ja znam za jedan na IlidziShooter je napisao/la:Gdje ima taj MaxBet, kako ide online kladjenje

ajde galata do poluvremena 40+ poena olaksajte sebi u drugom poluvremenu...
langford tata igre 11 poena na poluvremenu, eurocup lakse pogodit od NBA

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja znam za jedan na IlidziShooter je napisao/la:Gdje ima taj MaxBet, kako ide online kladjenje
Ima u holiday innuShooter je napisao/la:Gdje ima taj MaxBet, kako ide online kladjenje
http://www.maxbet.ba/bet/#/home/betPlacesShooter je napisao/la:Gdje ima taj MaxBet, kako ide online kladjenje
Ja bio krenuo stavit 25 maraka na one zene Frankfurt-Lilestrom bila 70 min 1-0 da ce do kraja pasti gol i taman da uplatim zabise ga p.icka ima maternareLo je napisao/la:Uh što me izvuče Genk U21 od nervnog sloma, 60 maraka stavio da će past gol u prvom poluvremenu, dobitak 100
Ja sam stavio siću 20 KM 10 minuta pred kraj da će past i 3. gol, pao ****Bihac96 je napisao/la:Ja bio krenuo stavit 25 maraka na one zene Frankfurt-Lilestrom bila 70 min 1-0 da ce do kraja pasti gol i taman da uplatim zabise ga p.icka ima maternareLo je napisao/la:Uh što me izvuče Genk U21 od nervnog sloma, 60 maraka stavio da će past gol u prvom poluvremenu, dobitak 100
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.