Zar nije avionom?NYKnicks Fan je napisao/la:Charter letomProbisvjet je napisao/la:Kako je Vugda otputovao za USA?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Preplivao.
Preko vode zbog Slobode

Preko vode zbog Slobode
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nesto razmisljam, mi imamo problem da mi ne mozemo registrovat nijednog "stranca" zbog dugova i svega toga on ne moze dobit radnu dozvolu. Ne znam kako je to odradjeno za Kostica, da je registrovan ko trener pa dobio radnu dozvolu.
Eh sad kontam, da li bi Sloga SH mogla potpisat nekog stranca, da on dobije radnu dozvolu i onda da taj igrac bude posudjen Slobodi ?
Eh sad kontam, da li bi Sloga SH mogla potpisat nekog stranca, da on dobije radnu dozvolu i onda da taj igrac bude posudjen Slobodi ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jesil to lupio tek tako il se i ti sjecas tog momentasolinas je napisao/la:Preplivao.
Preko vode zbog Slobode![]()
a mislim da kod nas ne ide to tako oko posudbi..ako je igrac registrovan za tekucu sezonu za neki klub, onda ne moze ici u drugi..posudbe se odradjuju prije registracije pa ga onda onaj klub u koji je posudjen registruje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
jesil to lupio tek tako il se i ti sjecas tog momentaultrasstyle_tz je napisao/la:solinas je napisao/la:Preplivao.
Tifusari zamnoooommmm.
Bosko vrati se.
Ode bosko.
Ode Saša...solinas je napisao/la:jesil to lupio tek tako il se i ti sjecas tog momentaultrasstyle_tz je napisao/la:solinas je napisao/la:Preplivao.
![]()
![]()
Tifusari zamnoooommmm.
Bosko vrati se.
Ode bosko.![]()
Ljudi moji mene najvise zabrinjava ovo vrijeme sto se najavljuje za vikend a posebno u nedelju gdje se ocekuje snijeg...Nadam se da cemo moci odigrati normalnu utakmicu i da slavimo...Evo i savez nas je kaznio sa jos 3000 KM zbog bakljade protiv Zrinjskog
Dobro smo i prošli, nisu nam nakačili ono "J**** Zrinjski..." itd. Bilo je još, samo se ne mogu sjetit' svega.SARS je napisao/la:Ljudi moji mene najvise zabrinjava ovo vrijeme sto se najavljuje za vikend a posebno u nedelju gdje se ocekuje snijeg...Nadam se da cemo moci odigrati normalnu utakmicu i da slavimo...Evo i savez nas je kaznio sa jos 3000 KM zbog bakljade protiv Zrinjskog
Odkud mu pare?solinas je napisao/la:jesil to lupio tek tako il se i ti sjecas tog momentaultrasstyle_tz je napisao/la:solinas je napisao/la:Preplivao.
![]()
![]()
Tifusari zamnoooommmm.
Bosko vrati se.
Ode bosko.![]()
Koje cemo pivo tamo, pan ili tuzlansko?Beduin je napisao/la:I tamo da se organizuje crveno-crna noc.ziviniceMetropola je napisao/la:idemo na "zimske" pripreme u ameriku, jedno mjesec dana da azmir paketice podjeli![]()
![]()
![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
zna li neko otkud to da igramo nedjeljom
je l' to N/FSBiH određuje, ili klub zatraži, mislim, hoće li ovo postati praksa da tako kažem, da češće igramo nedjeljom, jer nikad na Tušnju nismo igrali nedjeljom
kontam kad se tekma pomjeri za jedan dan zbog nečega, tipa, igrali Kup ili nešto, pa kao, malo više odmora, al' ovdje to nije razlog
hmm, možda zbog TV prenosa, jer ne mogu prenosit' dvije tekme u isto vrijeme
je l' to N/FSBiH određuje, ili klub zatraži, mislim, hoće li ovo postati praksa da tako kažem, da češće igramo nedjeljom, jer nikad na Tušnju nismo igrali nedjeljom
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 18 nov 2015, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Laskopinoglavi je napisao/la:Koje cemo pivo tamo, pan ili tuzlansko?Beduin je napisao/la:I tamo da se organizuje crveno-crna noc.ziviniceMetropola je napisao/la:idemo na "zimske" pripreme u ameriku, jedno mjesec dana da azmir paketice podjeli![]()
![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Budweiser ili Labatt Blue, meni svejedno. Cak mi je jos logicnije da udaramo po Coroni Extra.pinoglavi je napisao/la:Koje cemo pivo tamo, pan ili tuzlansko?Beduin je napisao/la:I tamo da se organizuje crveno-crna noc.ziviniceMetropola je napisao/la:idemo na "zimske" pripreme u ameriku, jedno mjesec dana da azmir paketice podjeli![]()
![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Otkud pare za Coronu 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Suljo20002
- Kontakt:
Vjerovatno radi toga jer u zvanicnom spisku na pocetku sezone mi smo prijavili savezu da svoje utakmice igramo subotom.Chinaglia je napisao/la:zna li neko otkud to da igramo nedjeljom
je l' to N/FSBiH određuje, ili klub zatraži, mislim, hoće li ovo postati praksa da tako kažem, da češće igramo nedjeljom, jer nikad na Tušnju nismo igrali nedjeljomkontam kad se tekma pomjeri za jedan dan zbog nečega, tipa, igrali Kup ili nešto, pa kao, malo više odmora, al' ovdje to nije razlog
Sloboda-Čelik nedelja 12:30 tv prenos moja tv .Suljo20002 je napisao/la:Vjerovatno radi toga jer u zvanicnom spisku na pocetku sezone mi smo prijavili savezu da svoje utakmice igramo subotom.Chinaglia je napisao/la:zna li neko otkud to da igramo nedjeljom
je l' to N/FSBiH određuje, ili klub zatraži, mislim, hoće li ovo postati praksa da tako kažem, da češće igramo nedjeljom, jer nikad na Tušnju nismo igrali nedjeljomkontam kad se tekma pomjeri za jedan dan zbog nečega, tipa, igrali Kup ili nešto, pa kao, malo više odmora, al' ovdje to nije razlog
seljo- Borac nedelja 13:00 tv prenos BHT.
Ja volim FK Tuzla City
Bili smo dobri tokom citave godine
.

sloboda72, mislio sam na prenose u isto vrijeme na mojatv
Sunce ti bozijeZodiac je napisao/la:Bili smo dobri tokom citave godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.