Kokot je loš zadnjih 5 treninga, samo se zna glupirati, Kokot OUT Joco INDooVe je napisao/la:Joco je imao par poteza gdje je izbacio neke naše igrače ko iz p*čkeHadzijalagic je napisao/la:I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu... Slažem se vala Kokot baš loš bio, jbt ispast će da sam onom Hasanoviću neki rod al fakat je mali ko stijena
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
i joco je naš igrač iako to dosad nije pokazaoDooVe je napisao/la:Joco je imao par poteza gdje je izbacio neke naše igrače ko iz p*čkeHadzijalagic je napisao/la:I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu... Slažem se vala Kokot baš loš bio, jbt ispast će da sam onom Hasanoviću neki rod al fakat je mali ko stijena
- milanribar
- Kontakt:
Kokot je imao smrtni slucaj u porodici i mozda bi vam bolje bilo da mucne te glavom, a ne samo njakate ko babe.
koji smrtni slučaj, ja znam da je Edis imao smrtni slučaj tačnije umro mu je otac...milanribar je napisao/la:Kokot je imao smrtni slucaj u porodici i mozda bi vam bolje bilo da mucne te glavom, a ne samo njakate ko babe.
Ako je tako onda "imamo problem", šta sa Đelmićem?Hadzijalagic je napisao/la:I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu..
Nedavno je Kokotu majka umrla.Velahalve je napisao/la:koji smrtni slučaj, ja znam da je Edis imao smrtni slučaj tačnije umro mu je otac...milanribar je napisao/la:Kokot je imao smrtni slucaj u porodici i mozda bi vam bolje bilo da mucne te glavom, a ne samo njakate ko babe.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 18 nov 2015, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala za info, nisam znao stvarnoGenie je napisao/la:Ako je tako onda "imamo problem", šta sa Đelmićem?Hadzijalagic je napisao/la:I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu..Je si li možda bacio oko na njegovu defanzivu, vraća li se nazad?
Nedavno je Kokotu majka umrla.Velahalve je napisao/la:koji smrtni slučaj, ja znam da je Edis imao smrtni slučaj tačnije umro mu je otac...milanribar je napisao/la:Kokot je imao smrtni slucaj u porodici i mozda bi vam bolje bilo da mucne te glavom, a ne samo njakate ko babe.
Zoranu je umrla majka prije utakmice sa Čelikom, ako se ne varam.Bio je oslobođen i treninga ali je ipak trenirao i igrao tu utakmicu.Velahalve je napisao/la:koji smrtni slučaj, ja znam da je Edis imao smrtni slučaj tačnije umro mu je otac...milanribar je napisao/la:Kokot je imao smrtni slucaj u porodici i mozda bi vam bolje bilo da mucne te glavom, a ne samo njakate ko babe.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
On je doveden kao bek mada je po meni klasicno krilo.. Na predhodnim treninzima je igrao i beka a i tu se moglo vidjeti da on voli krenuti naprijed.. Danas se vecinom vracao do centra i tu radio pritisak na sredinu protivnika.. Igrao je zajedno sa Memijom koji je bio iza njega i koji nije prelazio centar kada je ofanziva u pitanju tako da se Brazilac nije ni morao vracati puno blize svom golu.. Kazu da cetiri mjeseca nije bio u trenaznom procesu tako da vjerovatno nije 100% spreman a ne sumnjam da ce se to promijeniti kada prodje zimske pripreme.. Ja bih u nekoj varijanti na treningu volio vidjeti Djelmica na poziciji iza centarfora, tj. na poziciji klasicne desetke a da Tiago i Mailson igraju krila.. Vjerovatno je to neizvodivo jer je i Djelmic klasicno krilo, ali, onako, zvuci mi interesantno..Genie je napisao/la:Ako je tako onda "imamo problem", šta sa Đelmićem?Hadzijalagic je napisao/la:I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu..Je si li možda bacio oko na njegovu defanzivu, vraća li se nazad?
BUDI ŽELJO !!!
Ja mislim da je Đelma u Borcu povremeno igrao tog nekog polušpica.Valjalo bi to sve isprobati zato se slažem s onim što je neki dan neko govorio da trebamo organizovati više prijateljskih utakmica kada su ove pauze jer mogu biti baš korisne za takve stvari.
I onda kada više ne bude me ovdje
kako ga opisujete ja ocekujem robinja u najmanju ruku od tog novog brazilca
kad bi on mogao potpisat, zaigrat vjerovatno tek u sledecoj polusezoni jelda ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ma ne mora nista znaciti ali ostavio je neki pozitivan pocetni dojam..godrina je napisao/la:kako ga opisujete ja ocekujem robinja u najmanju ruku od tog novog brazilca![]()
Na proljece ovako nesto ako se Brazilac pokaze kao pojacanje

BUDI ŽELJO !!!
