FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta prozivate ChWillu? Sta je to lose uradio? Gledam njegove postove ali nista nema za sta bi ga prozivali...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Pa ja, s jednog nicka pametno, a s drugog gluposti piše da se odmori

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
sviraj kraj valjiću...
-
neroazzuro
- Kontakt:
E nek je vala prošla i ova reprezentativna pauza...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- milanribar
- Kontakt:
Gluposti ovdje samo vi pisete, dosadilo ljudim citati. Temu prati 23 covjeka, od toga 5 imaju po 3 nika.anonimni je napisao/la:Pa ja, s jednog nicka pametno, a s drugog gluposti piše da se odmori![]()
milanribar je napisao/la:A kad je Diatta spustio loptu Bajicu za pobjedu protiv Ferencvarosu valjao je da se radujes, a sad bi ga tjerao. Sramota smo mi od navijaca.fuj
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Brkoo je napisao/la:milanribar je napisao/la:A kad je Diatta spustio loptu Bajicu za pobjedu protiv Ferencvarosu valjao je da se radujes, a sad bi ga tjerao. Sramota smo mi od navijaca.fuj![]()
![]()
![]()
![]()
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- milanribar
- Kontakt:
Hajd sto par glupana konstatno ignorisem ali ako spustiti loptu znaci dati gol onda stvarno nekim ljudima treba malo mozga i crtat im. Ali hajd posljednji put da citiram ovih par cirkusanta.Brkoo je napisao/la:milanribar je napisao/la:A kad je Diatta spustio loptu Bajicu za pobjedu protiv Ferencvarosu valjao je da se radujes, a sad bi ga tjerao. Sramota smo mi od navijaca.fuj![]()
![]()
![]()
![]()
Sad zamislite koliki glupan moras biti da znam ko je spustio loptu a da ne znam koje dao gol. Valjda gledao samo dok je Diatta spustio loptu,
Nije nego ti krivo sto te stalno prospemo ko rizu po tepsiji,
ovdje si samo da siris pesimizam I lazes.
Dok god si takav Ima da te zajebavamo I mokrimo po tebi.
ovdje si samo da siris pesimizam I lazes.
Dok god si takav Ima da te zajebavamo I mokrimo po tebi.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Pisanje po aldinu vol. 387
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu..
BUDI ŽELJO !!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Od sad si naš raporter s treningaHadzijalagic je napisao/la:I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu..
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Sta je sa Mersinom i parama za Sehica?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Mulalicu, jes to ti ?Hadzijalagic je napisao/la:I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu..
Šuti sad će Ribar rahmetliAsharaK je napisao/la:Sta je sa Mersinom i parama za Sehica?
Joco je imao par poteza gdje je izbacio neke naše igrače ko iz p*čkeHadzijalagic je napisao/la:I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- milanribar
- Kontakt:
Zar je moguce da neko napise da je neki igrac na TRENINGU los? Znate li vi sta znaci trening Boga vam milog? 
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, doncarlo, Hrasno15, Nyema1921 i 50 gostiju.