,a Cocalic na DMF Besic na klupi..
I ondap osle ne kaze da je on za.**** nego sudija ,magla , jaki Irci bla bla

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 17 nov 2015, 21:39

mostar_mo je napisao/la:Naš najbolji trener je bio Ćiro Blažević pa i Baka Slišković ...S Ćirom smo i s Portugalom izgledali donekle ravnopravno , a s Bakom uzimali bodove Španiji ..
Ma Okuka je bio najbolji :guz:

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 17 nov 2015, 21:43

DeepPurple je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:Naš najbolji trener je bio Ćiro Blažević pa i Baka Slišković ...S Ćirom smo i s Portugalom izgledali donekle ravnopravno , a s Bakom uzimali bodove Španiji ..
Ma Okuka je bio najbolji :guz:
Koliko ga vi mrzili Pape je uradio što nijedan od njih nije. BRAZIL!
"We need to suffer. And we need to fight."

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 nov 2015, 21:47

Nema potrebe da ide. Realno Irska ima bolje igrace. Mi imamo Pjanica i Dzeku, ostalo skart. Jedan Besic koji nam spada u glavne igrace grije klupu u Evertonu dok su Coleman i McCarty glavni igraci tog kluba. Vecina igraca im igra u EPL-u dok su nasi u raznim Sporovima ili prate utakmice sa tribina.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 nov 2015, 21:56

Goalgetter je napisao/la:Zagovara se vec smjena generacije, Avaz vec pripremio spisak. :urnebes:

Odlican tekst. Pogotovo ovaj za Pjanica dio.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2015, 22:00

Neminovna je smjena generacija, ali smo tanki po pitanju buducih igraca (kvalitete).
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 17 nov 2015, 22:07

Subic,Duljevic,Memija,Cimirot,Radovac,Hadziahmetovic,Kvesic......Ne bi se reklo da nema materijala u nasoj ligi za repku prije bi njima davao sansu nego igracima druge lige italije,nejamcke,15 tim u ligi belgije i balvanima koji ne mogu igrati u njalosijim ekipama u ligama u kojim igraju.Sta cemo vise necemo cekati da se kakav dijasporac pojavi moramo se osloniti na igrace iz nase lige ima tu materijala puno i oni bi dosta napredovali u reprezentaciji prodali se.Pored ovi sto sam nabrojao ima tu jos igraca iz nase lige,gore sam naveo i kvesu subica i cimija oni su tek otisli ima dosta igraca sigurno u ligi barem 5 treba da ih bude u repci da ga **** brate puno mi ponizavamo nasu ligu a to je greska.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 17 nov 2015, 22:35

let3 je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:jedini naš čovjek kojeg bi volio viditi na klupi selekcije je Vahid Halilhodžić ...niko više al ta mi se želja vjerovatno nikad neće ispuniti ..kad nije htio preuzeti ovu generaciju neće sigurno ni neku nadolazeću koja teško može biti bolja od ove.
Vahid nas je lagano odyebao prošle godine kad je bio konkurs i kad je bio apsolutni favorit br. 1
i prihvatio se selektorske klupe Japana....znaci, frajera iskljucivo zanimaju pare, a NSBiH mu ne može ni izbliza ponuditi svotu koju traži.
Frajera iskljucivo zanimaju uslovi za rad.Frajer je dokazani strucnjak koji ima rezultate iza sebe.Frajer ne yebe zive sile, nesto da mu se odredjuje Srbin, Bosnjak ili Hrvat za pomocnika, frajer ne zeli na celu saveza gospodina optuzenog za milionske prevare, frajer ne zeli da ga pljuju kvazistrucnjaci poput ovih forumskih magova itd itd.
Ustani na noge pa reci VAHID HALILHODZIC

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2015, 22:49

narodniheroj je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Frajera iskljucivo zanimaju uslovi za rad.Frajer je dokazani strucnjak koji ima rezultate iza sebe.Frajer ne yebe zive sile, nesto da mu se odredjuje Srbin, Bosnjak ili Hrvat za pomocnika, frajer ne zeli na celu saveza gospodina optuzenog za milionske prevare, frajer ne zeli da ga pljuju kvazistrucnjaci poput ovih forumskih magova itd itd.
Ustani na noge pa reci VAHID HALILHODZIC
E hebi ga sad, covjek koji je u zadnjih 4-5 godina trenirao dvije africke reprezentacije, Dinamo i Trabzonspor ne zvuci bas kao neko kome je najvaznije da sve bude 100% posteno i sredjeno.

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 17 nov 2015, 22:49

Meša je imao dobar skauting ali što igrači ne znaju ili ne mogu da ispune njegove zamisli, valjda je logično da je to do njih. A ne do Meše!

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 17 nov 2015, 23:35

:bih:
Zadnja izmjena: pingpong, dana/u 01 apr 2026, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 17 nov 2015, 23:46

Goalgetter je napisao/la:Zagovara se vec smjena generacije, Avaz vec pripremio spisak. :urnebes:

Pa ja stalno pisem da postoji menadzersko-novinarska klika koja je vrlo mocna i koja iz sjene odredjuje dosta toga u reprezentaciji a koju rezultati uopste ne zanimaju.
Vjerujem cak da im je drago sto se nismo plasirali jer to za njih znaci da bi igrali ipak najbolji igraci a to njima smanjuje prostor da guraju one na kojima zele zaraditi.Ovo sad im je idealno,da ostane isti selektor i da sto vise standardnih i stalnih igraca prestane igrati za reprezentaciju da bi njihov biznis isao bolje.Oni sad likuju i razradjuju planove za biznis.Apsolutno im se y.ebe za rezultatima.
Oni imaju prste i u ovome debaklu zato sto se uvijek par njihovih igraca na silu guralo u reprezentaciju.
To isto imate u Srbiji.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 17 nov 2015, 23:59

Moze li anketa o tome da li bi Mehmed Bazdarevic trebao ostati selektor ili ne?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BiH26, bvsic, eldo, klasik, MiranGlasnic, svrakino1921, torbica i 49 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []