FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blue sky
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la blue sky » 18 nov 2015, 18:12

bagrcavi je napisao/la:
blue sky je napisao/la:Zna li neko sto se fan shop izmjesta? I gdje?
U zadnji poslovni prostor do zapada
Pa to je solidan prostor onda vjerovatno će i sadržaja biti. To bi mogao biti konačno konkretan i dobar potez

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 18 nov 2015, 18:23

struja je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu..
joci i jest primarna pozicija polušpic,jel došao drugi latvijac ,kakav je ovaj mladi
Drugi Latvijac nije došao.. Onaj što je tu meni lično bezveze.. Sutra bi se Midžić što je bio na posudbi u Goraždu trebao priključiti..
BUDI ŽELJO !!!

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 18 nov 2015, 18:37

pile87 je napisao/la:
godrina je napisao/la:kako ga opisujete ja ocekujem robinja u najmanju ruku od tog novog brazilca :mrgreen:
kad bi on mogao potpisat, zaigrat vjerovatno tek u sledecoj polusezoni jelda ??
Dobro je sto su ranije dosli ovi brazilci na probu ima se dovoljno vremena da se sredi papirologija da prodje pripreme mi imamo i te kako potrebu za jos jednim krilnim igracem pogotovo za ljevakom i koji plus toga moze igrati desno sto je dodatna prednost. Uostalom pitanje je na kojoj ce poziciji zaigrati i hoce li biti u kombinacijama za prvih jedanaest.
valjda ce bit dobar, pa da na proljece nakon pobjeda plesemo sambu :mrgreen:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 18 nov 2015, 18:38

Pa hoće li dolaziti taj Latvijac uopšte?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 18 nov 2015, 18:48

Čitam sad da je u planu promjena vještačke trave na pomoćnom, je li to planiraju postavljati prirodnu ili je samo obnavljaju? Pored toga, u planu je i postavljanje reflektora.

Znam da nam je potrebno i sve to te da mi koristimo taj teren, ali nekako mi baš beze da mi trošimo pare renovirajući opštinski teren. To bi trebao biti posao opštine :x , ko nam je kriv što smo u najgoroj opštini (što se tiče modernizovanja i obnove opštine) u gradu. Da smo u bilo kojoj drugoj opštini bolje bi nam bilo, imam osjećaj da smo u opštini Novi Grad da bi mi do sada najmanje imali uslovan stadion. Treba ih sada stisnuti pred ove opštinske izbore, uvijek u tom periodu "nešto rade". Nikad ne glasam, ali bojim se da ću ovaj put izaći na izbore i glasati za bilo koga samo da se skinu ovi sadašnji, unazadili su i klub i opštinu.

Edit:
Iz SD Željezničar ističu kako su zemljište prodali još u junu Kantonu Sarajevo, zbog nastavka gradnje Južne longitudinale, te je objekt srušen u skladu s obavezama iz kupoprodajnog ugovora.
Evo ovi mutanti prodali zemljište, vjerovatno onaj dio oko Plavog zamka (2174/2 http://postimg.org/image/z5iij0x17/). :cry: Samo je @AnelZ "sretan", njemu je bitno da može sa prozora pogledati modernu saobraćajnicu. :oops: :mrgreen:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 18 nov 2015, 19:08

Genie je napisao/la:Čitam sad da je u planu promjena vještačke trave na pomoćnom, je li to planiraju postavljati prirodnu ili je samo obnavljaju? Pored toga, u planu je i postavljanje reflektora.

Znam da nam je potrebno i sve to te da mi koristimo taj teren, ali nekako mi baš beze da mi trošimo pare renovirajući opštinski teren. To bi trebao biti posao opštine :x , ko nam je kriv što smo u najgoroj opštini (što se tiče modernizovanja i obnove opštine) u gradu. Da smo u bilo kojoj drugoj opštini bolje bi nam bilo, imam osjećaj da smo u opštini Novi Grad da bi mi do sada najmanje imali uslovan stadion. Treba ih sada stisnuti pred ove opštinske izbore, uvijek u tom periodu "nešto rade". Nikad ne glasam, ali bojim se da ću ovaj put izaći na izbore i glasati za bilo koga samo da se skinu ovi sadašnji, unazadili su i klub i opštinu.
Pomocni(plasika)se renovira. Mijenja se podloga,produzice se teren za cca 2m,postaviti reflektori,postaviti zastita na metalnim orradama oko terena... Troskove svega toga snosi opstina. Nasi su nosioci poslova u smislu pripremnih radnji,koordinacije izmedju opstine i izvodjaca...
To sto koristimo teren u Halilovcima,koji je na teritoriji opcine N.Sarajevo, placamo 5000 km mjesecno. Prema tome,ne znam na osnvu cega taj osjecaj.

