FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 17 nov 2015, 21:33

Sta prozivate ChWillu? Sta je to lose uradio? Gledam njegove postove ali nista nema za sta bi ga prozivali...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 17 nov 2015, 21:33

Sutra naslov u avazu, Chwilla upeco ribara :kafa:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 nov 2015, 22:13

Pa ja, s jednog nicka pametno, a s drugog gluposti piše da se odmori :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 nov 2015, 22:15

sviraj kraj valjiću...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2015, 22:20

Oduzila se ova pauza.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 17 nov 2015, 23:11

E nek je vala prošla i ova reprezentativna pauza...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 17 nov 2015, 23:20

anonimni je napisao/la:Pa ja, s jednog nicka pametno, a s drugog gluposti piše da se odmori :lol: :lol:
Gluposti ovdje samo vi pisete, dosadilo ljudim citati. Temu prati 23 covjeka, od toga 5 imaju po 3 nika.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 17 nov 2015, 23:59

Ko je dao gol protiv Ferencvarosa pitaru :shhh: :rol:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 18 nov 2015, 00:23

milanribar je napisao/la:A kad je Diatta spustio loptu Bajicu za pobjedu protiv Ferencvarosu valjao je da se radujes, a sad bi ga tjerao. Sramota smo mi od navijaca.fuj
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 18 nov 2015, 00:42

Brkoo je napisao/la:
milanribar je napisao/la:A kad je Diatta spustio loptu Bajicu za pobjedu protiv Ferencvarosu valjao je da se radujes, a sad bi ga tjerao. Sramota smo mi od navijaca.fuj
:puke:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 18 nov 2015, 00:44

Brkoo je napisao/la:
Hajd sto par glupana konstatno ignorisem ali ako spustiti loptu znaci dati gol onda stvarno nekim ljudima treba malo mozga i crtat im. Ali hajd posljednji put da citiram ovih par cirkusanta.

Sad zamislite koliki glupan moras biti da znam ko je spustio loptu a da ne znam koje dao gol. Valjda gledao samo dok je Diatta spustio loptu, :damn: :damn:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 18 nov 2015, 01:11

Nije nego ti krivo sto te stalno prospemo ko rizu po tepsiji,
ovdje si samo da siris pesimizam I lazes.
Dok god si takav Ima da te zajebavamo I mokrimo po tebi.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 18 nov 2015, 06:42

Pisanje po aldinu vol. 387

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 18 nov 2015, 14:03

I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu..
BUDI ŽELJO !!!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 18 nov 2015, 14:05

Hadzijalagic je napisao/la:I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu..
Od sad si naš raporter s treninga :thumbup:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 18 nov 2015, 14:08

Sta je sa Mersinom i parama za Sehica?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 18 nov 2015, 14:10

Hadzijalagic je napisao/la:I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu..
Mulalicu, jes to ti ? :lolno:

MATORI
Kontakt:

Post Postao/la MATORI » 18 nov 2015, 14:32

AsharaK je napisao/la:Sta je sa Mersinom i parama za Sehica?
Šuti sad će Ribar rahmetli

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 18 nov 2015, 14:47

Joco je imao par poteza gdje je izbacio neke naše igrače ko iz p*čke :mrgreen: . Slažem se vala Kokot baš loš bio, jbt ispast će da sam onom Hasanoviću neki rod al fakat je mali ko stijena :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 18 nov 2015, 14:49

Zar je moguce da neko napise da je neki igrac na TRENINGU los? Znate li vi sta znaci trening Boga vam milog? :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, doncarlo, Hrasno15, Nyema1921 i 50 gostiju.