Dobro je sto su ranije dosli ovi brazilci na probu ima se dovoljno vremena da se sredi papirologija da prodje pripreme mi imamo i te kako potrebu za jos jednim krilnim igracem pogotovo za ljevakom i koji plus toga moze igrati desno sto je dodatna prednost. Uostalom pitanje je na kojoj ce poziciji zaigrati i hoce li biti u kombinacijama za prvih jedanaest.godrina je napisao/la:kako ga opisujete ja ocekujem robinja u najmanju ruku od tog novog brazilca![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
@milanribar je upravu sto se tice spustanja lopte. Diatta je spustio loptu Bajicu, a u nastavku akcije je Dženis zabio gol. Nemojte mu zamjeriti ništa, to je dokaz da pitari od europskih klubova navijaju za Želju, a u PL mora neko navijati i za manji sarajevski klub 
Životni saputnik! 1921
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ako ovaj Brazilac potpise, hoce li on igrati beka ili krilo? Ako ide na beka, onda Mladenovic ispada, ako je krilo, onda Mladenovic ostaje na svojoj poziciji.pile87 je napisao/la:Dobro je sto su ranije dosli ovi brazilci na probu ima se dovoljno vremena da se sredi papirologija da prodje pripreme mi imamo i te kako potrebu za jos jednim krilnim igracem pogotovo za ljevakom i koji plus toga moze igrati desno sto je dodatna prednost. Uostalom pitanje je na kojoj ce poziciji zaigrati i hoce li biti u kombinacijama za prvih jedanaest.godrina je napisao/la:kako ga opisujete ja ocekujem robinja u najmanju ruku od tog novog brazilca![]()
U slučaju da dovedemo još jednog lijevog beka, onda bi Kokot mogao na svoju prirodnu poziciju, tj. špica. Tu bi imali njega, Jocu, Dženisa + Tiaga i eventualno Diattu za kojeg neki pisu da se dobro snalazi na toj poziciji. Ovaj prelazni rok bi trebao biti odrađen tako da konačno svi naši igrači igraju na svojim prirodnim pozicijama, a ne da se krpimo kao siročad, mislim da bi tad svi pokazali svoje pravo lice.
Životni saputnik! 1921
Sad puno pitas, ocigledno Edis zeli vidjeti sta ovaj moze ako je igrao na treningu to ne znaci da ce mu to biti pozicija. Da bi imali globalnu sliku gdje sta ko potrebno je kompletetirati prelazni rok.Uostalom treba i na klupi imati par kvalitenih igraca ako nesto zelis ne samo u prvih 11. Rano je za pravljenje nekih sastava jos uvijek.Eisenbahner1921 je napisao/la: Ako ovaj Brazilac potpise, hoce li on igrati beka ili krilo? Ako ide na beka, onda Mladenovic ispada, ako je krilo, onda Mladenovic ostaje na svojoj poziciji.
U slučaju da dovedemo još jednog lijevog beka, onda bi Kokot mogao na svoju prirodnu poziciju, tj. špica. Tu bi imali njega, Jocu, Dženisa + Tiaga i eventualno Diattu za kojeg neki pisu da se dobro snalazi na toj poziciji. Ovaj prelazni rok bi trebao biti odrađen tako da konačno svi naši igrači igraju na svojim prirodnim pozicijama, a ne da se krpimo kao siročad, mislim da bi tad svi pokazali svoje pravo lice.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jesu li ostala ona dva brazilca koja su bila na probi???pile87 je napisao/la:Dobro je sto su ranije dosli ovi brazilci na probu ima se dovoljno vremena da se sredi papirologija da prodje pripreme mi imamo i te kako potrebu za jos jednim krilnim igracem pogotovo za ljevakom i koji plus toga moze igrati desno sto je dodatna prednost. Uostalom pitanje je na kojoj ce poziciji zaigrati i hoce li biti u kombinacijama za prvih jedanaest.godrina je napisao/la:kako ga opisujete ja ocekujem robinja u najmanju ruku od tog novog brazilca![]()
51%--------49%
joci i jest primarna pozicija polušpic,jel došao drugi latvijac ,kakav je ovaj mladiHadzijalagic je napisao/la:I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu..
Zna li neko sto se fan shop izmjesta? I gdje?
- milanribar
- Kontakt:
Joco je klasicni napadac.
U zadnji poslovni prostor do zapadablue sky je napisao/la:Zna li neko sto se fan shop izmjesta? I gdje?
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: addebisi, antibot, Arma00, BarbareZeljin, Jarodwest, legendarnadruga, Levin, nedimmmm1337, Sarajevskigigant1921, tiagofaria25 i 66 gostiju.