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 18 nov 2015, 19:16

FKZ1921 je napisao/la:Pomocni(plasika)se renovira. Mijenja se podloga,produzice se teren za cca 2m,postaviti reflektori,postaviti zastita na metalnim orradama oko terena... Troskove svega toga snosi opstina. Nasi su nosioci poslova u smislu pripremnih radnji,koordinacije izmedju opstine i izvodjaca...
To sto koristimo teren u Halilovcima,koji je na teritoriji opcine N.Sarajevo, placamo 5000 km mjesecno. Prema tome,ne znam na osnvu cega taj osjecaj.
:thumbup: :clap: Jbg, nisam upućen, zato i pitam. ;) Mislio sam zbog toga što oni (iz Novog Grada) sa vremena na vrijeme izgrade nešto i za stanovnike, ovi "naši" ništa. To vjerovatno plaćamo zbog toga što je taj teren bio planiran za stanovnike te opštine da ga mogu rentati za termine, ovako smo mi vjerovatno otkupili sva ta prava.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 nov 2015, 19:22

Ne treba se uzdati u opcinu, nece oni nista uciniti za nas, od izbora do izbora samo obecanja.

9. miliona na dvoranicu malu, prave je godinama i opet je nece zavristi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 18 nov 2015, 19:26

Genie je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Pomocni(plasika)se renovira. Mijenja se podloga,produzice se teren za cca 2m,postaviti reflektori,postaviti zastita na metalnim orradama oko terena... Troskove svega toga snosi opstina. Nasi su nosioci poslova u smislu pripremnih radnji,koordinacije izmedju opstine i izvodjaca...
:thumbup: :clap: Jbg, nisam upućen, zato i pitam. ;) Mislio sam zbog toga što oni (iz Novog Grada) sa vremena na vrijeme izgrade nešto i za stanovnike, ovi "naši" ništa. To vjerovatno plaćamo zbog toga što je taj teren bio planiran za stanovnike te opštine da ga mogu rentati za termine, ovako smo mi vjerovatno otkupili sva ta prava.
Ma jok sva prava. Mi smo zakupili predvecernje i vecernje termine zbog toga sto teren ima reflektore,te se u tim terminima mogu okupiti djeca iz obje skolske smjene. Inace,teren se renta cijeli dan,raznim klubovima i skolama nogometa.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 18 nov 2015, 19:29

ali eto ipe rece i da se vise djece sada upisuje zahvaljujuci tim prakticnijim terminima ,,moras uloziti da bi nesto i zaradio 5000 mjesecno ,ali vise djece pa i nije lose....da li bi bilo bolje imatijsvoje naravno,ali posto trenutno ne mozemo i to je dobro

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 18 nov 2015, 19:41

DR.HOUSE je napisao/la:ali eto ipe rece i da se vise djece sada upisuje zahvaljujuci tim prakticnijim terminima ,,moras uloziti da bi nesto i zaradio 5000 mjesecno ,ali vise djece pa i nije lose....da li bi bilo bolje imatijsvoje naravno,ali posto trenutno ne mozemo i to je dobro
Naravno da je dobro. Postavljanje reflektora na plastici na Grbavici dodatno ce uticati na uclanjivanje veceg broja djece.
Kako god,pomalo se popravljaju uvjeti za rad omladinskih selekcija. Na ovaj nacin ce se doci do zeljenog cilja,a to je da se trenazni proces takmicarskih selekcija(znaci najboljih omladinaca)odvija u optimalnim uvjetima,a da to istovremeno ne utice na masovnost polaznika omladinske skole.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 18 nov 2015, 19:59

Hadzijalagic je napisao/la:
struja je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:I danas sam malo otisao na trening i mogu vam reci da smo u ovom novom Brazilcu dobili vrhunsko krilo.. Danas je citavo vrijeme igrao po desnom krilu i u vise navrata pravio budalama igrace koji su ga cuvali.. Gledajuci ga u sebi sam izmisljao novu poziciju Djelmicu jer bi bilo steta da ovakav igrac nema mjesta u prvih 11.. Joco igrao nekog poluspica i ja ga kako je dosao u Zelju nisam vidio da grize teren kao sto je danas grizao.. Cini mi se da i on nadolazi.. Trcao je ko navijen i bio dosta agresivan u duelima.. Od pozitivih jos bi izdvojio Benju Sehica i Tiaga kojem Memija apsolutno nije mogao nista.. Tiago se par puta poigravao sa njim.. Danas Kokot ubjedljivo najlosiji na treningu..
joci i jest primarna pozicija polušpic,jel došao drugi latvijac ,kakav je ovaj mladi
Drugi Latvijac nije došao.. Onaj što je tu meni lično bezveze.. Sutra bi se Midžić što je bio na posudbi u Goraždu trebao priključiti..
hvala buraz

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 nov 2015, 20:04

milanribar je napisao/la:Joco je klasicni napadac.
On je klasicna futa futava.Arsim Prepoli reloaded.Bezveze J**+ Dzenisu minutazu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 18 nov 2015, 20:38

bistrikboy je napisao/la:
On je klasicna futa futava.Arsim Prepoli reloaded.Bezveze **** Dzenisu minutazu.
A jest karna teska ali sta ces kad smo rahljavi jednom dovodemo provjerenog igraca i popusimo foru.

Nego, sta je s ovim latvijicem. Pile kad kaze nekog igraca taj sigurno nece doci ni na probu :urnebes: kakav je to kralj :lol:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 nov 2015, 22:42

milanribar je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
On je klasicna futa futava.Arsim Prepoli reloaded.Bezveze **** Dzenisu minutazu.
A jest karna teska ali sta ces kad smo rahljavi jednom dovodemo provjerenog igraca i popusimo foru.

Nego, sta je s ovim latvijicem. Pile kad kaze nekog igraca taj sigurno nece doci ni na probu :urnebes: kakav je to kralj :lol:
Tisina budalo, u pijesak dok stariji pisu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 18 nov 2015, 22:49

storm_raider je napisao/la:
milanribar je napisao/la:

Tisina budalo, u pijesak dok stariji pisu.
Ok

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 nov 2015, 23:25

Ok
Sport je lijek za tijelo i duh.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 18 nov 2015, 23:44

Ok
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 19 nov 2015, 01:06

Genie je napisao/la: Edit:
Iz SD Željezničar ističu kako su zemljište prodali još u junu Kantonu Sarajevo, zbog nastavka gradnje Južne longitudinale, te je objekt srušen u skladu s obavezama iz kupoprodajnog ugovora.
Evo ovi mutanti prodali zemljište, vjerovatno onaj dio oko Plavog zamka (2174/2 http://postimg.org/image/z5iij0x17/). :cry: Samo je @AnelZ "sretan", njemu je bitno da može sa prozora pogledati modernu saobraćajnicu. :oops: :mrgreen:
Naravno da sam sretan za razvoj Grada i modernizovanju grozne okoline u kojoj se trenutno nalazi stadion :) SD Željezničar je prodao zemljiste 2174/5 i 2174/8 dok je zemljiste pod 2174/6 vec bilo u vlasnistvu Kantona. Mene vise brine zasto je to zemljiste uopste bilo pod vlasnistvom SD Željezničara (navodno i parcela 2174/2), a ne pod vlasnistvom FK Željezničara i to bi trebala i tebi biti veca briga nego sto smatras da ce Juzna longitudinala ugroziti u bilo kojem pogledu stadion i njegov potencijal.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2015, 02:49

Najgore od svega sto se mi nemamo vise cemu nadati u ligi...
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”